UNUTRAŠNJOST

Od 10" zaslona na dodir do ručno izrađenog furnira, XJ donosi iznimne standarde tehnologije, luksuza i udobnosti †. Otkrijte kvalitetu izrade u unutrašnjosti koja odvaja XJ iz mase.

POGLEDAJTE VIDEO

†Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom distributeru Jaguara.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini

XJ-ova unutrašnjost je tehnološki napredna i luksuzna. Izdvaja se po kvaliteti izrade u unutrašnjom prostoru automobila. XJ ima najnoviju in-car tehnologiju kako bi vas informirala i zabavila. Uz širok izbor boja, materijala i završnih obrada, unutrašnjost odražava jasnoću i čistoću vanjštine.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
PREPOZNATLJIVE ZNAČAJKE
MJESTO ZA PREDAH
U unutrašnjosti XJ-a dojam prostranosti je naglašen panoramskim krovom i umetnutim, ručno izrađenim furnirom koji se prostire uzduž cijele unutrašnjosti. Osjećaj luksuza je naglašen uzbudljivim sportskim elementima, a Phosphor Blue osvjetljenje stvara elegantni završni dojam. S XJ-om nikada samo ne putujete, vi ste prevezeni na drugo mjesto.
DRUGA DIMENZIJA
Dugi međuosovinski razmak XJ modela postavlja luksuz prostranosti na višu razinu bez kompromitiranja ljepote XJ-ova vanjskog stila. Imajući prostor veći od jednog metra za noge putnika na stražnjim sjedalima, na raspolaganju vam je savršeno okruženje u kojem možete raditi, uživati u opcijama za zabavu ili jednostavno istegnuti se i odmarati.
NEPOGREŠIVA IZRADA
Nasloni za glavu kod modela XJ50 ukrašeni su reljefnom oznakom Jaguara u skoku. Umetak u instrument ploči i središnjeg naslona za ruku imaju logotip XJ50, a Gloss Shadow Walnut umetci pružaju bogati, konstrastni naglasak u unutrašnjosti.
SVAKI DETALJ POMNO RAZMOTREN
XJ-ov prostrani stražnji putnički prostor je izrađen da bi vas razmazio. Može biti dodatno opremljen individualnim, ugrađenim 10.2" HD zaslonima i centralnim naslonom za ruku s multimedijom i kontrolama za prednja i stražnja sjedala, kao i korisnim pretincem za odlaganje predmeta. Sklopivi poslovni stolići, LED svjetla za čitanje, odmorište za noge i električne zavjese stražnjih prozora su na raspolaganju za udobnost, ugođaj i privatnost.
UNUTRAŠNJE ZNAČAJKE
SUŠTINSKI DETALJI
Nasloni za glavu kod XJ modela Premium Luxury, Portfolio, XJ50 i Autobiography ukrašeni su reljefnom oznakom Jaguara u skoku. XJR575 modeli imaju 575 logotip na prednjim i stražnjim sjedalima.
ODABERITE VAŠ MODEL
XJ50 OBLOGE NA PRAGOVIMA
Ekskluzivne osvijetljene XJ50 obloge pragova s logotipom privlače vas u kabinu koja predstavlja stil i eleganciju.
ODABERITE VAŠ MODEL
DVOSTRUKO ŠIVANJE
Šivanje dvostrukom iglom primjenjuje se kod XJ modela zbog trajnosti i pružanja nedvosmislenog dokaza Jaguarove kvalitete. Na odabranim modelima može se odabrati šav u kontrastnim bojama na kožnim sjedalima i vratnim postavama kako biste dodali još jedan dojam personalizacije.
INTAGLIO TEKST
Za jedinstveni završni dojam, Intaglio pločica može biti personalizirana prema vašim zahtjevima.
EXCEPTIONALLY LUXURIOUS
ŠIVANJE KOŽE U OBLIKU DIJAMANTA
Na XJ modelima Portfolio, Autobiography i XJ50, kožne presvlake imaju sofisticirani dijamantni prošarani uzorak kao finalnu notu luksuza.
TEHNOLOGIJA ISPOD VAS
XJ-ova višenamjenska sjedala daju vam potpunu kontrolu vaše osobne udobnosti. Prednja i zadnja sjedala imaju električno podešavanje kako bi savršena pozicija bila samo na dodir dugmeta daleko. Čak i nakon više sati provedenih iza upravljača, iz vašeg XJ-a izaći ćete svježi i odmorni.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:ak9gglq5XL4
PREKO PROZIRNOG STAKLA
Pogled iz unutrašnjosti XJ-a je poseban: panoramski krov od stakla koje odbija toplinu, proteže se od krova preko zadnjih sjedala. Ovo staklo filtrira UV zrake i puni unutrašnjost prirodnim svjetlom stvarajući lijepo ozračje, zavidno prostrano i zahvaljujući učinkovitom tonu, vrlo privatno.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:1rf5SYm8ihs
PERSONALIZIRANI LUKSUZ
XJ-ova unutrašnjost je moderna i luksuzna, stvorena da uzbudi osjećaje. Možete personalizirati unutrašnjost izborom materijala i završnih obrada kako bi zadovoljili vaše stroge prohtjeve. Velike površine mekane kože i lijepog furnira daju XJ-u osebujno, luksuzno ozračje.

XJ je Jaguarova vrhunska limuzina; savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza. Stvorite vaš savršeni XJ pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

*Značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati po specifikaciji vozila i tržištu. Pojedinosti potražite kod Jaguarovog lokalnog distributera.