• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

I-PACE

Osebujni Jaguar dizajn i performanse s intuitivnim tehnologijama i dosjetljivom praktičnošću.

UBRZANJE

0-100km/h za 4.8 sekundi

AUTONOMIJA

470km WLTP ciklus

*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) je novi ciklus uveden 2017. godine koji mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Ovaj ciklus je osmišljen tako da omogući rezultate sličnije stvarnim uvjetima vožnje. Testirana su vozila s opcijskom opremom i prema zahtjevnijoj testnoj proceduri i načinu vožnje.

VJERAN TRADICIJI

I‑PACE ostaje vjeran Jaguarovoj tradiciji inovacija, koristeći sve prednosti elektrifikacije pružajući dinamične performanse baterijskog pogona s dizajnom koji je istovremeno radikalan i lijep.

Kreirajte vlastiti automobil

NAPRIJED

NATRAG

UNUTRAŠNJOST

I‑PACE: OSNOVNE ZNAČAJKE

Uzbudljivost, inovacija, inteligencija i stil - sve je standard kod I-PACEa.

18” KOTAČI OD LAKE LEGURE

18" premium kotači od lake legure s 15 krakova 'Style 1022'.

LED PREDNJA SVJETLA

Snažna i elegantna, omogućavaju poboljšanu vidljivost za vozača.

LUXTEC SPORTSKA SJEDALA

Prednja sjedala podesiva u 8 smjerova, djelomično električna, specijalno dizajnirana kako bi povećala raznovrsnost i udobnost.

TOUCH PRO DUO

Novi, dvostruki 10" i 5" zasloni na dodir omogućavaju povećanu fleksibilnost i učinkovitost korištenja. Pogledajte informaciju na jednom i istovremeno koristite dodatne značajke na drugom zaslonu.

MERIDIAN AUDIO

Vrhunski 380W Meridian™ Sound System u unutrašnjosti pruža iskustvo koncertne dvorane.

PARK PACK

Omogućava dodatnu sigurnost za vas i vaše putnike. Standardne značajke uključuju Emergency Braking, Lane Keep Assist, Rear Camera, Park Assist, 360° Parking Aid, Clear Exit Monitor i Rear Traffic Monitor sustave.

20” KOTAČI OD LAKE LEGURE

S većim dimenzijama za bolji izgled, 20" kotači od lake legure sa 6 krakova 'Style 6007'.

PREMIUM LED PREDNJA SVJETLA

Opremljena osebujnom vanjskom grafikom naglašenih dnevnih svjetala.

SPORTSKA SJEDALA OBLOŽENA ZRNATOM KOŽOM

Lijepo izrađena 10-smjerna električna sjedala za vozača i suvozača s memorijom za izvanrednu prilagodljivost i udobnost.

TOUCH PRO DUO

Novi, dvostruki 10" i 5" zasloni na dodir omogućavaju povećanu fleksibilnost i učinkovitost korištenja. Pogledajte informaciju na jednom i istovremeno koristite dodatne značajke na drugom zaslonu.

MERIDIAN AUDIO

Pomoću I-PACEovog preciznog, akustičnog i izvanrednog prostora, ovaj vrhunski 380W Meridian™ Sound System u unutrašnjosti pruža iskustvo koncertne dvorane.

DRIVE PACK

Čini vaše vozačko iskustvo lakšim i sigurnijim. Uz standardne značajke, Drive Pack uključuje Adaptive Cruise Control i Stop and Go, High-Speed Emergency Braking i Blind Spot Assist sustave.

20” KOTAČI OD LAKE LEGURE

20" kotači od lake legure s 5 krakova 'Style 5068' s Diamond Turned završnom obradom

MATRIX LED PREDNJA SVJETLA

Pružaju vam izvanrednu vidljivost. Matrix LED prednja svjetla s naglašenim dnevnim svjetlima.

SPORTSKA SJEDALA OBLOŽENA WINDSOR KOŽOM

18-smjerna, grijana i hlađena prednja sjedala i grijana stražnja sjedala opremljena su visokokvalitetnom kožom za kontroliranu udobnost.

TOUCH PRO DUO

Novi, dvostruki 10" i 5" zasloni na dodir omogućavaju povećanu fleksibilnost i učinkovitost korištenja. Pogledajte informaciju na jednom i istovremeno koristite dodatne značajke na drugom zaslonu.

MERIDIAN AUDIO

Sva punoća i jasnoća žive izvedbe isporučene pomoću 825W sustava s 15 zvučnika uključujući dvokanalni subwoofer - neprimjetno spojeni pomoću Trifield™ tehnologije.

DRIVE ASSIST PACK

Driver Assist Pack pruža vam široku paletu sustava pomoći za vozača uz standardne značajke, uključujući Adaptive Cruise Control i Steering Assist, 360° Surround Camera, High-Speed Emergency Braking i Blind Spot Assist.

Play

SPECIFIKACIJE

Pogledajte detaljne informacije o performansama i autonomiji, dimenzijama i ostalim ključnim podatcima za sve I-PACE modele.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

KREIRAJTE VLASTITI I-PACE

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

JAGUAR GEAR - DODATNA OPREMA

Kreirajte najboljeg I-PACEa na svijetu: vašeg.

POGLEDAJTE OPCIJE I DODATNU OPREMU
OBAVIJESTITE ME
*WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure) je novi ciklus uveden 2017. godine koji mjeri gorivo, potrošnju energije, autonomiju i emisije. Ovaj ciklus je osmišljen tako da omogući rezultate sličnije stvarnim uvjetima vožnje. Testirana su vozila s opcijskom opremom i prema zahtjevnijoj testnoj proceduri i načinu vožnje. Službeni EU podatci testiranja s testova proizvođača sukladno EU legislativi. Samo za potrebe usporedbe. Realni podatci i podatci ukupnih EV performansi mogu varirati sukladno uvjetima vožnje i okoliša.