• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

SOFTWARE UPDATES - SVE ŠTO TREBATE ZNATI

PREDSTAVLJANJE I-PACEA, PRVOG POTPUNO ELEKTRIČNOG VOZILA JAGUARA, ZNAČI ZELENO SVJETLO ZA CIJELO NOVO PODRUČJE TEHNIČKIH INOVACIJA: NA PRIMJER, ZA NAŠU NOVU TEHNOLOGIJU PODATKOVNE KOMUNIKACIJE.

Razvili smo nove pogodnosti koje omogućavaju ‘over-the-air’ bežično nadograđivanje softvera vozila.

Za povećanu pogodnost, Software Updates omogućavaju vam bežično preuzimanje i instaliranje nadogradnji u vaše vozilo preko zraka, pomoću SIM kartice ili Wi-Fi veze.

Kada je nadogradnja dostupna, bit ćete upitani pomoću obavijesti u autu želite li je prihvatiti. Za vozila s više vozača, kao flota ili automobili za najam, čiji vlasnici ne žele dostupnost nadogradnji softvera, na raspolaganju je jednostavna PIN-Lock funkcija koja se može aktivirati kako bi onemogućila dostupnost.

Software Updates osiguravaju da vaše vozilo funkcionira najbolje što može i da je uvijek up-to-date. Ova funkcija predstavlja revoluciju u automobilskoj industriji i uskoro će postati općeprihvaćena, kao što su mobilni telefoni danas.

Software Updates - nadogradnje zuje u zraku

Software Updates

Q: Što je Software Updates?

A: Software Updates znači da možete obnoviti osnovni softver vozila over-the-air (bežično), bez potrebe za posjetom Jaguar / Land Rover trgovca.Q: Što čini mom vozilu?

A: Software Updates će obnoviti Infotainment System, Telematics Unit i, kod određenih modela, Battery Energy Control Module. To će dozvoliti Jaguaru da vam omogući obnovu vašeg Infotainment sustava, i gdje je moguće, upravljati i dalje optimizirati Battery Charging Capability sustav.Q: Kako mogu isključiti Software Updates?

A: Možete uključiti/isključiti vaš Software Updates pomoću izbornika podešavanja u Software Updates odjelu.


Q: Kako mogu znati da je nadogradnja dostupna?

A: Kada je nadogradnja dostupna, primit ćete poruku sustava koja će vas obavijestiti da je Software Update dostupan za vaše vozilo. Tada ćete zaprimiti prijedlog o preuzimanju, koji će, ako je prihvaćen, započeti proces. Također, možete provjeriti za novi Software Update pomoću Setting izbornika u Software Updates odjelu.Q: Je li Software Updates besplatan?

A: Ako koristitie vašu SIM karticu umjesto Wi-Fi veze za preuzimanje nadogradnji, možda ćete morati platiti troškove.Q: Koliko dugo traje instalacija?

A: Instalacija može trajati do 35 minuta do završetka, a za to vrijeme vozilo se ne može koristiti.Q: Što trebam učiniti prije instaliranja nadogradnje?

A: Baterija vozila mora biti puna više od 60% i ne smije biti spojena na stanicu za punjenje. Vozilo se ne može koristiti dok nije završena instalacija softvera.Q: “Dostupan je Software Update" prikazano je na zaslonu na dodir. Što trebam učiniti?

A: Ova je poruka prikazana kada je dostupan novi softver. Vaše vozilo podržava Software Updates bez potrebe za posjetom servisu. Molimo vas slijedite upute da biste započeli proces.Q: Moje preuzimanje nije uspjelo, što trebam učiniti?

A: Možete normalno koristiti vozilo jer neuspjelo preuzimanje ni na koji način neće utjecati na funkcionalnost vozila. Možete ponovno pokušati preuzeti nadogradnju pomoću Settings izbornika, u Software Updates odjelu. Ako preuzimanje ponovno ne uspije, molimo vas posjetite trgovca za daljnje ispitivanje.Q: “Instalacija ne može početi" prikazano je na zaslonu na dodir. Što trebam učiniti?

A: Ova poruka je prikazana kada instalacija softvera ne može početi. Razlog je uključen u poruci (na primjer: Otvorena vrata, mobilna mreža nije dostupna, preduvjeti nisu zadovoljeni). Molimo vas slijedite upute na zaslonu kako biste nastavili.Q: “Instalacija softvera neuspješna" prikazano je na zaslonu na dodir. Što trebam učiniti?

A: Ova poruka prikazana je kada je instalacija softvera bila neuspješna. Softver vozila vratit će se njegovoj prethodnoj verziji. Vozilo se može normalno koristiti. Software Update može se izvršiti od strane trgovca. Poruka će upozoriti ako je Software Update hitan. Kliknite 'OK' da napustite Software Updates.Q: Postoji li bilo kakav način za prekinuti instalaciju?

A: Ne. Jednom kada počne, instalacija se ne može zaustaviti. Međutim, ovo će trajati samo oko 35 minuta. Za ovo vrijeme, možete ući i izaći iz vozila.Q: Slučajno sam preskočio moju nadogradnju, ali sada želim nastaviti. Što trebam učiniti?

A: Možete početi nadogradnju pomoću Vehicle Settings izbornika, u Software Updates odjelu. U ovom odjelu možete provjeriti postoji li nadogradnja za vozilo ili za informatički sustav.Q: Je li Software Updates jedinstven način nadogradnje softvera na mom autu?

A: Ne. Još uvijek možete voziti do vašeg trgovca koji će nadograditi vaš auto pomoću servisnog sustava.