VANJŠTINA

XJ pruža istinski luksuz. Na raspolaganju je široka paleta boja i kotača, uključujući XJ50-ove ekskluzivne kotače od lake legure s 5 dvostrukih krakova ‘Style 5045’ s Gloss Black Diamond Turned završnom obradom.

Autoritativan, elegantan i snažan. XJ-ov oblik kapljice je stvoren za optimalnu aerodinamičnu učinkovitost, smanjujući otpor zraka na minimum, poboljšavajući ubrzanje, učinkovitost goriva i emisije CO2.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
ZAUZMITE STAV

XJ u pokretu je slika koju treba zadržati u mislima. Čak i u mirovanju, ima sposobnost ubrzati vam ritam srca, njegov snažni karakter oslikava se u niskom, širokom stavu i dugoj, zategnutoj bočnoj liniji. Sa svojom kombinacijom izbrušenih dinamičnih linija i oblikovane elegancije,XJ ispunjava Jaguar-ovo obećanje o dramatičnom, dinamičnom i čistom dizajnu.

PREPOZNATLJIVE ZNAČAJKE
INTELIGENCIJA U POKRETU
Dizajn i tehnologija u XJ-u dolaze do izražaja. Prednji dio vozila je naglašen i pouzdan, s impozantnom prednjom maskom s mrežastim uzorkom. Maska je uokvirena energetski učinkovitim potpunim LED prednjim svjetlima, naglašavajući Jaguarov 'Double J' dizajn dnevnih svjetala (DRL).
POGLEDAJTE VIDEO
yt:setf9Ri68G4
TRENUTNO PREPOZNATLJIV IZ SVAKOG UGLA
Straga upečetljiva nova stražnja svjetla sa karakterističnim 'J' LED dnevnim svjetlima i eliptičnim oblikom ispušnih cijevi naglašavaju XJ-ovu snagu i agilnost.
TRETMAN BRANIKA
Prednji i stražnji branik XJ-a 50 oblikovani su u stilu XJ Autobiography kako bi se naglasio pouzdan stil automobila. Prednji branik je nadopunjen Chrome obrubima usisnika zraka te Black mrežom prednje maske.
ODABERITE VAŠ MODEL
ELEGANTNA LINIJA KROVA
XJ-ovo zadnje staklo neprimjetno se obavija oko vozila kako bi se stvorila plivajuća linija krova koja naglašava dugi, niski i široki profil.
JAGUAR XJ R-SPORT

XJ R-Sport spaja dinamične stilske detalje koji sadržavaju sjajnu crnu masku i zadnju zavjesu, kao i prednji odvajač, 'R' logotip na oblogama pragova i stražnji spojler.

ODABERITE VAŠ MODEL

XJ je Jaguarova vrhunska limuzina; savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza. Stvorite vaš savršeni XJ pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini