IN-CAR TEHNOLOGIJA

XF-ove intuitivne tehnologije čine putovanje sigurnijim, povezanijim i ugodnijim.

INCONTROL

Uživajte u suvremenim informatičkim sustavima i ostanite povezani s vašim XF-om i svijetom preko InControl1 sustava - Jaguarove lepeze naprednih tehnologija. Inteligentna rješenja InControl sustava neprimjetno se povezuju s vašim osobnim uređajima, podatcima i medijima, čime poboljšavaju i obogaćuju posjedovanje i korištenje vašeg vozila.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
INOVACIJE JAGUAR
Od sveobuhvatne multimedijske tehnologije do precizno izrađenog audio-sustava i inteligentne pomoći za vozača: svaki XF je dom Jaguarovih inovativnih i neprimjetno integriranih InControl tehnologija.
TOUCH PRO
XF nudi Touch Pro naprednu tehnologiju u kompletu s 10" zaslonom na dodir s brzom reakcijom kao standardnom opremom. Funkcije Touch Pro uključuju glasovnu kontrolu prirodnim glasom, navigacijski sustav s 2D ili 3D mapama i predvidljivom funkcijom navigacije.1
ISTRAŽITE TOUCH PRO
SMARTPHONE PACK
Ostanite sigurno povezani s vašim pametnim telefonom, čak i dok ste u vozilu. Upravljajte aplikacijama optimiziranih za vozilo, kao što je Spotify®, preko zaslona na dodir XF-a koristeći USB vezu s vašim Apple® ili AndroidTM pametnim telefonom.
DUAL VIEW
Opcijski Dual View2 omogućava suvozaču i vozaču uživanje u različitim medijima na istom 10" zaslonu na dodir. Na primjer, suvozač može gledati film (slušajući zvuk s bežičnim slušalicama) dok vozač prati navigaciju.
CONNECTIVITY
CONNECT PRO PACK
Opcijski Connect Pro Pack1 omogućuje povezanost na čak osam uređaja preko in-car Wi-Fi Hotspot funkcije. Korištenjem vašeg pametnog telefona Connect Pro Pack Remote Premium omogućuje daljinsko pregledavanje statusa vašeg XF-a i u interakciji je s brojnim funkcijama, uključujući kontrolu klime putem InControl Remote App.
ISTRAŽITE PRO SERVICES
PROTECT
Kao standardna oprema na svakom XF-u, Protect nudi sigurnost preko SOS Emergency Call i Optimised Jaguar Assistance sustava. Aplikacija za pametne telefone Remote Essentials daje vam važne informacije o vašem XF-u gdje god se nalazili. Provjerite na daljinu razinu goriva, spremite vaša putovanja i provjerite jeste li ostavili otvoreni prozor. 1
ISTRAŽITE PROTECT
SECURE TRACKER
Opcija kod svih XF modela, Secure Tracker3 otkriva krađu ili neovlašteno kretanje vašeg vozila. Pritom se aktivira sustav upozoravanja vašeg XF-a, pronalazeći njegovu lokaciju i povezujući se s InControl Secure Tracker Monitoring Centre kontrolnim centrom kako bi se omogućilo praćenje vozila. Čak i u slučaju da je vaše vozilo odvezeno s vašim ključevima, možete aktivirati uzbunu pozivajući Centar za praćenje koristeći InControl Remote aplikaciju3.
ISTRAŽITE SECURE TRACKER
INFOTAINMENT
IN-CAR WI-FI
Opcijska funkcija Connect Pro nudi Wi-Fi Hotspot koji koristi XF-ovu moćnu vanjsku antenu omogućavajući putnicima bežično povezivanje do 8 uređaja sa XF-ovom Wi-Fi mrežom.1
HEAD-UP DISPLAY<sup>5</sup>
Usredotočite se na cestu sa XF-ovim opcijskim Head-Up Display zaslonom koristeći lasersku tehnologiju. Ovaj vrhunski sustav projektira mnoštvo važnih informacija na vjetrobransko staklo. Ostajući čitljiv pri izravnom suncu, njegove jasne i čiste, laserski generirane slike prikazuju brzinu vozila, navigaciju, obavijesti tempomata kao i podatke sustava za prepoznavanje prometnih znakova (Traffic Sign Recognition) ako su dostupni.

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom distributeru Jaguara.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:aJ6UnI6iwx4
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY
Ovaj 12.3" zaslon visoke rezolucije4 prikazuje bitne informacije tijekom vožnje uključujući navigaciju s 3D kartama točno gdje ih trebate. Visoka rezolucija pruža vrhunsku čistoću, a profinjen sustav procesora nudi uglađenu i jasnu grafiku.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:ollAo344rMQ
AUDIO
Jaguar Sound System (180W) sustav daje nevjerojatan zvučni raspon pomoću 8 zvučnika. Za poboljšano iskustvo slušanja uživajte u jednom od opcijskih Meridian sustava: Meridian™ Sound System (380W) s 10 zvučnika i dvokanalnim subwooferom ili Meridian Surround Sound System (825W) sa 16 zvučnika i dvokanalnim subwooferom. Bilo da vi ili vaši suputnici sjedite u XF-u, svi će uživati u bogatom, sveobuhvatnom audio-iskustvu.
ISTRAŽITE MERIDIAN

Jaguarov suvremeni nagrađivani dizajn, napredna dinamika vožnje i vrhunski in-car sustav za zabavu izdvajaju XF od konkurencije. Upotrebite naš konfigurator kako biste stvorili vaš savršen XF.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1Online funkcionalnost i Wi-Fi povezivost ovise o instalaciji mikro SIM-kartice s odgovarajućim ugovorom o podatcima. Paket Connect Pro sadrži pretplatničke usluge koje se mogu produžiti nakon početnog razdoblja koje savjetuje vaš Jaguar prodavač. Značajke InControl, opcije i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu - provjerite kod svog prodavača dostupnost na tržištu i potpune uvjete. Informacije i slike prikazane u odnosu na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sekvence, podliježu nadogradnji softvera, nadzoru verzije i drugim sustavnim/vizualnim promjenama ovisno o odabranim opcijama. Ne može se jamčiti povezivanje mobilne mreže na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App trebaju biti preuzeti iz Apple/Play trgovine. Vozači trebaju koristiti sve značajke u automobilu samo kad je to sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku u potpunosti upravljaju vozilom.
2Secure Tracker je pretplatnička usluga koja se može produžiti nakon početnog razdoblja koje vam savjetuje Jaguarov prodavač.
3Ova funkcija zahtijeva Navigation Pro, CD/DVD Player i Meridian™ Sound System/MeridianTM Surround Sound System".
4Ova funkcija zahtijeva Navigation Pro.
5Ova funkcija zahtijeva Solar Attenuating Windscreen.


Informacije i slike prikazane na ovoj web stranici u odnosu na tehnologiju InControl, uključujući ekrane ili sekvence, podliježu ažuriranjima softvera, nadzoru verzije i drugim sustavnim/vizualnim promjenama ovisno o odabranim opcijama. Provjerite kod svog lokalnog distributera Jaguar za najnovije informacije o tržištu.
Vozači trebaju koristiti sve značajke u automobilu samo kada je to sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku u potpunosti upravljaju vozilom.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini