PERFORMANSE VOŽNJE

Otkrijte uzbudljivu vožnju F‑PACE-om s agilnim upravljanjem i tehnološki naprednim motorima koji nude performanse i učinkovitost.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Koristite konfigurator kako biste dizajnirali vaš savršeni Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
TEHNOLOGIJE PERFORMANSI

F‑PACE oživljen je snagom svojih motora u kombinaciji s Jaguarovom laganom aluminijskom arhitekturom i naprednim dinamičnim tehnologijama. Zajedno pružaju uzbudljive performanse i učinkovitost.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
F‑PACE SVR PERFORMANSE VOŽNJE

Kod F‑PACE-a SVR, odjel Special Vehicle Operations (SVO) kreirao je SUV koji postiže 100km/h za nevjerojatnih 4.3 sekundi.

POTPUNO POVJERENJE

Odabrali stražnji pogon (Rear Wheel Drive RWD)1 ili pogon na sve kotače (All Wheel Drive AWD), F‑PACE se uvijek osjeća i upravlja kao Jaguar.

LAGANA ALUMINIJSKA ARHITEKTURA

Lagana struktura od aluminija F‑PACE-a je čvrsta i jaka, pružajući izvrsnu zaštitu svim putnicima, dok njena smanjena težina poboljšava učinkovitost, upravljanje i kočenje. F‑PACE je jedan od najlakših automobila u svojoj klasi2, omogućavajući skoro idealni raspored težine od 50:502, raspored za sportske performanse i besprijekornu vožnju.

MOTORI I TRANSMISIJE
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
BENZIN
F‑PACE pruža izbor benzinskih motora, uključujući dva iz naše Ingenium palete. Ovi 2.0 litarski 4-cilindarski Turbocharged Ingenium Petrol motori, sa snagom od 250KS ili 300KS razvijaju izvanredno iskoristivu snagu i moment. S njihovim laganim dizajnom i rasprostranjenim kugličastim ležajevima s malim trenjem, konstruirani su za uglađene, visoko učinkovite performanse.
NOVI DIESEL
Ingenium tehnologija je osnova za tri diesel motora iz F‑PACE palete modela. Ovi potpuno aluminijski motori s malim trenjem konstruirani su kako bi osigurali uglađene svakodnevne performanse. Svi su opremljeni Stop/Start tehnologijom1 i pametnim regenerativnim punjenjem. Ovaj sustav skuplja kinetičku energiju kočenja kako bi punio bateriju za maksimalnu ekonomičnost, osobito tijekom gradske vožnje.
MOTORI INSPIRIRANI F‑TYPEOM
Svi benzinski motori F‑PACEA omogućavaju snagu i brzu reakciju. Također ugrađen u F‑TYPEU, 3.0 litarski V6 Supercharged Petrol2 motor razvija snagu od 380KS i moment od 450Nm. Dostupan kod F‑PACE SVR modela, 5.0 litarski V8 550KS motor razvija nevjerojatnih 680Nm momenta. Oba isporučuju trenutne performanse u svim režimima rada, kao i jedinstveni zvuk.
3.0 LITARSKI V6 300KS TWIN TURBOCHARGED DIESEL
3.0 litarski V6 300KS Twin Turbocharged Diesel motor isporučuje njegovu snagu s rafiniranošću i učinkovitošću, razvijajući impresivnih 700Nm momenta za vožnju s velikom reakcijom. Opremljen je piezo Common Rail sustavom za ubrizgavanje goriva od 2,000 bari kako bi upravljao isporukom goriva, osiguravajući učinkovito izgaranje i niže emisije.
MANUALNI ILI AUTOMATSKI MJENJAČ

Automatski mjenjač F‑PACE-a s 8 brzina i Automatic Quickshift mjenjač s 8 brzina F‑PACE-a SVR su jako dinamični, uglađeni i učinkoviti. Omogućavaju brze izmjene za ubrzanje i pretecanje bez napora. Također možete manulano konotrlirati izmjene brzina pomoću ručica na upravljaču. Ručni mjenjač sa 6 brzina 3 omogućava glatke,3 kratke izmjene. Ovaj lagani, visoko napredni mjenjač doprinosi izvanrednoj učinkovitosti F‑PACE-a.

PERFORMANSE VOŽNJE
ALL SURFACE PROGRESS CONTROL I ADAPTIVE SURFACE RESPONSE
Jaguar-ov sustav kontrole upravljanja na svim površinama (All Surface Progress Control ASPC)4 je tempomat za niske brzine koji pomaže u postizanju optimalne upravljivosti na površinama s malim prianjanjem. Kod modela s pogonom na sve kotače opremljenim sa Adaptive Dynamics sustavom, opcijski sustav Adaptive Surface Response (AdSR) prepoznaje razliku između podloga kako bi upotrebio raspoloživo prianjanje podešavajući postavke motora i kočnica.

