UNUTRAŠNJOST

U F‑TYPE-u vi i vaše vozilo postajete jedno. Svaki aspekt njegove 1+1 konfiguracije je dizajniran da stvori vezu. Omata se oko vas, odvodeći vaše vozačko iskustvo do većih visina.

F‑TYPE-ova unutrašnjost prijenosi kombinaciju funkcionalne ergonomije sa sportskim stilom kroz precizno koncipiranim dizajnom kokpita, njegovim jednostavnim kontrolama i jasnim instrumentima.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
EDICIJE
NOVI F‑TYPE CHEQUERED FLAG

S njegovom uzbudljivom unutrašnjošću, Chequered Flag utjelovljuje uzbuđenje. Prošivena Performance sjedala i grijani upravljač s Red gornjom oznakom sredine su neke od njegovih jedinstvenih značajki.

POGLEDAJTE GALERIJU
PREPOZNATLJIVE ZNAČAJKE

Unutrašnjost je osvježena kako bi se naglasila rafiniranost, zadržavajući fokus na vozača. Svaki element je ponovno procijenjen. Nova, tanka, lagana sjedala su najveća promijena s Performance sjedalima koja sada nude opcijsko hlađenje. Obnovljeni su i najmanji detalji, kao što su novi detalji konzole i Chrome detalji na vratima i upravljaču, koji naglašavaju osjećaj luksuza.

KONTROLE OKRENUTE VOZAČU
Instrumenti su jednostavni, jasni i laki za čitati sadržeći dva velika analogna brojčanika-suštinski u sportskom automobilu. Trokraki dizajn upravljača sadrži ključne funkcije za udobnost kontrole. Kod modela s automatskim mjenjačem, ručice iza upravljača omogućavaju vam sekvencijalno biranje brzina s vrhovima prstiju bez odvajanja ruku od upravljača.
LAGANA SJEDALA
Nova sjedala F‑TYPE-a Sport i Performance bila su konstruirana imajući u vidu sportske automobile. Lakša struktura od magnezija smanjuje težinu za više od 8kg* u odnosu na modele prethodne generacije. Njihova oblikovana forma zauzima manje prostora, omogućavajući veći izbor pozicija za sjedenje. Performance sjedala omogućavaju povećano bočno držanje za vrijeme dinamične vožnje i opciju hlađenja za veću udobnost.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:fUsizUZpYZw
PRILAGODLJIVO AMBIJETALNO OSVJETLJENJE
Stisnite Start dugme i unutrašnjost F‑TYPE-a oživljava bogatstvom boja. Prilagodljivo ambijentalno osvjetljenje pruža još veću personalizaciju izborom Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral ili Red boja koje odgovaraju vašem raspoloženju ili stilu. Aktivirajte Dynamic Mode način i osvjetljenje se dramatično mijenja u Red kod ručica na vratima, na središnjoj konzoli i instrument ploči.
PRTLJAŽNIK
Dizajnirali smo prtljažnik F‑TYPE-a Coupé na način kako bismo stvorili sportski automobil koji će odgovarati svim životnim stilovima. Njegov prtljažnik se može usporediti s nekim dobro znanim obiteljskim vozilima-do 408 litara. Za bolji pristup, vrata prtljažnika se mogu otvoriti ili zatvoriti dodirom na dugme s opcijskim električnim otvaranjem2.

Dizajniran da pruži čisti užitak vožnje, F‑TYPE-ova tehnička izvrsnost omogućava široku paletu sposobnosti koje odgovaraju potrebama svakog vozača i ceste. Coupé ili Convertible, stražnji pogon ili pogon na sva četiri kotača, manualni ili automatski mjenjač, F‑TYPE paleta vozila nudi nešto za svaki vozački stil. Dizajnirate i konstruirajte vaš savršeni F‑TYPE pomoću našeg konfiguratora ili prijavite vaš interes.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1Uporedno smanjena težina za Performance sjedala. Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.
2Samo kod Coupé modela.

USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
Url
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
Url
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Url
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
Url