Logo jaguar mobile

PERFORMANSE I TEHNOLOGIJA

I-PACE Concept kombinira performanse i legendarnu rafiniranost Jaguara od kojih biste očekivali da pruže doista angažiranu, uzbudljivu vožnju.

I-PACE Concept lansira vas od 0 do 100 km/h za oko 4 sekunde uz pomoć okretnog momenta od 700 Nm i snage od 400 KS. S pogonom dvaju elektromotora I-PACE Concept postiže visoke performanse pogona na sve kotače za uzbudljivu vožnju u svim uvjetima na cesti.

I JA ŽELIM JEDNOG OBAVIJESTITE ME
UZBUDLJIVA VOŽNJA

UZBUDLJIVA VOŽNJA

Trenutačni okretni moment omogućava izvanredno ubrzanje. Pravi Jaguar, I-PACE Concept postiže svoju snagu u mnogo vozačkih okruženja. Sa stabilnošću vozila s pogonom na sve kotače i agilnošću sportskog vozila, I-PACE Concept omogućava sigurnu vožnju na svim voznim podlogama i u svim vremenskim uvjetima.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Tehnologija je u samom srcu modela I-PACE Concept: ona je istovremeno diskretna i u potpunosti fokusirana na postizanje većeg užitka vozača i putnika.

INTUITIVNO POVEZANI

INTUITIVNO POVEZANI

Sofisticirana tehnologija I-PACE Concepta nikad nije očita ni nametljiva. Svaka kontrola i interakcija, svaka informacija dolazi logički i intuitivno u ruke vozača, zadržavajući vašu pozornost na cesti.

PREKRASNI ZASLONI

PREKRASNI ZASLONI

I-PACE Concept omogućava angažman bez napora uz pomoć četvero zaslona koji su ergonomski pozicionirani prema vozaču. Središnja konzola sadrži dva informatička zaslona na dodir dok su informacije o vozilu odvojeno prikazane iza upravljača. Sustav Head Up Display diskretno prikazuje ključne informacije na vjetrobranskom staklu vozila u boji.

DOSTUPAN OD DRUGE POLOVICE 2018.

Ostanite u tijeku s najnovijim informacijama o I-PACE Conceptu prije konačnog otkrivanja krajem 2017. Želite li biti među prvima koji će imati I-PACE kada bude dostupan u drugoj polovici 2018.? Obavijestite nas i povezat ćemo vas s vašim najbližim prodavačem.

I JA ŽELIM JEDNOG

OBAVIJESTITE ME

Slike prikazuju vozilo I-PACE Concept. Proizvedeno vozilo može se razlikovati u završnom izgledu, detaljima i postavi vozačkih kontrola. Sve vrijednosti za ubrzanje, snagu, brzinu, autonomiju i punjenje su pretpostavke proizvođača utemeljene na informacijama dostupnima za vrijeme objave. Proizvedena vozila bit će testirana i certificirana prije prodaje, a službeni podaci objavit će se prije ikakve narudžbe od strane kupaca.