IN-CAR TEHNOLOGIJA

Napredna tehnologija Jaguara F‑PACE pruža puno sustava koji naglašavaju iskustvo vožnje i poboljšavaju sigurnost svih putnika.

POGLEDAJTE VIDEO

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
INCONTROL
10” TOUCH PRO<sup>1</sup>
STANDARD KOD SVAKOG F‑PACE-A

Najnovija generacija Touch Pro hardvera i softvera podižu povezanost i zabavu F‑PACE-a do najviših razina.

• 10” zaslon na dodir, s dodirom, brisanjem i štipanjem za zumiranjem pokretima i podesivim početnim zaslonom
• Instrument ploča s 5” Central TFT zaslonom2
• Sound System2
• AM/FM Radio, Bluetooth® i 2 x USB utičnice
ISTRAŽITE TOUCH PRO
DUAL VIEW<sup>3</sup>
Dual View omogućava suvozaču i vozaču uživanje u različitim medijima na istom 10" zaslonu na dodir. Na primjer, suvozač može gledati film (slušajući zvuk s bežičnim slušalicama) dok vozač prati navigaciju.
DODATNE INCONTROL TEHNOLOGIJE
ISTRAŽITE INCONTROL
PROTECT<sup>1</sup>
Protect sustav sastoji se od sljedećih aplikacija za plametni telefon: SOS Emergency Call, Jaguar Optimised Assistance i Remote Essentials. One pružaju informacije o vašem vozilu i omogućavaju vam interakciju na daljinu s njim. Provjerite razinu goriva i autonomiju, status vrata i poziciju prozora i brava. Pogledajte posljednju lokaciju parkiranja vozila i pronađite put do njega direktnim uputama. Također možete snimati vašu statistiku kolimetraže.
ISTRAŽITE PROTECT
CONNECT PRO<sup>5</sup>
Kako bi dodatno poboljšali Touch Pro, opcijski Connect Pro sustav sastoji se od InControl Apps, Remote Premium aplikacija za pametni telefon, Wi-Fi Hotspot i Pro Services uključujući Real Time Traffic informacije. Funkcije uključuju sinkroniziranje vaših omiljenih putovanja u Touch Pro navigacijskom sustavu, Route Planner aplikaciji na vašem pametnom telefonu i Route Planner web stranici.
ISTRAŽITE CONNECT PRO
SMARTPHONE PACK<sup>7</sup>
Podjeliti zaslon vašeg pametnog telefona s InControl informatičkim sustavom F‑PACEA nije bilo nikada lakše. Jednostavno i intuitivno Android AutoTM sučelje znači da možete uzajamno djelovati s minimalnim odvlačenjem pažnje. Rukovanje s Apple CarPlay® aplikacijom je jednostavno zahvaljujući izravnim dizajnom, koji vam omogućava da se koncentrirate na cestu ispred vas.
SECURE TRACKER<sup>1</sup>
Secure Tracker omogućava Stolen Vehicle Monitoring funkciju i obaviještavanje pomoću vašeg pametnog telefona i InControl Secure Monitoring centra.
ISTRAŽITE SECURE TRACKER
TRAFFIC SIGN RECOGNITION I ADAPTIVE SPEED LIMITER<sup>6</sup>
Traffic Sign Recognition sustav obaviještava vas o putu prikazujući znakove ograničenja brzine i zabrane pretjecanja na instrument ploči, gdje se mogu lako vidjeti. Adaptive Speed Limiter sustav koristi Traffic Sign Recognition informacije da bi podesio brzinu vašeg vozila sukladno znakovima koristeći tempomat sustav.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:1FhPoWvXtAE
INFORMATIČKI SUSTAV
HEAD-UP DISPLAY
Opcijski Head-up Display (HUD)8 predstavlja ključne podatke vozila, uključujući brzinu, poziciju mjenjača i smjerove navigacije na vjetrobranskom staklu. Opremljen je kristalno jasnom grafikom u svim bojama i visokoj rezoluciji, omogućavajući vam da s lakoćom vidite sve zahtjeve vozača i informacije.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Meridian audio sustavi i napredni algoritmi za digitalno procesuiranje signala osiguravaju da se ritam, udarac i vrijeme svakog glazbenog djela čuju točno onako kako je umjetnik želio. Odaberite između opcijskog Meridian™ Sound System9, 380W s 10 zvučnika i subwoofer-om ili Meridian™ Surround Sound System9, 825W s 16 zvučnika i subwoofer-om.

Jaguar F‑PACE je SUV performansi koji spaja uzbudljivu vožnju s praktičnošću i učinkovitošću. Kreirajte vaš savršeni F‑PACE pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1 Remote sadrži pretplatničke usluge koje mogu biti produljene nakon početnih uvjeta predloženih sa strane vašeg Jaguar prodavača. InControl značajke, opcije i njihova dostupnost ovisi o tržištu – provjerite s vašim Jaguar prodavačem za lokalnu dostupnost i cjelosne uvjete. Informacije i slike prikazane u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući snimke zaslona ili sekvence, predmet su obnove softvera, kontrolne verzije i ostalih sustavnih/vizualnih promjena koje ovise o odabranim opcijama. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App trebaju se preuzeti iz Apple/Play Storea. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Sve unutrašnje funkcije u vozilu trebaju se koristiti sa strane vozača samo kad je to sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da imaju potpunu kontrolu vozila i svim uvjetima.
2 Značajke i njihova dostupnost mogu ovisiti o specifikaciji vozila i tržištu. Molimo kontaktirajte vašeg najbližeg Jaguar prodavača za više informacija.
3 Opcijska značajka, zahtjeva ugradnju Navigation Pro, CD/DVD playera i MeridianTM Sound System/MeridianTM Surround Sound Systema.
4 Jaguar Optimised Assistance je usluga s pretplatom koja se može produljiti nakon početnog perioda preporučenog sa stane vašeg Jaguar prodavača.
5 Connect Pro zahtjeva Navigation Pro. Kada je odabran Navigation Pro morate također odabrati sve značajke u Connect Pro. Molimo konzultirajte vašeg Jaguar prodavača za više detalja. Online funkcionalnost i Wi-Fi povezanost ovisi o instalaciji micro SIM kartice s odgovarajućim podatkovnim ugovorom. 
6 Dostupnost i ugradnja ovisi o tržištu. Dostupno smo kao dio Navigation Pro sustava. 
7 Sve unutrašnje funkcije u vozilu trebaju se koristiti sa strane vozača samo kad je to sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da imaju potpunu kontrolu vozila i svim uvjetima. 
8 Zahtjeva ugradnju vjetrobranskog stakla sa solarnim prigušenjem. 
9 Opcijska značajka.