VANJSKI DIZAJN

Revolucionarni dizajn I‑PACE-a predstavlja pravi duh Jaguara i I‑PACE Concepta.

POGLEDAJTE VIDEO
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
AERODINAMIKA

Od naglašenih lukova prednjih kotača do stražnjeg difuzora, svaki element aerodinamičkog dizajna I‑PACE-a omogućava autu glatko napredovanje kroz zrak za optimiziranu autonomiju i stabilnost.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
OTVOR NA POKLOPCU MOTORA
STRAŽNJI DIFUZOR
RUČKE NA VRATIMA
OTVOR NA POKLOPCU MOTORA

Naglašena prednja maska zakošena je unutra - kako bi smanjila otpor zraka usmjeravajući ga kroz otvor na poklopcu motora i izvan njega, prolazeći preko krova, koji je zakrivljen zbog maksimalne učinkovitosti.

STRAŽNJI DIFUZOR

Četvrtasti završetci kutova omogućavaju čisto odvajanje zračne struje od vozila, smanjujući razlike u tlakovima koje uzrokuju otpor zraka.

RUČKE NA VRATIMA

Osiguravajući da zračna struja nesmetano prolazi oko cijelog vozila, pomične ručke na vratima stapaju se s bočnom linijom auta.

GLATKA BOČNA LINIJA

Nisko postavljena vozačka kabina zajedno sa zaobljenim blatobranima kreira osjećaj kretanja i nadopunjava brzu, oštru bočnu linju automobila.

STIL

Ostvarujući naglašenu prisutnost na cesti, tanka, futuristička prednja LED svjetla I‑PACE-a izvedena su u obliku dvostruke ‘J’ forme, a krov pruža izvanredno uglađen izgled u boji karoserije, u Black kontrastnoj boji ili s panoramskim staklenim krovom.

LED GLAVNA SVJETLA 
LED STRAŽNJA SVJETLA 
LED GLAVNA SVJETLA 

Za još bolju vidljivost i sigurnost noću, odaberite opcijska matrična LED glavna svjetla s dnevnim svjetlima i svjetlosnim potpisom.

LED STRAŽNJA SVJETLA 

Elegantna stražnja svjetla na I-PACE-u su isto tako LED. Uz opciju matričnih LED glavnih svjetala s dnevnim svjetlima i svjetlosnim potpisom

OPCIJE KROVA

Krov I‑PACE-a dostupan je u boji karoserije, u crnoj kontrastnoj boji ili, kako bi ispunio unutrašnjost prirodnom svjetlošću, s panoramskim staklom.

JAGUAR NAPLATCI 

Učinite I-PACE istinski svojim odabirom jedne od 11 ponuđenih izvedbi naplatka. Dostupni u promjeru od 18” do 22”, opcije uključuju 22" Style 5069, 5 krakova, u boji Gloss Black s kontrastnim završnim slojem Diamond Turned i umetcima od ugljičnih vlakana (slika)

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI