JAGUAR E-PACE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

POGLEDAJTE GALERIJU

PERFORMANSE

Uz niz motora i poboljšanu dinamiku vožnje, E‑PACE pruža savršenu ravnotežu stila i performansi.

PLUG‑IN HIBRID

U električnom (EV) načinu rada, Jaguar E‑PACE Plug‑in Hybrid (PHEV) ima domet vožnje do 62 km††, savršeno za svakodnevne vožnje po gradu. S benzinskim motorom za dulja putovanja, E-PACE Plug-in hibrid je idealan kompaktni SUV.

SPECIFIKACIJE E-PACE PLUG-IN HIBRIDA

VRIJEME PUNJENJA 0 – 80%

30

minuta*

E-PACE Plug-in Hybrid omogućava praktično punjenje, punjenje na putovanju.

POTROŠNJA GORIVA

1,4 - 1,6

l/100 km††

Iskoristite više od svog putovanja uz E‑PACE Plug-in Hybrid i ekonomičnu potrošnju goriva.

EMISIJE

32-36

g/km††

Uživajte u smanjenim emisijama CO2 uz E‑PACE Plug-in hibrid.

DOMET EV-a

62-59

km††

Vaša kratka putovanja su savršena za električni način vožnje (EV).

Koji god model odabrali, E-PACE nudi mnoštvo značajki vožnje za poboljšanje svakog putovanja.

POGON NA SVIM KOTAČIMA

POGON NA SVIM KOTAČIMA

Za performanse u širokom rasponu uvjeta, sustav Pogona na svim kotačima (AWD) inteligentno kontrolira distribuciju okretnog momenta između prednje i stražnje osovine. Optimizirajući vučnu silu, Pogon na svim kotačima poboljšava dinamičko upravljanje i nudi veću stabilnost u nepovoljnim uvjetima kako biste mogli i dalje uživati u svom putovanju.
PERFORMANSE VOŽNJE

PERFORMANSE VOŽNJE

Jedinstvena uravnoteženost okretnosti i udobnosti u vožnji – otkrijte uzbuđenje u vožnji ovog Jaguara SUV. Širok raspon unaprjeđenih motora, uključujući hibridne tehnologije, znači da postoji onaj koji vam odgovara.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Opcijska Prilagodljiva dinamika pruža preciznu dinamiku i suptilnu vožnju praćenjem položaja kotača i kretanja strukture. Amortizeri prilagođavaju ovjes da bi osigurali optimalnu uravnoteženost udobnosti, profinjenosti i okretnosti. ​
DINAMIKA KOJA SE MOŽE KONFIGURIRATI

DINAMIKA KOJA SE MOŽE KONFIGURIRATI

Kako biste poboljšali profinjenost i udobnost, ili performanse vozila, Dinamika koja se može konfigurirati omogućava vam da individualizirate matricu ubrzanja Jaguara E‑PACE, točke promjene stupnjeva prijenosa, postavke upravljanja i ovjesa kako bi odgovarali vašim potrebama vožnje.

TEHNOLOGIJA

Intuitivne tehnologije E‑PACE-a – uključujući Pivi, naš sustav za informiranje i zabavu u automobilu – brze su i užitak ih je koristiti. Osiguravaju da automobil i vozač postanu jedno, a E‑PACE je spreman za put kad i vi.

JEDNOSTAVNOST KAO STANDARD

Standardne značajke sustava Pivi uključuju:
  • 11,4-inčni dodirni zaslon
  • DAB digitalni radio
  • Novodizajnirano sučelje
  • Apple CarPlay®1
  • Android AutoTM2
  • Daljinski3
Nadogradite na Pivi Pro4 i pratit će vas najnovija umjetna inteligencija u automobilu, koja pruža funkcije kao što je samoučeći navigacijski sustav, za potpuno povezano putovanje.

PRAKTIČNOST I SIGURNOST

Koji god model odabrali, E-PACE nudi mnoštvo značajki vožnje za poboljšanje svakog putovanja.

