SIGURNOST

Uz puno inovativnih tehnologija na raspolaganju, pronaći ćete sve značajke koje su dizajnirane kako bi poboljšale vaše iskustvo vožnje, istovremeno pružajući veću sigurnost.

Dizajniran kako bi zaštitio vas, vaše putnike, bateriju i ostale sudionike u prometu, I‑PACE je opremljen bogatom paletom sigurnosnih značajki.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
SIGURNOSNA ĆELIJA

I‑PACE izrađen je od kombinacije aluminija i čelika kako bi formirao čvrsti kavez oko baterije, pružajući povećanu sigurnost za sve putnike vozila.

VANJSKI AUDIO SUSTAV
I‑PACE emitira vanjski zvučni signal pri brzinama manjim od 20km/h kako bi upozorio pješake na svoju prisutnost.
ZRAČNI JASTUCI
Sveobuhvatni sustav od šest zračnih jastuka, uključujući jastuk za vozača i suvozača, bočne zavjese i bočne u sjedalu, standardna su oprema koja pomaže u zaštiti putnika.
ISOFIX
Na bočnim stražnjim sjedalima su smještena ISOFIX hvatišta pričvršćenje dječjih sjedalica. Na središnjem stražnjem sjedalu nema hvatišta za pričvršćenje.
INOVATIVNE SIGURNOSNE TEHNOLOGIJE

Od gradskog prometa punog zavoja ili otvorene ceste do pružanja dodatne zaštite za vas i vaše putnike, na raspolaganju je bogatstvo inovativnih sigurnosnih tehnologija, dostupne kao standardna ili opcijska oprema ili kao dio opcijskog paketa.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL I STEERING ASSIST

Čineći duge vožnje i situacije u gradskom prometu još lakšima, I‑PACE nudi sustav Adaptive Cruise Control i Steering Assist. Ovaj sustav automatski upravlja i vraća I‑PACE u njegovu voznu traku istovremeno održavajući udaljenost od vozila ispred vas.

POMOĆ U VOŽNJI - STANDARDNE FUNKCIJE 
KAMERA ZA PRIKAZ OD 360° 
3D kamera okoline vozila sada uključuje funkciju pomoći pri parkiranju od 360°. Slike s četiri kamere razmještene uokolo vozila pametno su spojene i tako pružaju 3D perspektivu te tu sliku, koju je inače nemoguće dobiti bez izlaska iz vozila, prikazuju na dodirnom zaslonu. 
EMERGENCY BRAKING
Ovaj sustav pomaže u sprečavanju sudara s ostalim vozilma, pješacima i biciklistima pomoću kamere, radara i ultrazvučnog senzora. U slučaju detektiranja potencijalnog prednjeg sudara, sustav daje zvučna i vizualna upozorenja. Ako nema akcije, sustav aktivira kočnice kako bi se smanjila težina mogućeg sudara.
CRUISE CONTROL I SPEED LIMITER
Cruise control sustav omogućava vam održavanje konstantne brzine bez potrebe stalnog korištenja pedale gasa. Pomoću Speed Limiter sustava možete postaviti maksimalnu brzinu vozila.
PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA I PRILAGODLJIVI GRANIČNIK BRZINE  
Prepoznavanje prometnih znakova vas obavještava o ograničenju brzine i zabrani pretjecanja jasnim prikazom ovih znakova na ploči s instrumentima. Kada je uključen, prilagodljivi tempomat koristi prepoznata ograničenja brzine za usklađivanje brzine vašeg vozila.
DRIVER CONDITION MONITOR
Prateći korištenje upravljača, kočnica i pedale gasa, Driver Condition Monitor sustav otkriva stanje vozača i ako ustanovi pospanost, izdaje rano upozorenje za uzimanje pauze.
POMOĆ U ODRŽAVANJU U PROMETNOM TRAKU 
Otkriva kada vozilo nehotice izlazi iz prometnog traka i uključuje zakretanje upravljača kako bi vam naznačio da trebate ispraviti putanju vozila.
PREDNJI I STRAŽNJI SUSTAV POMOĆI PRI PARKIRANJU 
Prednji i stražnji sustav pomoći pri parkiranju koristi senzore smještene u prednjem i stražnjem braniku koji označavaju blizinu prepreke i na taj način čine manevriranje malo lakšim.
SUSTAVI POMOĆI U VOŽNJI: OPCIJSKI PAKETI 

Svaki paket nudi niz funkcionalnosti kako biste bili sigurni i informirani. Paket Blind Spot Assist je standard na modelima I‑PACE SE i HSE. Paket Driver Assist je standard na I‑PACE HSE. Paket Park Assist je opcija na svim modelima. 

MONITOR MRTVOG KUTA 
Ako I-PACE utvrdi da je neki automobil u vašem mrtvom kutu kada se počnete prestrojavati, pali se žaruljica upozorenja u vanjskom ogledalu na toj strani, a zakretni moment na obruču upravljača vas potiče da izbjegnete mogući sudar.
MONITOR PROMETA IZA VOZILA 
Posebno koristan prilikom izlaska unatrag iz parkirnog mjesta, Monitor prometa iza vozila vas upozorava na vozila koja se približavaju vašem vozilu s boka. Upozorit će vas zvučnim i svjetlosnim znakovima kako biste znali što je iza vas, čak i kada vam je pogled zaklonjen. 
CLEAR EXIT MONITOR
Sustav upozorava putnike prilikom izlaska iz vozila pomoću stražnjih vrata o nadolazećim vozilima ili biciklistima. Kada je detektirana nadolazeća opasnost, na vratima će bljesnuti upozoravajuće svjetlo. Svjetlo će se odmah ugasiti kada je sigurno otvoriti vrata.
PAKET BLIND SPOT ASSIST
Naš paket Blind Spot Assist vam pomaže da identificirate i sigurno odgovorite na moguće sudare, kako biste uvijek bili sigurniji u vožnji. Sadrži: Monitor mrtvog kuta, monitor prometa iza vozila i monitor slobodnog izlaska. 
PRILAGODLJIVI TEMPOMAT SA ZAKRETANJEM UPRAVLJAČA 
Prilagodljivi tempomat sa zakretanjem upravljača čini vožnju na autocesti i u gustom prometu lakšima i komfornijima. To postiže nježno pomažući pri zakretanju, ubrzanju i kočenju radi smještanja vozila u središte prometnog traka uz istovremeno zadržavanje postavljenog razmaka od vozila ispred. Umjereno zakretanje upravljača koje sustav obavlja olakšava fizički napor održavanja vozila u središnjem položaju.

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

Sve unutrašnje funkcije vozila trebaju se koristiti od strane vozača samo kada ne ugrožavaju sigurnost vožnje. Vozači moraju biti sigurni da imaju potpunu kontrolu vozila u svako vrijeme.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini