• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Play

VANJSKI DIZAJN

Revolucionarni dizajn I-PACE-a predstavlja pravi duh Jaguara i I-PACE Concepta.

AERODINAMIKA

Od naglašenih lukova prednjih kotača do stražnjeg difuzora, svaki element aerodinamičkog dizajna I-PACE-a omogućava autu glatko napredovanje kroz zrak za optimiziranu autonomiju i stabilnost.

Kreirajte vlastiti automobil

OTVOR NA POKLOPCU MOTORA

Naglašena prednja maska zakošena je unutra - kako bi smanjila otpor zraka usmjeravajući ga kroz otvor na poklopcu motora i izvan njega, prolazeći preko krova, koji je zakrivljen zbog maksimalne učinkovitosti.

STRAŽNJI DIFUZOR

Četvrtasti završetci kutova omogućavaju čisto odvajanje zračne struje od vozila, smanjujući razlike u tlakovima koje uzrokuju otpor zraka.

RUČKE NA VRATIMA

Osiguravajući da zračna struja nesmetano prolazi oko cijelog vozila, pomične ručke na vratima stapaju se s bočnom linijom auta.

GLATKA BOČNA LINIJA

Nisko postavljena vozačka kabina zajedno sa zaobljenim blatobranima kreira osjećaj kretanja i nadopunjava brzu, oštru bočnu linju automobila.

STIL

Ostvarujući naglašenu prisutnost na cesti, tanka, futuristička prednja LED svjetla I‑PACE-a izvedena su u obliku dvostruke ‘J’ forme, a krov pruža izvanredno uglađen izgled u boji karoserije, u Black kontrastnoj boji ili s panoramskim staklenim krovom.

LED PREDNJA SVJETLA

Za još veću vidljivost i sigurnost noću odaberite opcijska Adaptive Matrix LED prednja svjetla. Ovaj sustav kontinuirano koristi dugi snop koji se automatski podešava prilikom dolaska vozila iz suprotnog smjera.

STRAŽNJA LED SVJETLA

S kvadratnim završetkom, stražnja tanka svjetla I-PACE-a također su opremljena LED tehnologijom. U slučaju da ste odabrali Adaptive Matrix LED prednja svjetla, stražnja svjetla su također opremljena osebujnim Animated Directional Indicators svjetlima (ako su i prednja svjetla).

OPCIJE KROVA

Krov I-PACE-a dostupan je u boji karoserije, u crnoj kontrastnoj boji ili, kako bi ispunio unutrašnjost prirodnom svjetlošću, s panoramskim staklom.

JAGUAR KOTAČI

JAGUAR KOTAČI

I-PACE nudi vam izbor kotača dimenzija 18", 20" i 22" - koji savršeno nadopunjavaju revolucionarni izgled I-PACE-a.

Pronađite vašu vlastitu elektrificirajuću kombinaciju Jaguar performansi, tehnologije i stila.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL