JAGUAR GEAR - DODATNA OPREMA

Završni detalji koji čine F‑TYPE vašim.

POGLEDAJTE VIDEO

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
Url
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
Url
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Url
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
Url

Jaguar Gear – Dodatna oprema omogućavaju vam personaliziranje vašeg F‑TYPE-a prema vašem ukusu, vašem životnom stilu i vašim interesima. Pogledajte i kreirajte vaš F‑TYPE iz snova ili pregledajte naš online katalog dodatne opreme da biste vidjeli cjelokupnu ponudu.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
PRONAĐITE DODATNU OPREMU
SILVER WEAVE CARBON FIBRE ACCESSORIES
Dodajte još više intenziteta dinamičnom karakteru vašeg F‑TYPE-a s ovim laganim dodacima, inspirirani preformansama. Paleta Silver Weave Carbon Fibre dodatne opreme uključuje obloge bočnih otvora za ventilaciju, obloge otvora za zrak na poklopcu motora, obloge bočnih retrovizora i zaštite od prevrtanja.
UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA
Naglasite unutrašnjost F‑TYPE-a i izrazite vašu osobnost pomoću ove premium dodatne opreme. Odaberite iz palete koja uključuje osvjetljenje dobrodošlice personaliziranih osvjetljenih obloga pragova, hladne aluminijske ručice iza upravljača za brzu izmjenu brzina i karbonske obloge vrha ručice mjenjača s osjećajem performansi, s High Gloss lakiranom obradom.
VANJSKA DODATNA OPREMA
F‑TYPE je pravi sportski auto performansi. Također je lako urediti F‑TYPE u praktičan sportski auto s paletom premium dodatne opreme dizajnirane da poboljša kapacitet, udobnost i raznovrsnost. Proizvedena da bi se savršeno uklopila u F‑TYPE i pružila maksimalnu rafiniranost, paleta uključuje pregradu za vjetar* kako bi smanjili vrtloge i turbulenciju u unutrašnjosti F‑TYPE-a Convertible. Praktični stražnji nosač za skije je sigurni Jaguar brendiran sustav za prijevoz zimske opreme. Gloss Black cijevi zaštite od prevrtanja su također na raspolaganju kao dodatni detalj uglađenog stila.

Možete odabrati vaš F‑TYPE model i dodati opcije i dodatnu opremu kada kreirate vaš F‑TYPE. Ukoliko želite pogledati iza naše gotove ponude i personalizirati vaš F‑TYPE još više, zašto ne pregledate naš online katalog?

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
PRONAĐITE DODATNU OPREMU

*Standard kod F‑TYPE R i F‑TYPE SVR Convertible