InControl
SPOTIFY

Jaguar je radio u suradnji sa Spotify dizajnerima i inženjerima kako bi neprimjetno donio funkcionalnost Spotify-a u vaše informatičko iskutsvo u vozilu.

GLAZBA SVIJETA NA DOHVAT VAŠIH PRSTIJU
Spotify baza od preko 30 miliona pjesama je lako dostupna za uživanje preko vašeg InControl zaslona na dodir kao što je i preko laptopa ili pametnog telefona. Jednom kada se prijavite, sve funkcije koje ste poznavali i voleli, opet su vam na raspolaganju. Tražite pjesme i također pretraživajte sve vaše uobičajene stanice i preporuke.
GLAZBA NIKAD NE PRESTAJE
Spotify Offline Mode dostupan je preko Spotify za InControl Apps, tako da možete slušati vašu omiljenu glazbu čak i kada nemate internet vezu. Aplikacija također posjeduje Discover Weekly playlist-u. Svaki tjedan preporuča vam izbor pjesama koje bi vam se mogle svidjeti na osnovi vaših navika slušanja.
DOSTUPNO U INCONTROL APPS*
Spotify aplikacija dostupna je samo kao dio InControl Apps - naše palete aplikacija u autu dizajniranih i optimiziranih za korištenje u vašem Jaguar-u. Kako biste uživali u svim mogućnostima InControl Apps značajke, vaš InControl informatički sustav zahtjeva jedan od naših moćnih paketa za povezivanje - InControl Connect ili Connect Pro.

*Trenutno dostupno samo za iOS.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Jaguar vozilima
Url
Kontaktirajte nas
Biti će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja
Url
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Jaguar zastupnika u vašoj blizini
Url
UVJETI I ODREBDE
Pristupite Jaguar InControl uvjetima i odredbama i dokumentima o zaštiti privatnosti.
Url

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.