xj
JAGUAR XJ

XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

360˚ PREGLED VANJŠTINE

CO2 EMISIJE g/km
niskih 184*

POTROŠNJA GORIVA KOMBINIRANA (l/100km)
Od 7.0*

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini

XJ redefinira pojam luksuznog automobila. To je dramatična kombinacija ljepote, luksuza i snage. Pruža agilnost i isporučuje osvježavajuće dinamično vozačko iskustvo. Za putnike, unutrašnjost je stvorena za komfor i opuštanje. XJ sada ima kompletna LED prednja i stražnja svjetla kao i InControl Touch Pro sustav kao standardnu opremu, zajedno s paletom ostalih unutrašnjih i vanjskih poboljšanja. Nijedan automobil ne izgleda i ne budi osjećaje kao XJ.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
ISTRAŽITE VANJŠTINU XJ
http://cdn.raffine.eu/api/v1/image/5085/w/1366.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xj/xj_**.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
http://cdn.raffine.eu/system/ext_360/xj/xj_00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xj/xj_**_m.jpg
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST XJ
XJ INTERIOR DRIVE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xj_my19/
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
Reset
Zatvoriti
XJ S FOKUSOM NA UNUTRAŠNJOST
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xj_my19_driven/
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
KLIKNI ZA INTERAKCIJU
Reset
Zatvoriti
STANDARDNI ILI DUGI MEĐUOSOVINSKI RAZMAK

Standardni (SWB) ili dugi (LWB) međuosovinski razmak, svaki XJ je savršeno okruženje za posao ili slobodno vrijeme. LWB modeli također imaju prostor za noge preko jednog metra i jedinstvenu "limuzinsku" vožnju sa revidiranim podešavanjem zračnog ovjesa za još veću udobnost.

ODABERITE VAŠ MODEL
KLJUČNE ZNAČAJKE
POKRETNI DIZAJN
XJ je sada hrabriji i pouzdaniji sa svojstvima koja sadrže impozantnu, uspravniju prednju masku, snažnija kompletna LED prednja svjetla i upečatljiva stražnja svjetla. XJ-ov snažan karakter ogleda se u niskom, širokom stavu, i dugoj zategnutoj bočnoj liniji.
ISTRAŽITE VANJŠTINA
POGLEDAJTE VIDEO
UNUTRAŠNJI MIR
Neuobičajenog luksuza, otkrit ćete kvalitetu izrade u unutrašnjosti XJ-a, koja ga izdvaja od ostalih. U XJ-u nikada niste samo putnik, vi ste s užitkom prevezeni na drugo mjesto.
ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST
MOĆAN, PRIJEMČIV, PAMETAN
Svaki XJ motor pruža izvanredan spoj performansi, profinjenosti i učinkovitosti. Može se birati između V6 Turbocharged Diesel motora ili tri benzinska motora. Benzinski motori uključuju 3.0-litarski V6 Supercharged motor i XJR575 snažni 5.0-litarski V8 575 KS Supercharged motor. Svi motori imaju Stop/Start sustav kako bi kod XJ modela dodatno poboljšali učinkovitost goriva XJ i smanjili emisije CO2.
ISTRAŽITE ISKUSTVO VOŽNJE
LJEPOTA. SNAGA. SIGURNOST.
XJ-ova kompletna arhitektura od aluminija nije samo čvrsta i kruta, nego i izrazito lagana. Spojena zakovicama, bez ijednog zavarenog spoja, 100-postotno aluminijsko podvozje i karoserija su jedni od najlakših u svojoj klasi. Izvrsni omjer snage i težine poboljšava sve aspekte performansi, a samonosiva karoserija nudi povećanu čvrstoću za poboljšanu upravljivost i izvrsnu sigurnost.
ISTRAŽITE ISKUSTVO VOŽNJE
DOBRO POVEZAN AUTOMOBIL
Sa sada standardnom opcijom Remote Premium kod modela XJ, možete nadgledati svoje vozilo preko svog mobitela. Možete provjeriti razinu goriva, osigurati automobil na daljinu, podesiti savršenu temperaturu kabine i jednostavno pronaći svoj XJ pomoću Remote Beep i Flash funkcija. Jednom ugrađen u vašem vozilu, Touch Pro, XJ-ov najsuvremeniji iz novije generacije infotainment sustava u automobilu, stavlja sve bitne kontrole i svijet zabave nadohvat ruke.
ISTAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
XJ50 SPECIAL EDITION

Inspiriran prošlošću, konstruiran za sadašnjost. Pedeseta godišnjica verzije Special Edition slavi 50 godina modela Jaguar XJ s ekskluzivnim dizajniranim značajkama i osobitom pažnjom za detalje.

ODABERITE VAŠ MODEL
NOVI DIESEL, BENZINSKI ILI ELEKTRIČNI?

Naši aktualni benzinski i novi diesel motori najčišći su i najučinkovitiji motori koje smo ikada proizveli. Naš novi električni pogon je budućnost vožnje. Koji je pravi za vas?

KOJI JE PRAVI ZA VAS?
ISTRAŽITE PONUDU

Pregledajte XJ-ovu paletu modela i pronađite vašu savršenu kombinaciju performansi, upravljivosti i udobnosti.

ODABERITE VAŠ MODEL

**Pogledajte WLTP podatke.

WLTP je novi službeni EU test koji se koristi da bi se izračunali standardizirani podatci o potrošnji goriva i CO2 za osobna vozila. Test mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Test je dizajniran kako bi omogućio podatke bliže realnim uvjetima vožnje. Njime se testiraju vozila s opcijskom opremom i sukladno zahtjevnijim testnim postupcima i vozačkim profilima.

Predstavljeni podatci su rezultat službenih testova proizvođača sukladno EU legislativi. Samo za potrebe usporedbe. Realni se podatci mogu razlikovati. Podatci o CO2 i potrošnji goriva mogu se razlikovati sukladno ugrađenim kotačima i ugrađene dodatne opreme.