TEHNOLOGIJA UNUTAR AUTOMOBILA 

Nezamjetno integrirane tehnologije pojednostavljuju upravljanje funkcionalnostima u I-PACE-u i internetskim uslugama. 

I-PACE omogućava jednostavno iskustvo povezivanja, u automobilu i izvan njega. Podaci su uvijek dostupni, na bilo kojem zaslonu ili vašem pametnom telefonu. Sve što vam treba je uvijek pri ruci.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
PIVI PRO

Naš sustav za informiranje i zabavu, Pivi Pro je prepoznatljiv kao i vaš pametni telefon. Ključni podaci kao što su navigacija, reprodukcija medija i kontakti su uvijek nadohvat ruke.  

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

POVEZANOST KAO STANDARD
POTPUNO NOVA NAVIGACIJA 
Pruža svježe prometne obavijesti u stvarnom vremenu i pristup električnim punionicama. Možete pristupati i podacima o parkiranju i lokacijama, čak i kada nema internetske veze. Sve je prikazano u izvanrednim 2D i 3D prikazima, pri čemu se glasovno navođenje automatski isključuje na poznatim rutama. 
PAKET ONLINE
Čini vaše putovanje još bolje povezanim. Paket Online vam stavlja sve što vam treba nadohvat ruke, uključujući online medije, prognozu vremena, kalendar i točke interesa. Možete čak slati i poruke diktiranjem sadržaja, i tako ostati usredotočeni na cestu i vožnju.
WI-FI HOTSPOT S PODATKOVNIM PAKETOM <sup>1</sup>
Opcijski Wi-Fi hotspot koji je ugrađen u vaš I-PACE, se odlikuje tehnologijom 4G, omogućava pristup internetu iz automobila. Uz Wi-Fi hotspot s podatkovnim paketom ćete moći biti u kontaktu s prijateljima i obitelji, te se ugodno zabavljati uz video streaming. Čak i kada ste na nepoznatim cestama. Wi-Fi koristi vanjsku antenu i tako uspostavlja najbolju moguću vezu.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:u6g4p3NoKfI
REMOTE
Ostanite povezani s I‑PACEom. Kompatibilna s većinom Apple i Android aplikacija, aplikacija Remote omogućava vam da budete u tijeku i interakciji s ključnim informacijama vozila uključujući dostupnu autonomiju, status punjenja, brzinu punjenja i stanje utičnice.
SMARTPHONE PACK
Smartphone Pack oprema omogućava vam interakciju s paletom aplikacija pomoću I‑PACE-ovog zaslona na dodir, jednostavno i intuitivno.
SIGURNOSNO PRAĆENJE
Koristi tehnologiju praćenja kako biste dobili upozorenje o pokušaju krađe te javlja položaj vašeg vozila Centru za praćenje ukradenih vozila. Opcija Secure Tracker Pro3 pruža dodatnu zaštitu slanjem upozorenja nadležnim službama ako je vaš automobil ukraden neovlaštenim ili kloniranim ključem. Uključuje pretplate na usluge tijekom jamstvenog roka.
HEAD-UP DISPLAY
Kako bi pomogao smanjiti odvlačenje pažnje, opcijski Head-Up Display prikazuje ključne podatke vozila, kao što su vaša brzina i smjerovi navigacije, na vjetrobranskom staklu. Opremljen je kristalno jasnom grafikom u svim bojama i visoke razlučivosti.
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY
12.3” Interactive Driver Display visoke razlučivosti pruža važne informacije o vožnji, uključujući navigaciju na cijelom zaslonu s 3D mapama - točno ondje gdje je trebate. Njegova visoka razlučivost omogućava najbolju jasnoću dok istovremeno profinjeni proces obrade podataka omogućava glatko pokretanje oštre grafike.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO 
Oživite svoju glazbu uz dva sustava ozvučenja britanskih audio stručnjaka MeridianTM. Vrhunsko opcijsko 3D surround ozvučenje Meridian s tehnologijom TrifieldTM pruža svu punoću i jasnoću izvedbe uživo. Uz konfiguraciju sa 16 zvučnika i jednim subwooferom, MeridianTM pruža najbolje zvučno iskustvo, a ugrađuje se kao standard na I‑PACE HSE.
JAGUAR IGUIDE
Jaguar iGuide aplikacija koristi najnoviju tehnologiju kako bi vam objasnila sve potrebne značajke i kontrole vašeg I‑PACE-a. Također je možete koristiti kao mobilnu uputu za rukovanje, omogućavajući vam da pri ruci uvijek imate odgovor na sva vaša pitanja.
PREUZMITE APLIKACIJU

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1 Vrijedi politika poštene uporabe. Standardna 1-godišnja pretplata.
2 Sadrži usluge s pretplatom koje je moguće produžiti nakon početnog razdoblja prema savjetu vašeg Jaguar prodavača.
3 Secure Tracker i Secure Tracker Pro zahtijeva daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg Jaguar prodavača. Zahtijeva daljinsko i mobilno povezivanje

Neke opisane funkcionalnosti mogu biti opcije, molimo vas da se o pojedinostima raspitate kod lokalnog Jaguar prodavača. Neke funkcionalnosti zahtijevaju daljnje pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini