Logo jaguar mobile

JAGUAR GEAR - DODATNA OPREMA

Završni detalji koji čine F-TYPE vašim

Jaguar Gear – Dodatna oprema omogućavaju vam personaliziranje vašeg F-TYPE-a prema vašem ukusu, vašem životnom stilu i vašim interesima. Pogledajte i kreirajte vaš F-TYPE iz snova ili pregledajte naš online katalog dodatne opreme da biste vidjeli cjelokupnu ponudu.

Kreirajte Vaš F-TYPE Katalog dodatne opreme

SILVER WEAVE CARBON FIBRE ACCESSORIES

Dodajte još više intenziteta dinamičnom karakteru vašeg F-TYPE-a s ovim laganim dodacima, inspirirani preformansama. Paleta Silver Weave Carbon Fibre dodatne opreme uključuje obloge bočnih otvora za ventilaciju, obloge otvora za zrak na poklopcu motora, obloge bočnih retrovizora i zaštite od prevrtanja.

Kreirajte Vaš F-TYPE

UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA

Naglasite unutrašnjost F-TYPE-a i izrazite vašu osobnost pomoću ove premium dodatne opreme. Odaberite iz palete koja uključuje osvjetljenje dobrodošlice personaliziranih osvjetljenih obloga pragova, hladne aluminijske ručice iza upravljača za brzu izmjenu brzina i karbonske obloge vrha ručice mjenjača s osjećajem performansi, s High Gloss lakiranom obradom.

Kreirajte Vaš F-TYPE

VANJSKA DODATNA OPREMA

F-TYPE je pravi sportski auto performansi. Također je lako urediti F-TYPE u praktičan sportski auto s paletom premium dodatne opreme dizajnirane da poboljša kapacitet, udobnost i raznovrsnost. Proizvedena da bi se savršeno uklopila u F-TYPE i pružila maksimalnu rafiniranost, paleta uključuje pregradu za vjetar* kako bi smanjili vrtloge i turbulenciju u unutrašnjosti F-TYPE-a Convertible. Praktični stražnji nosač za skije je sigurni Jaguar brendiran sustav za prijevoz zimske opreme. Gloss Black cijevi zaštite od prevrtanja su također na raspolaganju kao dodatni detalj uglađenog stila.

*Standard kod F-TYPE R i F-TYPE SVR Convertible

Kreirajte Vaš F-TYPE

Možete odabrati vaš F-TYPE model i dodati opcije i dodatnu opremu kada kreirate vaš F-TYPE. Ukoliko želite pogledati iza naše gotove ponude i personalizirati vaš F-TYPE još više, zašto ne pregledate naš online katalog?

Kreirajte Vaš F-TYPE Katalog dodatne opreme