IN‑CAR TEHNOLOGIJA

Radeći u harmoniji s njenom sportskom prirodom, F‑TYPE-ova napredna tehnologija omogućava vam da se osjećate sigurnim, stalno povezanim i uvijek zabavljenim.

Opremljen vrhunskim Touch Pro informatičkim i preciznim audio sustavom, F‑TYPE spaja, informira i zabavlja s osebujnim stilom.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
INTUITIVNE VIZUALNE KONTROLE

F‑TYPE-ov 10 inčni zaslon na dodir je vaša jedina interaktivna točka s InControl informatičkim sustavom. To vam daje mogućnost izravne kontrole sustava navigacije, glazbe, telefona, klimatizacije i puno drugih sustava za pomoć vozaču uključujući pomoć pri parkiranju i prilagodljivi sustav dinamike.

CONNECTIVITY
TOUCH PRO
F‑TYPE je sada opremljen Touch Pro informatičkim sustavom kao standardnom opremom. Nevjerojatno brz, s jako intuitivnim zaslonom i jasnom grafikom, Touch Pro je najnapredniji informatički sustav koji je Jaguar stvorio. Ovaj sustav čini posjedovanje i vožnju F‑TYPE-a lakšom i zabavnijom nego ikad.
ISTRAŽITE TOUCH PRO
SMARTPHONE PACK
Ostanite sigurno povezani s vašim pametnim telefonom, čak i dok ste u vozilu. Koristeći vaš Apple® ili AndroidTM pametni telefon, ovaj paket omogućava vam kontrolu aplikacija optimiziranih za vozilo, kao što su Spotify® i Tile®, preko zaslona na dodir F‑TYPE-a s USB kablom.
CONNECT PRO
Connect Pro* tehnologije i aplikacije pružaju vam najbolje u povezivanju i udobnosti. One se sastoje od InControl Apps, InControl Remote app i Pro Services aplikacija, koje su podržane brzim 4G internetom.
INCONTROL REMOTE APLIKACIJA
InControl Remote aplikacija omogućava vam nadzor i interakciju s vašim F‑TYPE-om pomoću vašeg pametnog telefona. Ova aplikacija pruža vam informacije i statistiku o vašem automobilu, uključujući razinu goriva, detalje prethodnog putovanja i informaciju dali su neka vrata ili prozori otvoreni ili otključani. Aplikacija vam također omogućava paljenje motora kako bi se pripremila klimatizacija**, otključavanje i zaključavanje vozila i lociranje vašeg F‑TYPE-a na mapi ili pomoću zvučnog i svjetlosnog signala.
**Samo s automatskim mjenjačem
SECURE TRACKER
Praćenje vašeg F‑TYPE-a u slučaju krađe ili ilegalnog kretanja, sustav Secure Tracker* skuplja informacije kako bi što prije otkrili i vratili vaše vozilo. Čak i da je vaše vozilo ukradeno s ključevima, možete aktivirati uzbunu pozivom centra za praćenje koristeći InControl Remote App aplikaciju.
MERIDIAN<sup>TM</sup> SOUND

U suradnji s britanskim audio stručnjacima Meridian, dizajnirali smo dva sustava visoke specifikacije specijalno za F‑TYPE. Tu je standardni 380W sustav s 10 zvučnika uključujući 2 subwoofer-a i opcijski 770W, s 12 zvučnika, Meridian Surround Sound System, koji omogućava akustiku koncertne dvorane koristeći ekskluzivnu Meridian Trifield™ tehnologiju.

