• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

I‑PACE CONCEPT

Predstavljen je I‑PACE Concept: ovo je pregled prvog potpuno električnog Jaguarovog automobila. Dostupan od druge polovice 2018., I‑PACE Concept je ultimativni električni SUV visokih performansi.

I‑PACE Concept spojit će uzbudljive Jaguarove performanse s električnim vozilima. Dostupan od druge polovice 2018., naše prvo električno vozilo pružit će 700 Nm okretnog momenta, 400 KS i ubrzanje 0-100km/h za oko 4 sekundi. Tehnologija slijedeće generacije i futuristički dizajn u kombinaciji koja čini vozilo s nula emisije obogaćeno je vozačkim iskustvom koje nezamjenjivo ostaje prepoznatljiv Jaguar.

I JA ŽELIM JEDNOG OBAVIJESTITE ME

Play

SMIONA VANJŠTINA

S dramatičnim proporcijama koje omogućava električna tehnologija, I‑PACE Concept evoluira Jaguarov osebujni dizajn u novu eru.

ISTRAŽITE DIZAJN

DOSTUPAN OD DRUGE POLOVICE 2018.

Ostanite u tijeku s najnovijim informacijama o I‑PACE Conceptu prije konačnog otkrivanja krajem 2017. Želite li biti među prvima koji će imati I‑PACE kada bude dostupan u drugoj polovici 2018.? Obavijestite nas i povezat ćemo vas s vašim najbližim prodavačem.

OBAVIJESTITE ME

I-PACE CONCEPT: DETALJI

AUTONOMIJA

I‑PACE Concept može ponuditi autonomiju od 500km s jednim punjenjem.*

EU NEDC test ciklus

PERFORMANSE

Njegov okretni moment, pogon na sve kotače i aerodinamični dizajn omogućavaju modelu I‑PACE postizanje ubrzanja sportskog automobila, dostižući 100km/h za oko 4 sekundi.*

BATERIJA

Autonomija I‑PACE je moguća pomoću njegovih high-tech litijevih ionskih baterija s kapacitetom od 90 kWh.*

SNAGA

S trenutno raspoloživim momentom od 700 Nm, njegova dva električna motora zajedno proizvode snagu od 400 KS.*

DIMENZIJE

5 normalnih sjedala
Stražnji prtljažnik: 530 litara
Prednji prtljažnik: 36 litara
Dimenzije: 4680mm(d) x 1560mm(v) x 1890mm(š)*

CHARGING

I‑PACE Concept može se potpuno napuniti za otprilike 2 sata s 50 kW DC brzim punjačem.*

*Sve vrijednosti za ubrzanje, snagu, brzinu, autonomiju i punjenje su pretpostavke proizvođača utemeljene na informacijama dostupnima za vrijeme objave. Proizvedena vozila bit će testirana i certificirana prije prodaje, a službeni podaci objavit će se prije ikakve narudžbe od strane kupaca.

I‑PACE Concept je više od koncepta: on je pregled našeg prvog automobila proizvedenog na baterijski pogon, dokazujući našu posvećenost stvaranju električnih vozila koja su istovremeno uzbudljiva vozaču. Investiranjem u vrhunsku tehnologiju za vozila s nultom emisijom pomažemo vozačima da bolje razumiju električna vozila.

NAUČITE VIŠE O ELEKTRIČNIM VOZILIMA I JA ŽELIM JEDNOG

POTPUNO NOVA PRAVILA

I‑PACE Concept dizajniran je i konstruiran kako bi se maksimalno iskoristile mogućnosti koje nude električna vozila. Sve je dizajnirano za čisto uzbuđenje: od proporcija njegove inovativne aluminijske strukture do dinamične vožnje i svakodnevne praktičnosti.

Play

PERFORMANSE I TEHNOLOGIJA

I‑PACE Concept osmišljen je za potpuno uživanje vozača, oprimjereno na uzbudljivom ubrzanju i intuitivnoj tehnologiji.

ISTRAŽITE PERFORMANSE I TEHNOLOGIJU

I JA ŽELIM JEDNOG
Play

PROSTRANA UNUTRAŠNJOST

Iznutra je I‑PACE Concept ujedno prostoran i sportski. Bez potrebe da se ugradi motor s unutrašnjim sagorijevanjem, unutrašnjost je izrazito prostrana s pet normalnih sjedala i luksuznim prostorom za noge za putnike straga. Svi mogu osjetiti Jaguarov nepogrešiv talent za dizajn i savršenu izradu.

ISTRAŽITE DIZAJN

UTRKA U INOVACIJAMA

Jaguar se posvetio izradi najpoželjnijih električnih vozila visokih performansi. Zato smo se počeli natjecati u FIA Formula E prvenstvu. Natjecanje u Formula i E utrkama odličan je test za podizanje granica električne tehnologije na cesti.

ISTRAŽITE JAGUAR RACING

Slike prikazuju vozilo I‑PACE Concept. Proizvedeno vozilo može se razlikovati u završnom izgledu, detaljima i postavi vozačkih kontrola. Sve vrijednosti za ubrzanje, snagu, brzinu, autonomiju i punjenje su pretpostavke proizvođača utemeljene na informacijama dostupnima za vrijeme objave. Proizvedena vozila bit će testirana i certificirana prije prodaje, a službeni podaci objavit će se prije ikakve narudžbe od strane kupaca.

Prikazan koncept vozila, detalji proizvedenog vozila mogu se razlikovati.