VANJSKI DIZAJN

Revolucionarni dizajn I‑PACE-a predstavlja pravi duh Jaguara i I‑PACE Concepta.

POGLEDAJTE VIDEO
AERODINAMIKA

Od naglašenih lukova prednjih kotača do stražnjeg difuzora, svaki element aerodinamičkog dizajna I‑PACE-a omogućava autu glatko napredovanje kroz zrak za optimiziranu autonomiju i stabilnost.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
OTVOR NA POKLOPCU MOTORA

Naglašena prednja maska zakošena je unutra - kako bi smanjila otpor zraka usmjeravajući ga kroz otvor na poklopcu motora i izvan njega, prolazeći preko krova, koji je zakrivljen zbog maksimalne učinkovitosti.

STRAŽNJI DIFUZOR

Četvrtasti završetci kutova omogućavaju čisto odvajanje zračne struje od vozila, smanjujući razlike u tlakovima koje uzrokuju otpor zraka.

RUČKE NA VRATIMA

Osiguravajući da zračna struja nesmetano prolazi oko cijelog vozila, pomične ručke na vratima stapaju se s bočnom linijom auta.

GLATKA BOČNA LINIJA

Nisko postavljena vozačka kabina zajedno sa zaobljenim blatobranima kreira osjećaj kretanja i nadopunjava brzu, oštru bočnu linju automobila.

STIL

Ostvarujući naglašenu prisutnost na cesti, tanka, futuristička prednja LED svjetla I‑PACE-a izvedena su u obliku dvostruke ‘J’ forme, a krov pruža izvanredno uglađen izgled u boji karoserije, u Black kontrastnoj boji ili s panoramskim staklenim krovom.

LED PREDNJA SVJETLA

Za još veću vidljivost i sigurnost noću odaberite opcijska Adaptive Matrix LED prednja svjetla. Ovaj sustav kontinuirano koristi dugi snop koji se automatski podešava prilikom dolaska vozila iz suprotnog smjera.

STRAŽNJA LED SVJETLA

S kvadratnim završetkom, stražnja tanka svjetla I‑PACE-a također su opremljena LED tehnologijom. U slučaju da ste odabrali Adaptive Matrix LED prednja svjetla, stražnja svjetla su također opremljena osebujnim Animated Directional Indicators svjetlima (ako su i prednja svjetla).

OPCIJE KROVA

Krov I‑PACE-a dostupan je u boji karoserije, u crnoj kontrastnoj boji ili, kako bi ispunio unutrašnjost prirodnom svjetlošću, s panoramskim staklom.

JAGUAR KOTAČI

I‑PACE nudi vam izbor kotača dimenzija 18", 20" i 22" - koji savršeno nadopunjavaju revolucionarni izgled I‑PACE-a.

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini