• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

PERFORMANSE I TEHNOLOGIJA

I‑PACE Concept kombinira performanse i legendarnu rafiniranost Jaguara od kojih biste očekivali da pruže doista angažiranu, uzbudljivu vožnju.

I‑PACE Concept lansira vas od 0 do 100 km/h za oko 4 sekunde uz pomoć okretnog momenta od 700 Nm i snage od 400 KS. S pogonom dvaju elektromotora I‑PACE Concept postiže visoke performanse pogona na sve kotače za uzbudljivu vožnju u svim uvjetima na cesti.

I JA ŽELIM JEDNOG OBAVIJESTITE ME
UZBUDLJIVA VOŽNJA

UZBUDLJIVA VOŽNJA

Trenutačni okretni moment omogućava izvanredno ubrzanje. Pravi Jaguar, I‑PACE Concept postiže svoju snagu u mnogo vozačkih okruženja. Sa stabilnošću vozila s pogonom na sve kotače i agilnošću sportskog vozila, I‑PACE Concept omogućava sigurnu vožnju na svim voznim podlogama i u svim vremenskim uvjetima.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Tehnologija je u samom srcu modela I‑PACE Concept: ona je istovremeno diskretna i u potpunosti fokusirana na postizanje većeg užitka vozača i putnika.

INTUITIVNO POVEZANI

INTUITIVNO POVEZANI

Sofisticirana tehnologija I‑PACE Concepta nikad nije očita ni nametljiva. Svaka kontrola i interakcija, svaka informacija dolazi logički i intuitivno u ruke vozača, zadržavajući vašu pozornost na cesti.

PREKRASNI ZASLONI

PREKRASNI ZASLONI

I‑PACE Concept omogućava angažman bez napora uz pomoć četvero zaslona koji su ergonomski pozicionirani prema vozaču. Središnja konzola sadrži dva informatička zaslona na dodir dok su informacije o vozilu odvojeno prikazane iza upravljača. Sustav Head Up Display diskretno prikazuje ključne informacije na vjetrobranskom staklu vozila u boji.

DOSTUPAN OD DRUGE POLOVICE 2018.

Ostanite u tijeku s najnovijim informacijama o I‑PACE Conceptu prije konačnog otkrivanja krajem 2017. Želite li biti među prvima koji će imati I‑PACE kada bude dostupan u drugoj polovici 2018.? Obavijestite nas i povezat ćemo vas s vašim najbližim prodavačem.

I JA ŽELIM JEDNOG

OBAVIJESTITE ME

Slike prikazuju vozilo I‑PACE Concept. Proizvedeno vozilo može se razlikovati u završnom izgledu, detaljima i postavi vozačkih kontrola. Sve vrijednosti za ubrzanje, snagu, brzinu, autonomiju i punjenje su pretpostavke proizvođača utemeljene na informacijama dostupnima za vrijeme objave. Proizvedena vozila bit će testirana i certificirana prije prodaje, a službeni podaci objavit će se prije ikakve narudžbe od strane kupaca.