A WINNING FORMULA

A WINNING FORMULA

Jaguar TCS Racing vraća se u 8. sezoni ABB FIA Svjetskog prvenstva Formule E, a Mitch Evans i Sam Bird su za upravljačem potpuno električnog trkaćeg automobila Jaguar I‑TYPE 5.
POGLEDAJTE FILM

UPOZNAJTE TIM

Stremljenje za uspjehom je ono što je zajedničko našim vozačima, inženjerima i tehničarima svjetske klase, koja je usporediva jedino s njihovim talentom, upornošću i stilom.

SAM BIRD - VOZAČ

SAM BIRD - VOZAČ

Britanski vozač utrka Sam Bird pridružio se Jaguar Racingu uoči 7. sezone ABB FIA Svjetskog prvenstva Formule E. Ovaj 34-godišnjak nastavio je svoj niz kao jedini vozač koji se natjecao u svakoj utrci otkako je ova revolucionarna serija započela 2014. godine. Do sada je pobijedio 11 puta, posljednji put u Diriyahu i New Yorku za Jaguar Racing.
MITCH EVANS - VOZAČ

MITCH EVANS - VOZAČ

Mitch je počeo voziti karting u dobi od 6 godina, a u dobi od 16 godina osvojio je Veliku nagradu Novog Zelanda. Debitirao je u ABB FIA Svjetskom prvenstvu Formule E s Jaguar Racingom 2016. godine kada se britanski tim vratio utrkama. Nedavno je u 7. sezoni uživao u pet proslava na postolju i završio na 4. mjestu Prvenstva vozača, što je do tada bila njegova najviša pozicija. Također je odvozio najbrže krugove u Rimu, New Yorku i Londonu.
JAMES BARCLAY - VODITELJ TIMA

JAMES BARCLAY - VODITELJ TIMA

James je u studenom 2015. imenovan Voditeljem tima za Jaguarov program ABB FIA Svjetskog prvenstva Formule E i odgovoran je za upravljanje uzbudljivim povratkom ovog britanskog brenda u automoto sport. Tijekom posljednjih pet sezona, James je nadgledao rast Jaguar Racinga, te je vodio tim i na stazi i izvan nje.
SAZNAJTE VIŠE
JAGUAR I-TYPE 5

JAGUAR I-TYPE 5

Projektiran da pruži vrhunski omjer snage i učinkovitosti, ubrzava od 0-60mph (0-100km/h) za 2,8 sekundi i ima maksimalnu snagu od 250kW.
SAZNAJTE VIŠE

RACING DNA

Jaguarov ugled u performansama, tehnologiji i dizajnu stvaran je na najizazovnijim svjetskim stazama i prvenstvima.
SAZNAJTE VIŠE
BRENDIRANI PROIZVODI

BRENDIRANI PROIZVODI

Ne morate biti vozač da biste tako izgledali. Pregledajte našu internetsku trgovinu i pronađite savršen dar za sebe ili za svoje bližnje.
SAZNAJTE VIŠE
POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

POTPUNO ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

Uzbudljiv za vožnju i povezan kao nikada prije, I‑PACE je potpuno električni SUV s vrhunskim performansama.
SAZNAJTE VIŠE