ISTRAŽITE MERIDIAN
ZNAČAJKE ZA POMOĆ VOZAČU
LANE KEEP ASSIST
Lane Keep Assist sustav čini duga putovanja puno sigurnijima. Sustav prepoznaje kad vozilo nenamjerno napušta voznu traku i nježno vas upravlja natrag.
POGLEDAJTE VIDEO
DRIVER CONDITION MONITOR
Naš Driver Condition Monitor sustav prepoznaje kada se počnete osjećati pospano ili umorno - dajući vam rano upozorenje kada trebate napraviti pauzu.
POGLEDAJTE VIDEO
BLIND SPOT ASSIST I REAR TRAFFIC MONITOR
Ako vaše vozilo detektira drugo vozilo u vašem slijepom kutu kada počnete mijenjati traku, Blind Spot Assist* omogućava proračunati moment upravljanja - sigurno udaljavajući vaše vozilo od nadolazećeg vozila. Pomoću istog radarskog sustava, Rear Traffic Monitor* sustav upozorava vas preko zaslona na dodir na vozila u kretanju prilikom vožnje unatrag - na primjer, kada napuštate parkirno mjesto sa smanjenom vidljivošću.
POGLEDAJTE VIDEO
SUSTAV ZA ZAŠTITU PJEŠAKA

Doprinosi zaštiti ljudi van vozila kao i onih unutra. U slučaju da vozilo ostvari kontakt s pješakom, naš vodeći u klasi sustav za zaštitu pješaka je dizajniran da automatski podigne poklopac motora kako bi ublažio potencijalni udarac.

POMOĆ VOZAČU I SIGURNOSNE ZNAČAJKE
PARK ASSIST
Naš Park Assist* sustav čini paralelno parkiranje u uskom prostoru lakšim nego ikada prije upravljajući vaše vozilo u odgovarajući prostor. Vi samo trebate odabrati odgovarajuću brzinu i kontrolirati brzinu vozila. Park Assist će također upravljati vaše vozilo prilikom izlaska iz prostora, preuzimajući sav stres prilikom parkiranja. Grafika i poruke vode vas kroz oba slučaja.
POGLEDAJTE FILM
POMOĆ PRI PARKIRANJU
Prednji* i stražnji sustav za pomoć pri parkiranju je dizajniran da upozori vozača zvučnim upozorenjem u slučaju postojanja predmeta u blizini. Strelice na središnjem zaslonu na dodir daju dodatne informacije o njihovom položaju u odnosu na vozilo. Za dodatnu sigurnost i udobnost, opcijski sustav zadnje kamere prijenosi slike na zaslonu na dodir.
KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG
Ova opcija spaja stražnju kameru sa zaslonom na dodir. Prikazuje obojene smjernice udaljenosti i granične linije koje se pokreću suglasno kretnjama upravljača kako bi označile prostor u koji se auto može parkirati.
SIGURNOST PUTNIKA
Sveobuhvatan sustav zračnih jastuka omogućava dodatnu sigurnost za vas i vaše putnike. Senzori otkrivaju veličinu i težinu vozača i suvozača prije odgovarajuće aktivacije prednjih zračnih jastuka. F‑TYPE-ov napredni sustav zatezača pojaseva automatski zateže pojaseve u slučaju naglog usporavanja.
SUSTAV ZAŠTITE PRI PREVRTANJU
Ova osnovna funkcija zaštite kod Convertible modela pomaže zaštiti putnika u slučaju prevrtanja. Obložen sa Satin Chrome kod F‑TYPE, F‑TYPE R-Dynamic i F‑TYPE R i Gloss Black kod F‑TYPE SVR modela.
SUSTAV ZA POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU
U slučaju brze aktivacije kočnica, sustav pojačava kočionu silu do maksimuma kako bi se smanjio put kočenja. Također može pomoći u postizanju veće kontrole upravljanja u neočekivanim situacijama.

Dizajniran da pruži čisti užitak vožnje, F‑TYPE-ova tehnička izvrsnost omogućava široku paletu sposobnosti koje odgovaraju potrebama svakog vozača i ceste. Coupé ili Convertible, stražnji pogon ili pogon na sva četiri kotača, manualni ili automatski mjenjač, F‑TYPE paleta vozila nudi nešto za svaki vozački stil. Dizajnirate i konstruirajte vaš savršeni F‑TYPE pomoću našeg konfiguratora ili prijavite vaš interes.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1Opcijska značajka
2Samo s automatskim mjenjačem
Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavaču za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtijevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtijevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavača. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.

USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
Url
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
Url
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Url
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
Url