• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

SIGURNOST

Uz puno inovativnih tehnologija na raspolaganju, pronaći ćete sve značajke koje su dizajnirane kako bi poboljšale vaše iskustvo vožnje, istovremeno pružajući veću sigurnost.

Dizajniran kako bi zaštitio vas, vaše putnike, bateriju i ostale sudionike u prometu, I-PACE je opremljen bogatom paletom sigurnosnih značajki.

Kreirajte vlastiti automobil

SIGURNOSNA ĆELIJA

I-PACE izrađen je od kombinacije aluminija i čelika kako bi formirao čvrsti kavez oko baterije, pružajući povećanu sigurnost za sve putnike vozila.

VANJSKI AUDIO SUSTAV

I-PACE emitira vanjski zvučni signal pri brzinama manjim od 20km/h kako bi upozorio pješake na svoju prisutnost.

ZRAČNI JASTUCI

Sveobuhvatni sustav od šest zračnih jastuka, uključujući jastuk za vozača i suvozača, bočne zavjese i bočne u sjedalu, standardna su oprema koja pomaže u zaštiti putnika.

ISOFIX

Dva ISOFIX-uporišta za dječju sjedalicu ugrađena su sa svake strane stražnjih sjedala.

INOVATIVNE SIGURNOSNE TEHNOLOGIJE

Od gradskog prometa punog zavoja ili otvorene ceste do pružanja dodatne zaštite za vas i vaše putnike, na raspolaganju je bogatstvo inovativnih sigurnosnih tehnologija, dostupne kao standardna ili opcijska oprema ili kao dio opcijskog paketa.

Play

ADAPTIVE CRUISE CONTROL I STEERING ASSIST

Čineći duge vožnje i situacije u gradskom prometu još lakšima, I-PACE nudi sustav Adaptive Cruise Control i Steering Assist. Ovaj sustav automatski upravlja i vraća I-PACE u njegovu voznu traku istovremeno održavajući udaljenost od vozila ispred vas.

POMOĆ VOZAČU - STANDARDNE ZNAČAJKE

EMERGENCY BRAKING

Ovaj sustav pomaže u sprečavanju sudara s ostalim vozilma, pješacima i biciklistima pomoću kamere, radara i ultrazvučnog senzora. U slučaju detektiranja potencijalnog prednjeg sudara, sustav daje zvučna i vizualna upozorenja. Ako nema akcije, sustav aktivira kočnice kako bi se smanjila težina mogućeg sudara.

CRUISE CONTROL I SPEED LIMITER

Cruise control sustav omogućava vam održavanje konstantne brzine bez potrebe stalnog korištenja pedale gasa. Pomoću Speed Limiter sustava možete postaviti maksimalnu brzinu vozila.

ADAPTIVE SPEED LIMITER I TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Obaviještava vas o ograničenjima brzine i prometnim znakovima zabranjenog pretjecanja jasno ih pokazujući na instrumentalnoj ploči. Kad je aktiviran, Adaptive Speed Limiter sustav koristi Traffic Sign Recognition sustav kako bi sukladno znakovima na cesti podesio odgovarajuću brzinu vozila koristeći Cruise Control sustav.

DRIVER CONDITION MONITOR

Prateći korištenje upravljača, kočnica i pedale gasa, Driver Condition Monitor sustav otkriva stanje vozača i ako ustanovi pospanost, izdaje rano upozorenje za uzimanje pauze.

LANE KEEP ASSIST

Sustav detektira kada vozilo slučajno napušta voznu traku i primjenjuje moment upravljanja kako bi vozilo nježno vratio natrag.

STRAŽNJA KAMERA

Stražnja kamera omogućava bolju vidljivost prilikom vožnje unatrag. Prilikom parkiranja pomaže tako što se prikazuju putanja i položaj I-PACEa na zaslonu na dodir.

PAKETI ZA POMOĆ VOZAČU

Svaki paket pruža mnoštvo značajki kako bi vam pomogao da budete sigurni i informirani. Park Pack je standard kod I‑PACE S modela. Park Pack i Drive Pack su standard kod I‑PACE SE modela. Park Pack i Driver Assist Pack su standard kod I‑PACE HSE i First Edition modela.