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:PGx2zd9Afjw
JAGUARDRIVE CONTROL
Jedinstveni JaguarDrive Control sustav pruža brže izmjene brzina i sportskiji kickdown u Dynamic Mode-u i ranije promjene viših brzina u Eco Mode-u, kako bi poboljšali učinkovitost, dok način rada za kišu, led i snijeg (Rain Ice Snow mode) aktivira uglađeniji polazak na podlogama s malim prianjanjem. Ovaj sustav omogućava vam izbor između iskorištavanja F‑PACE-ovih potpunih dinamičkih performansi i poboljšane potrošnje goriva.

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom distributeru Jaguara.
POGLEDAJTE VIDEO
yt:hJWsGMsCcC4
TORQUE VECTORING BY BRAKING
Torque Vectoring by Braking tehnologija omogućava neovisno kontrolirano kočenje pojedinih unutrašnjih prednjih i stražnjih kotača kako bi se poboljšale sposobnosti i u najužim zavojima, smanjujući podupravljivost i omogućavajući izvrsnu sportsku agilnost i povećanu pouzdanost vozača.
ELEKTRIČNI SERVO UPRAVLJAČ
Električni servo upravljač (Electric Power Assisted Steering EPAS) nudi izvanredan osjećaj i kontrolu. Akitivira se prema potrebi - čuvajući snagu za tamo gdje je zbilja trebate, štedeći gorivo. EPAS-ovo sofisticirano kompjutersko upravljanje mijenja pomoć prema potrebi -povećavajući je za manevre na malim brzinama i poboljšavajući osjećaj na velikim brzinama.
ADAPTIVE DYNAMICS
Bilo da ubrzavate na autocesti, vozite zavojitim seoskim cestama ili kružite gradom, Adaptive Dynamics5 sustav mijenja reakciju F‑PACE-a kako bi odgovorio potrebama uvjeta na cesti i vašem stilu vožnje. Sustav stalno podešava amortizere kako bi omogućio optimalnu ravnotežu između stabilnosti i udobnosti u svako doba.
CONFIGURABLE DYNAMICS
Inspiriran sportskim automobilom F‑TYPE, opcijski Configurable Dynamics6 sustav omogućava vam podešavanje dinamike F‑PACE-a pomoću podešavanja podale gasa, vremena izmjena stepena prijenosa i upravljača kako bi odgovarali vašim potrebama za performansama. Sustav se aktivira biranjem Dynamic Mode načina vožnje putem JaguarDrive Control sustava. Dynamic Mode oživljava sportski karakter F‑PACE-a izoštravajući reakciju pedale gasa, povećavajući težinu upravljača i ubrzavajući izmjene brzina pri većim brojem okretaja motora.

F‑PACE je SUV performansi koji kombinira izvrsnu vožnju sa praktičnošću i učinkovitošću. Kreirajte vaš savršeni F‑PACE s našim konfiguratorom.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

1Dostupnost ovisi o tržištu.
2Ovisno o modelu i motoru.
3Dostupno samo kod 2.0 litarskih 4‑cilindarskih 163KS Diesel motora.
4Samo uz automatski mjenjač.
5Standardna oprema kod modela F‑PACE S i SVR, nije dostupno kod 2.0 litarskih 4‑cilindarskih 163KS Diesel motora.
6Samo uz automatski mjenjač. Standardna oprema kod modela F‑PACE S i SVR, nije dostupno kod 2.0 litarskih 4‑cilindarskih 163KS Diesel motora.
Svi podatci su rezultati proizvođača i podliježu finalnoj potvrdi prije proizvodnje. Molimo uzmite u obzir da podatci o CO2 emisiji i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o ugrađenim kotačima, najniže vrijednosti možda neće biti dostižne uz standardne kotače.
Pogledajte F‑PACE WLTP podatke.
Pogledajte F‑PACE SVR WLTP podatke.
WLTP je novi službeni EU test koji se koristi da bi se izračunali standardizirani podatci o potrošnji goriva i CO2 za osobna vozila. Test mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Test je dizajniran kako bi omogućio podatke bliže realnim uvjetima vožnje. S njim se testiraju vozila s opcijskom opremom i sukladno zahtjevnijim testnim postupcima i vozačkim profilima.
‡‡Podatci o motorima nisu certificirani za 2018. godinu. Prikazani podatci zadovoljavaju certifikaciju za 2017. godinu.