UNUTRAŠNJI RETROVIZOR CLEARSIGHT

Unutrašnji retrovizor ClearSight pruža vam potpuno nesmetan pogled iz stražnjeg dijela vozila. Ova najsuvremenija tehnologija uživo prenosi video s kamere postavljene na krov E-PACE-a, osiguravajući stalnu vidljivost bez obzira na to što je iza vas.
UNUTRAŠNJA POHRANA

UNUTRAŠNJA POHRANA

Estetika sportskog automobila u E-PACE-u skriva veliki prtljažni prostor i u klasi vodeći unutrašnji prostor za pohranu. Prostrani pretinac za rukavice i duboki pretinci na prednjim vratima držat će vaše potrepštine nadomak ruke, dok u veliki prtljažnik stane sve što vam je potrebno za dulja putovanja.
PREDNJA SVJETLA PREMIUM LED

PREDNJA SVJETLA PREMIUM LED

Prednja svjetla Premium LED odlikuju se prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL) s dvostrukim slovom „J“, osiguravaju da vas svi dobro vide čak i u svijetlim dnevnim uvjetima. Također dodaju notu dinamike vašoj vožnji, s prednjim i stražnjim animiranim pokazivačima smjera kao standardnom opremom.
ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA AKTIVIRANA POKRETOM

ELEKTRIČNA VRATA PRTLJAŽNIKA AKTIVIRANA POKRETOM

Električna vrata prtljažnika aktivirana pokretom omogućavaju da otvorite i zatvorite prtljažnik bez dodirivanja privjeska za ključeve ili vozila. Postavite stopalo ispod stražnjeg kuta vozila da biste otvorili ili zatvorili vrata prtljažnika.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Jaguar E-PACE je izrađen s funkcijama za pomoć vozaču koje olakšavaju kretanje gradom i parkiranje, te povećavaju užitak u vožnji autocestom. Te tehnologije poboljšavaju vašu vožnju pomažući da smanjite stres.
SAZNAJTE VIŠE

KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

Prilagodite I-PACE svojim željama odabirom modela, motora i paketa specifikacija.

INDIVIDUALIZIRAJTE SVOJ JAGUAR E-PACE

Odaberite model, motor i paket specifikacija prije individualizacije vašega vozila kroz odabir boja, naplataka i opcija unutrašnjosti.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI JAGUAR E‑PACE

MODELI JAGUAR E‑PACE

Ovdje možete pronaći cijeli asortiman modela, s dostupnim širokim izborom vrhunskih dizajna, funkcijama performansi i tehnologijama.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite najprofinjenije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I DODATNA OPREMA

OPCIJE I DODATNA OPREMA

Dodajte notu osobnog stila ili opremite svoj E‑PACE praktičnim dodacima. Naš široki asortiman omogućava vam da svoje vozilo precizno optimizirate prema vlastitim potrebama.
POGLEDAJTE OPCIJE I DODATKE
GALERIJA

GALERIJA

Naša vozila oduvijek su se odlikovala pomnom pažnjom za detalje. E‑PACE je sinonim za profinjenost, praktičnost i sigurnu vožnju.
POGLEDAJTE GALERIJU


Pogledajte brojke prema WLTP-u
Navedene brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o CO2, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Izračun dometa temelji se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

1Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay

2Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.android.com/auto/.

3Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguar. Potrebno je preuzeti aplikaciju Jaguar Remote iz trgovine Apple App/Google Play.

4Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Jaguara.

5Zahtijeva vjetrobransko staklo za prigušenje Sunčeve svjetlosti na nekim tržištima.

6Mjerodavna su pravila pravedne upotrebe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koja se može produljiti nakon početnog roka.

7Mjerodavna su pravila pravedne upotrebe. Nakon iskorištenih 20 GB podataka unutar jednog mjeseca, brzina prijenosa podataka i funkcionalnost u vozilu mogu se smanjiti tijekom ostatka mjeseca. Molimo da pojedinosti o Pravilima pravedne upotrebe koja se odnose na ovu funkciju pogledate u Odredbama i uvjetima za InControl Pivi Pro na www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Vrijeme reprodukcije ovisi o pružatelju streaminga i razlučivosti videosadržaja. HD video znatno će povećati podatkovni promet.

8Vrijeme reprodukcije ovisi o pružatelju streaminga i razlučivosti videosadržaja. HD video znatno će povećati podatkovni promet. Uključuje 1-godišnju pretplatu koja se može produljiti nakon početnog roka.

Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) i tržištu, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču ili konfigurirajte svoje vozilo na internetu.

Vozači bi trebali koristiti funkcije u automobilu samo je to sigurno. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Jaguara. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.

Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Mogu biti mjerodavni odredbe i uvjeti tvrtke Apple Inc. za krajnje korisnike.

Android Auto je žig društva Google LLC.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.

NanoeTM je žig društva Panasonic Corporation.