PARK ASSIST

Paralelno i okomito parkiranje sada je još lakše s Park Assist sustavom, upravljajući vašim vozilom prilikom ulaska i izlaska iz odgovarajućeg prostora. Nakon odabira Drive ili Reverse brzine vožnje, jedino što vam ostaje kontrolirati je brzina vozila. Grafika i upute će vas voditi tijekom manevriranja.

360⁰ PARKING AID

Pruža vam potpuno samopouzdanje prilikom manevriranja u uskim prostorima. Senzori postavljeni širom vozila automatski se aktiviraju prilikom biranja Reverse brzine ili mogu biti ručno aktivirani. Prilikom manevriranja vizualna grafika i zvučni signal ukazuju vam na blizinu prepreke.

CLEAR EXIT MONITOR

Sustav upozorava putnike prilikom izlaska iz vozila pomoću stražnjih vrata o nadolazećim vozilima ili biciklistima. Kada je detektirana nadolazeća opasnost, na vratima će bljesnuti upozoravajuće svjetlo. Svjetlo će se odmah ugasiti kada je sigurno otvoriti vrata.

REAR TRAFFIC MONITOR

Jako koristan prilikom izlaska unatrag s parkirnog mjesta, Rear Traffic Monitor sustav upozorava vas na opasnosti koje nadolaze s obje strane vašeg vozila. Upozorit će vas zvučnim i vizualnim upozorenjem kako biste znali što je iza vas, čak i prilikom zapriječenog pogleda.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL I STOP & GO

Sustav održava sigurnu udaljenost od vozila ispred vas, čak i prilikom njegovog usporavanja. Ako se vozilo ispred vas potpuno zaustavi, vaše vozilo će se lagano zaustaviti. Prilikom vožnje u stop-start prometu, Adaptive Cruise Control sustav automatski će ponovo krenuti prateći auto ispred vas.

HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING

Sustav detektira kada može doći do potencijalnog prednjeg sudara s drugim vozilom i prikazuje znak opasnosti, upozoravajući vas da kočite. U slučaju da ne reagirate, automobil će aktivirati kočnice kako bi se smanjila jačina potencijalnog sudara. Sustav je aktivan od 10km/h do 160km/h.

BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist sustav pomaže vam u sprečavanju sudara. Ako sustav detektira drugo vozilo u vašem mrtvom kutu prilikom mijenjanja vozne trake, malo svjetlo upozorenja pali se u odgovarajućem retrovizoru i moment upravljanja na upravljaču pomaže vam da odvezete I-PACE dalje od nadolazećeg vozila.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL I STEERING ASSIST

Sustav radi tako da prati vozila i vozne trake ispred vas, kako biste, koristeći kameru i radar, održali središnju poziciju vašeg vozila i upravljali brzinom I-PACEa sukladno prometu ispred vas. Ova značajka usporava vaše vozilo kako bi omogućila opuštajuću i smirenu vožnju u gustom prometu.

360° SURROUND CAMERA

Sustav koristi 4 različite kamere neprimjetno postavljene na rubovima vozila kako bi omogućio pogled odozgo na zaslonu na dodir. Kako bi vam pomogao prilikom manevriranja, sustav vam nudi nekoliko različitih pogleda koji se mogu prikazati istovremeno.

HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING

Sustav detektira kada može doći do potencijalnog prednjeg sudara s drugim vozilom i prikazuje znak opasnosti, upozoravajući vas da kočite. U slučaju da ne reagirate, automobil će aktivirati kočnice kako bi se smanjila jačina potencijalnog sudara. Sustav je aktivan od 10km/h do 160km/h.

BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist sustav pomaže vam u sprečavanju sudara. Ako sustav detektira drugo vozilo u vašem mrtvom kutu prilikom mijenjanja vozne trake, malo svjetlo upozorenja pali se u odgovarajućem retrovizoru i moment upravljanja na upravljaču pomaže vam da odvezete I-PACE dalje od nadolazećeg vozila.

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Sve unutrašnje funkcije vozila trebaju se koristiti od strane vozača samo kada ne ugrožavaju sigurnost vožnje. Vozači moraju biti sigurni da imaju potpunu kontrolu vozila u svako vrijeme.