VANJŠTINA

Njegov snažan, agilni izgled i sportski karakter daju F‑PACE-u jedinstveni izgled na cesti. Vizualno inspiriran F‑TYPE-om, F‑PACE je SUV performansi sa DNK sportskog automobila.

POGLEDAJTE VIDEO

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom distributeru Jaguara.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
DINAMIČAN DIZAJN

F‑PACE je zadnji u nizu lijepih, uzbudljivih automobila. Njegove proporcije su dinamične, naglašavaju aerodinamiku i poboljšavaju njegove sposobnosti. Nadopunjavajući njegov pouzdan stav, učinkovita forma kapljice naglašena je spuštenom linijom krova.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
VANJŠTINA MODELA F‑PACE SVR

Sa posebno dizajniranom, naprednom aerodinamikom, uključujući prednji branik i širi spojler, F‑PACE SVR omogućava prianjanje i aerodinamične performanse neophodne za jedan SUV koji postiže maksimalnu brzinu od 283km/h - i pritom izgleda senzacionalno.

POBOLJŠANA AERODINAMIKA

Jedinstvni vanjski dizajn F‑PACE-a SVR omogućava izvanredne aerodinamične performanse usmjeravanjem zraka preko, ispod i oko auta - smanjujući podizanje od tla, povećavajući prianjanje guma, istovremeno hladeći motor i kočnice. Rezultat je beskompromisno upravljanje, veće g-sile u zavojima i povećana stabilnost pri visokim brzinama.

NAPREDNA AERODINAMIKA

Aerodinamične performanse F‑PACE-a su ključna funkcija njegovog dizajna karoserije i omogućavaju impresivni koeficijent otpora zraka od samo Cd 0.34.1 Rezultat je da je F‑PACE uglađen kao što i izgleda. Jako napredna aerodinamika smanjuje potrošnju goriva, CO2 emisije i buku vjetra istovremeno poboljšavajući stabilnost pri visokim brzinama i pouzdanje vozača.

VANJSKI DIZAJN
PREDNJI DIO
PRILAGODNLJIVA LED PREDNJA SVJETLA

Opremljen s Jaguar ‘J’ naglašenim dnevnim svjetlima, F‑PACE prilagodljiva LED prednja svjetla2 stvaraju spektar svjetlosti koja je bliska dnevnoj svjetlosti, pomažući vašim očima lakše raspoznavanje predmeta i smanjujući umor.

BOČNI DIO
DINAMIČNE PROPORCIJE

Iz svakog kuta F‑PACE izgleda dinamično. S pouzdanim prednjim dijelom, uzdignutom maskom i oštrim linijama koje namjerno podsjećaju na sportsku eleganciju F‑TYPE-a.

STRAŽNJI DIO
SNAŽNI BOKOVI

Izraženi stražnji bokovi naglašavaju sportski karakter F‑PACE-a inspiriran F‑TYPE-om, stvarajući zavodljivu pozadinu za stražnja LED svjetla F‑PACE-a s visokim intenzitetom.

IZVEDBE
F‑PACE 300 SPORT
NOVI F‑PACE 300 SPORT

Iz svakog kuta, F‑PACE 300 SPORT posjeduje upadljiv dizajn. Između krakova jedinstvenih Satin Grey obrađenih kotača, bljeskaju Yellow označene kliješta kočnica. Tema se nastavlja s 300 SPORT oznakama na Gloss Black maski i vratima prtljažnika.

POGLEDAJTE GALERIJU
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVI F‑PACE CHEQUERED FLAG

Dodatno njegovoj pojavi na cesti, F‑PACE Chequered Flag opremljen je našim Black Packom kako bi naglasio osebujni stil vozila. Uključuje Gloss Black značajke kao što su ekskluzivno označeni bočni otvori ventilacije i S prednji branik fokusiran na performansama.

POGLEDAJTE GALERIJU
JAGUAR KOTAČI
F‑PACE SVR KOTAČI
Izaberite 21” Forged kotače od lake legure s Diamond Turned završnom obradom ili opcijske 22” Forged kotače od lake legure s Diamond Turned ili Gloss Black završnom obradom. Za povećano prianjanje i poboljšane sposobnosti u zavojima, 295mm široke stražnje gume dodatno naglašavaju sportski karakter F‑PACE-a SVR.

Prikazani kotač je opcijski 22" kotač s 5 dvostrukih krakova 'Style 5081' s Diamond Turned završnom obradom.
SPORTSKI KOTAČI
F‑PACE nudi širok izbor laganih, aerodinamički učinkovitih kotača od lake legure i nudi široku paletu kotača od 18”- 22” - savršenu dopunu dinamičnom izgledu F‑PACE-a. Odaberite vaše kotaće pomoću našeg konfiguratora.

Prikazani kotač je opcijski 22" kotač s 9 krakova 'Style 9006' s Grey i Diamond Turned završnom obradom.

Jaguar F‑PACE je SUV performansi koji spaja uzbudljivu vožnju s praktičnošću i učinkovitošću. Kreirajte vaš savršeni F‑PACE pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1Ovisno o motoru.
2Ugradnja ovisi o izvedbi i tržištu. Xenon ili Halogen prednja svjetla su također dostupna, ovisno o odabranom modelu.