IN-CAR TEHNOLOGIJA

XJ-ovi napredni sustavi za pomoć vozaču omogućuvaju vam sigurnost, povezanost i zabavu.

XJ ima standardnu opciju - najnoviji Touch Pro in-car infotainment sustav. Odgovoran, intuitivan i besprijekorno integriran - Jaguar nudi rješenja koja inovativno poboljšavaju vašu vožnju.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
POVEZANO VOZILO

Sve funkcije XJ-ovog infotainment Touch Pro sustava su zadnja riječ informatičke tehnologije. Sustav se neprimjetno povezuje s vašim pametnim telefonom kako bi ponudio paletu usluga koje poboljšavaju iskustvo vožnje održavajući vašu povezanost u pokretu.

POGLEDAJTE VIDEO
CONNECTIVITY
PRO USLUGE
Pro Usluge daju realne podatke o prometu, cijenama goriva i parkiranju, kao i sustav Live Routing koji vam omogućava dolazak na odredište na vrijeme. Također možete gledati mape u satelitskom i uličnom pregledu. Wi-Fi ugrađen u vozilo stvara stalnu Wi-Fi Hotspot točku, koja omogućava putnicima bežično spajanje više uređaja na internet.
PLANER RUTA
Route Planner sustav koristi iOS ili Android Route Planner aplikacije ili web stranicu kako bi se neprimjetno spojio s vašim telefonom i vodio vas od vrata do vrata, od početnog koraka do vašeg vozila, tijekom vožnje i (ako odaberete) korištenjem javnog prijevoza. Vaš pametni telefon je savršeno integriran s vašim cijelim putovanjem.
ONBOARD WI-FI
Wi-Fi funkcija sustava Touch Pro omogućava povezanost za usluge sljedeće generacije kao i funkcije vođenja. Sustav također stvara stalnu in-car Wi-Fi Hotspot točku, koja putnicima omogućava bežično povezivanje više uređaja na internet.
REMOTE PREMIUM
Remote Premium sustav omogućava pristup vašem XJ-u preko vašeg pametnog telefona. Možete na daljinu podesiti klimatizaciju - ugrijati ili ohladiti vozilo pokretanjem motora prije nego što uđete u auto. Također, možete zaključati ili otključati automobil i pomoću zvučnog i svjetlosnog signala pronaći njegovu lokaciju.
ISTRAŽITE REMOTE PREMIUM
PREPOZNATLJIVE ZNAČAJKE
KONTROLA PREKO ZASLONA NA DODIR
XJ-ov komandni centar je zaslon na dodir. Ovo visokointuitivno višenamjensko sučelje može biti personalizirano i može koristiti poznate pokrete pametnih telefona i tableta -samo dodirnite, uštipnite ili povucite za brzu, točnu operaciju.
INTERAKTIVNI ZASLON ZA VOZAČA
XJ-ova virtualna instrument-ploča s visokom rezolucijom oživljava sve informacije - 12.3" HD TFT zaslon mijenja konvencionalnu instrument-ploču. Ovaj snažni, višeslojni, virtualni zaslon bio je značajno poboljšan i spaja izvrstan novi dizajn s potpuno novim grafičkim sučeljem i naprednijim funkcijama kako bi vožnju učinio još ugodnijom. Možete birati između četiri unaprijed postavljene teme prikaza ili navigacije na cijelom zaslonu pomoću 3D mapiranja.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:XPplMVoBfF4
ZABAVA NA STRAŽNJOJ KLUPI
Opcijski sustav za zabavu na stražnjoj klupi sadrži neovisne jasne 10" HD zaslone. 16:9 omjer omogućava savršeno gledanje filmova na cijelom zaslonu budući da je sustav opremljen bežičnim slušalicama i daljinskim upravljanjem, kao i USB i HDMI utičnicama koje podržavaju više tableta i pametnih telefona. XJ svakome omogućava povezanost bez napora.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO SYSTEMS
Poznati britanski brendovi za dizajn, inovacije i performanse, Jaguar i Meridian, formirali su idealno partnerstvo kako bi vam omogućili vožnju s iskustvom koncerta. Meridian sustav omogućava vam konstantno izvanredan zvuk za vas i sve vaše putnike.
ISTRAŽITE MERIDIAN
POBOLJŠANA SIGURNOST
XJ je dizajniran za maksimalnu sigurnost prilikom stajanja i kretanja. Alarm i blokada motora su dio standardne opreme. Možete koristiti vaš ključ za daljinsko zaključavanje i blokiranje XJ-a ili, prema želji, samo približiti ključ do kvake vrata. Prilikom kretanja auta, može se programirati automatsko zaključavanje vrata na prethodno postavljenoj brzini.

XJ je Jaguarova vrhunska limuzina: savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza. Stvorite vaš savršeni XJ pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

Dok uvodimo InControl, opisane specifične značajke mogu biti neobavezne, ovisne o tržištu ili pogonskoj traci. Obratite se Jaguar web-stranici ili lokalnom Jaguar prodavaču za dostupnost i potpune uvjete u vašoj zemlji. Određene značajke zahtijevaju odgovarajuću SIM-karticu s prikladnim ugovorom o podacima koji će zahtijevati daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja koje je savjetovao prodavač. Mobilno povezivanje nije zajamčeno na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane na ovoj web stranici u odnosu na tehnologiju InControl, uključujući ekrane ili sekvence, podliježu ažuriranjima softvera, nadzoru verzije i drugim sustavnim/vizualnim promjenama ovisno o odabranim opcijama. Vozači trebaju koristiti sve značajke u automobilu samo kada je to sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku u potpunosti upravljaju vozilom.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini