ELEKTRIČNE PERFORMANSE

Uzbudljiva Jaguarova snaga i dinamika s nultom emisijom - sve što biste očekivali od jednog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

Više od osamdeset godina Jaguar je kreirao vozila koja uzbuđuju osjetila. Električni pogon to ne mijenja, samo daje više mogućnosti stvaranju osebujnih performansi po kojima smo poznati.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
JAGUAR DINAMIKA

Pogon I‑PACE-a omogućava 400 KS i 696 Nm trenutno iskoristivog okretnog momenta. S ugrađenim pogonom na sve kotače, I‑PACE ubrzava 0-100km/h za 4.8 sekundi.

BATERIJA
Baterija I‑PACE-a od 90kWh dizajnirana je za dugo trajanje i podržava produljene periode neprekidne maksimalne snage. Pozicija baterije u podnici vozila omogućava niski centar gravitacije, prirodno poboljšavajući dinamiku vozila, čineći I‑PACE istinskim vozačkim automobilom.
MOTORI
I‑PACE je pogonjen s dva sinkrona električna motora sa stalnim magnetima, integriranima u prednju i stražnju os. Ovi motori omogućavaju 400 KS i 696 Nm trenutno iskoristivog okretnog momenta. S ugrađenim pogonom na sve kotače, I‑PACE ubrzava 0-100km/h za 4.8 sekundi.
TRANSMISIJA
I‑PACE does not require a conventional transmission. Instead, it is all about simplicity. JaguarDrive instantly delivers sustainable acceleration from 0-12,000rpm with no lag and no gearshift interruptions.
TORQUE VECTORING BY BRAKING
Poboljšavajući agilnost sportskog vozila za veće pouzdanje vozača, sustav Torque Vectoring by Braking omogućava kontrolirano neovisno kočenje pojednih unutrašnjih prednjih ili stražnjih kotača kako bi pomogao silama okretnog momenta koje djeluju na vozilo. U većini slučajeva veći pritisak kočenja primijenjen je na stražnjem unutrašnjem kotaču jer to povećava sposobnost upravljanja, dok prednji unutrašnji kotač koči za veću učinkovitost i rafiniranost.
AKTIVNI ZRAČNI OVJES
Smanjena visina između tla i vozila poboljšava aerodinamičke performanse i autonomiju. Opcijski sustav aktivnog zračnog ovjesa I‑PACE-a automatski spušta vozilo za 10 mm prilikom produljene vožnje brzinom većom od 105 km/h.
ADAPTIVE DYNAMICS
Sustav Adaptive Dynamics omogućava preciznu dinamiku i udobnu, luksuznu vožnju praćenjem kretnji vozila do 500 puta u sekundi. Sustav kontinuirano analizira ubrzanje, upravljanje, aktivnosti pedala gasa i kočnica i podešavanje elektronski kontroliranih amortizera kako bi optimizirao podešavanje ovjesa, omogućavajući u svako vrijeme optimalni omjer udobnosti, rafiniranosti i agilnosti.
CONFIGURABLE DYNAMICS
Kada je ugrađen sustav Adaptive Dynamics, sustav Configurable Dynamics omogućava vam personalizaciju osjetljivosti gasa, težinu upravljača i tvrdoću ovjesa I‑PACE-a. Odaberite Dynamic način vožnje kako biste oživjeli I‑PACE-ov sportski karakter.
POGON NA SVE KOTAČE

I‑PACE omogućava vožnju na svim podlogama i u svim vremenskim uvjetima. Reakcija snage i momenta je trenutačna i električni motori mogu se neovisno o tome prilagoditi vozačevim zahtjevima, uvjetima na cesti i raspoloživom prianjanju.

POGLEDAJTE VIDEO
yt:cBHgLRA_J4Y
ADAPTIVE SURFACE RESPONSE
Bazirajući se na našem iskustvu bez premca sa sustavima pogona na sve kotače, sustav Adaptive Surface Response (AdSR) kontinuirano nadzire okruženje vozila i primjenjuje odgovarajuće podešavanje motora i kočnica. Jednom aktiviran, AdSR sustav funkcionira pri svim brzinama kako bi vas podržao u lošim vremenskim uvjetima i na zahtjevnim podlogama.
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL
All Surface Progress Control je vrhunski sustav koji omogućava postavljanje i održavanje konstantne brzine u zahtjevnim uvjetima kao što su klizave podloge. Funkcionira između 3.6km/h i 30km/h, omogućavajući vam da zadržite potpunu koncentraciju na cestu ispred vas.
LOW TRACTION LAUNCH
Pružajući vam optimalnu kontrolu okretnog momenta prilikom kretanja iz mjesta, Low Traction Launch poboljšava sposobnosti u klizavim uvjetima kao što su vlažna trava, snijeg i led. Sustav ostaje aktivan do postizanja brzine od 30km/h - kada se I‑PACE neprimjetno vraća u odabrani način vožnje.
POBOLJŠANA REGENERACIJA KOČENJA
Kako bi povećao autonomiju, I‑PACE koristi sustav poboljšane regeneracije kočenja koji skuplja gotovo svu energiju kočenja. Kada podignete svoju nogu s pedale gasa, sustav omogućava regenerativno kočenje, ugodno usporavajući I‑PACE i pretvarajući generiranu snagu kako bi optimizirao autonomiju baterije.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:SYHRnVOY9I0
KOČENJE PRILIKOM GUSTOG PROMETA
Vožnja u gustom prometu je jednostavna - pomoću zaslona na dodir u I‑PACE-u možete podići razinu regenerativnog kočenja. Odgovarajuće povećanje prilikom usporavanja znači da je u stani - kreni prometu puno veća kontrola brzine vozila korištenjem samo pedale gasa.
AKTIVNA KRILCA
Kako bi se postigao optimalni balans između hlađenja i aerodinamike, aktivna se krilca otvaraju kada je potrebno hlađenje baterije, a zatvaraju kada to nije potrebno kako bi poboljšala strujanje zraka.
PUMPA TOPLINE

Kako bi se postigao optimalni balans između hlađenja i aerodinamike, aktivna se krilca otvaraju kada je potrebno hlađenje baterije, a zatvaraju kada to nije potrebno kako bi poboljšala strujanje zraka.

POGLEDAJTE VIDEO
yt:L_qIh5J2OsY

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

Official EU test figures from manufacturer tests under EU legislation. For comparative purposes only. Real-world figures and overall EV performance data may vary according to driving and environmental variables.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini