SIGURNOST

Uz puno inovativnih tehnologija na raspolaganju, pronaći ćete sve značajke koje su dizajnirane kako bi poboljšale vaše iskustvo vožnje, istovremeno pružajući veću sigurnost.

Dizajniran kako bi zaštitio vas, vaše putnike, bateriju i ostale sudionike u prometu, I‑PACE je opremljen bogatom paletom sigurnosnih značajki.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
SIGURNOSNA ĆELIJA

I‑PACE izrađen je od kombinacije aluminija i čelika kako bi formirao čvrsti kavez oko baterije, pružajući povećanu sigurnost za sve putnike vozila.

VANJSKI AUDIO SUSTAV
I‑PACE emitira vanjski zvučni signal pri brzinama manjim od 20km/h kako bi upozorio pješake na svoju prisutnost.
ZRAČNI JASTUCI
Sveobuhvatni sustav od šest zračnih jastuka, uključujući jastuk za vozača i suvozača, bočne zavjese i bočne u sjedalu, standardna su oprema koja pomaže u zaštiti putnika.
ISOFIX
Dva ISOFIX-uporišta za dječju sjedalicu ugrađena su sa svake strane stražnjih sjedala.
INOVATIVNE SIGURNOSNE TEHNOLOGIJE

Od gradskog prometa punog zavoja ili otvorene ceste do pružanja dodatne zaštite za vas i vaše putnike, na raspolaganju je bogatstvo inovativnih sigurnosnih tehnologija, dostupne kao standardna ili opcijska oprema ili kao dio opcijskog paketa.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL I STEERING ASSIST

Čineći duge vožnje i situacije u gradskom prometu još lakšima, I‑PACE nudi sustav Adaptive Cruise Control i Steering Assist. Ovaj sustav automatski upravlja i vraća I‑PACE u njegovu voznu traku istovremeno održavajući udaljenost od vozila ispred vas.

POMOĆ VOZAČU - STANDARDNE ZNAČAJKE
EMERGENCY BRAKING
Ovaj sustav pomaže u sprečavanju sudara s ostalim vozilma, pješacima i biciklistima pomoću kamere, radara i ultrazvučnog senzora. U slučaju detektiranja potencijalnog prednjeg sudara, sustav daje zvučna i vizualna upozorenja. Ako nema akcije, sustav aktivira kočnice kako bi se smanjila težina mogućeg sudara.
CRUISE CONTROL I SPEED LIMITER
Cruise control sustav omogućava vam održavanje konstantne brzine bez potrebe stalnog korištenja pedale gasa. Pomoću Speed Limiter sustava možete postaviti maksimalnu brzinu vozila.
ADAPTIVE SPEED LIMITER I TRAFFIC SIGN RECOGNITION
Obaviještava vas o ograničenjima brzine i prometnim znakovima zabranjenog pretjecanja jasno ih pokazujući na instrumentalnoj ploči. Kad je aktiviran, Adaptive Speed Limiter sustav koristi Traffic Sign Recognition sustav kako bi sukladno znakovima na cesti podesio odgovarajuću brzinu vozila koristeći Cruise Control sustav.
DRIVER CONDITION MONITOR
Prateći korištenje upravljača, kočnica i pedale gasa, Driver Condition Monitor sustav otkriva stanje vozača i ako ustanovi pospanost, izdaje rano upozorenje za uzimanje pauze.
LANE KEEP ASSIST
Sustav detektira kada vozilo slučajno napušta voznu traku i primjenjuje moment upravljanja kako bi vozilo nježno vratio natrag.
REAR CAMERA
Stražnja kamera omogućava bolju vidljivost prilikom vožnje unatrag. Prilikom parkiranja pomaže tako što se prikazuju putanja i položaj I‑PACEa na zaslonu na dodir.
PAKETI ZA POMOĆ VOZAČU

Svaki paket pruža mnoštvo značajki kako bi vam pomogao da budete sigurni i informirani. Park Pack je standard kod I‑PACE S modela. Park Pack i Drive Pack su standard kod I‑PACE SE modela. Park Pack i Driver Assist Pack su standard kod I‑PACE HSE modela.

PARK ASSIST
Paralelno i okomito parkiranje sada je još lakše s Park Assist sustavom, upravljajući vašim vozilom prilikom ulaska i izlaska iz odgovarajućeg prostora. Nakon odabira Drive ili Reverse brzine vožnje, jedino što vam ostaje kontrolirati je brzina vozila. Grafika i upute će vas voditi tijekom manevriranja.
360⁰ PARKING AID
Pruža vam potpuno samopouzdanje prilikom manevriranja u uskim prostorima. Senzori postavljeni širom vozila automatski se aktiviraju prilikom biranja Reverse brzine ili mogu biti ručno aktivirani. Prilikom manevriranja vizualna grafika i zvučni signal ukazuju vam na blizinu prepreke.
CLEAR EXIT MONITOR
Sustav upozorava putnike prilikom izlaska iz vozila pomoću stražnjih vrata o nadolazećim vozilima ili biciklistima. Kada je detektirana nadolazeća opasnost, na vratima će bljesnuti upozoravajuće svjetlo. Svjetlo će se odmah ugasiti kada je sigurno otvoriti vrata.
REAR TRAFFIC MONITOR
Jako koristan prilikom izlaska unatrag s parkirnog mjesta, Rear Traffic Monitor sustav upozorava vas na opasnosti koje nadolaze s obje strane vašeg vozila. Upozorit će vas zvučnim i vizualnim upozorenjem kako biste znali što je iza vas, čak i prilikom zapriječenog pogleda.
ADAPTIVE CRUISE CONTROL I STOP & GO
Sustav održava sigurnu udaljenost od vozila ispred vas, čak i prilikom njegovog usporavanja. Ako se vozilo ispred vas potpuno zaustavi, vaše vozilo će se lagano zaustaviti. Prilikom vožnje u stop-start prometu, Adaptive Cruise Control sustav automatski će ponovo krenuti prateći auto ispred vas.
HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING
Sustav detektira kada može doći do potencijalnog prednjeg sudara s drugim vozilom i prikazuje znak opasnosti, upozoravajući vas da kočite. U slučaju da ne reagirate, automobil će aktivirati kočnice kako bi se smanjila jačina potencijalnog sudara. Sustav je aktivan od 10km/h do 160km/h.
BLIND SPOT ASSIST
Blind Spot Assist sustav pomaže vam u sprečavanju sudara. Ako sustav detektira drugo vozilo u vašem mrtvom kutu prilikom mijenjanja vozne trake, malo svjetlo upozorenja pali se u odgovarajućem retrovizoru i moment upravljanja na upravljaču pomaže vam da odvezete I‑PACE dalje od nadolazećeg vozila.
ADAPTIVE CRUISE CONTROL I STEERING ASSIST
Sustav radi tako da prati vozila i vozne trake ispred vas, kako biste, koristeći kameru i radar, održali središnju poziciju vašeg vozila i upravljali brzinom I‑PACEa sukladno prometu ispred vas. Ova značajka usporava vaše vozilo kako bi omogućila opuštajuću i smirenu vožnju u gustom prometu.
360° SURROUND CAMERA
Sustav koristi 4 različite kamere neprimjetno postavljene na rubovima vozila kako bi omogućio pogled odozgo na zaslonu na dodir. Kako bi vam pomogao prilikom manevriranja, sustav vam nudi nekoliko različitih pogleda koji se mogu prikazati istovremeno.
HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING
Sustav detektira kada može doći do potencijalnog prednjeg sudara s drugim vozilom i prikazuje znak opasnosti, upozoravajući vas da kočite. U slučaju da ne reagirate, automobil će aktivirati kočnice kako bi se smanjila jačina potencijalnog sudara. Sustav je aktivan od 10km/h do 160km/h.
BLIND SPOT ASSIST
Blind Spot Assist sustav pomaže vam u sprečavanju sudara. Ako sustav detektira drugo vozilo u vašem mrtvom kutu prilikom mijenjanja vozne trake, malo svjetlo upozorenja pali se u odgovarajućem retrovizoru i moment upravljanja na upravljaču pomaže vam da odvezete I‑PACE dalje od nadolazećeg vozila.

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

Sve unutrašnje funkcije vozila trebaju se koristiti od strane vozača samo kada ne ugrožavaju sigurnost vožnje. Vozači moraju biti sigurni da imaju potpunu kontrolu vozila u svako vrijeme.

USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini