Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

PERFORMANSE VOŽNJE

Otkrijte uzbuđenje vožnje F‑PACE-a, s agilnim upravljanjem i tehnološki naprednim motorima koji omogućavaju performanse i učinkovitost.

F‑PACE je kreiran preko snage njegovih motora, kombinirani sa Jaguar laganom aluminijskom arhitekturom i naprednim tehnlogijama za dinamične performanse. Skupa, oni omogućavaju uzbudljive performanse i impresivnu potrošnju goriva.

Kreirajte Vaš Vlastiti

POTPUNO POVJERENJE

Odabrali zadnji pogon (Rear Wheel Drive RWD) ili pogon na sve kotače (All Wheel Drive AWD), F‑PACE se uvijek doima i ponaša kao Jaguar.

LAGANA ALUMINIJSKA ARHITEKTURA

LAGANA ALUMINIJSKA ARHITEKTURA

Lightweight Aluminium Architecture-lagana struktura od aluminija F‑PACE-a je kruta i jaka, pružajući izvrsnu zaštitu svim putnicima, dok njena smanjena težina poboljšava učinkovitost, upravljanje i kočenje. F‑PACE je jedan od najlakših automobila u svojoj klasi, omogućavajući skoro idealni raspored težine od 50:50, raspored za sportske performanse i besprijekornu vožnju.

*Ovisi o modelu i motoru

INGENIUM MOTORI

INGENIUM MOTORI

Ingenium je nova paleta Jaguar Land Rover motora dizajniranih za performanse, rafiniranost i učinkovitost. S naprednom tehnologijom i cijelosnom aluminijskom konstrukcijom Ingenium motori omogućavaju impresivnu nisku potrošnju goriva i CO2 emisija.

INGENIUM PETROL

INGENIUM PETROL

Novi F‑PACE 2.0 litarski, 4-cilindrični, Turbocharged Ingenium Petrol motor razvija izvanredno iskoristivu snagu i okretni moment. S njegovim laganim dizajnom i širokom primjenom ležajeva s niskim koeficijentom trenja, izgrađeni su za glatke, visoko učinkovite performanse.

INGENIUM DIESEL

INGENIUM DIESEL

Ingenium tehnologija je osnova za dva diesel motora iz F‑PACE palete motora. Ovi motori, kompletno izrađeni od aluminija i s malim otporima trenja, imaju čvrst blok i vratila za uravnotežavanje kako bi osigurali male vibracije za svakodnevne performanse. Svi motori su opremljeni sa Stop/Start tehnologijom* i pametnim regenerativnim punjenjem-skupljajući kinetičku energiju prilikom kočenja za punjenje akumulatora-za maksimalnu ekonomičnost, osobito prilikom gradske vožnje.

*Ovisno o tržištu

INSPIRIRAN F‑TYPE-OM

INSPIRIRAN F‑TYPE-OM

F‑PACE-ovi benziski motori nude snagu i poletnost s poboljšanom učinkovitošću. Korišten i u F‑TYPE-u, 3.0 litarski V6 Supercharged benziski motor dostupan je u verzijama sa 340KS i 380KS. U verziji sa 380KS automobil ubrzava 0-100km/h za 5.5 sekundi. Ovi kompletno aluminijski motori omogućavaju trenutni pristup visokim performansama i obrtnim momentima u svim režimima rada, kao i jedinstveni zvuk ispuha.

3.0 LITARSKI V6 300KS TWIN TURBOCHARGED DIESEL

3.0 LITARSKI V6 300KS TWIN TURBOCHARGED DIESEL

3.0 litarski, V6 300KS, Twin Turbocharged Diesel motor, razvija svoju snagu rafinirano i učinkovito, razvijajući impresivnih 700Nm okretnog momenta za dinamičnu vožnju. Opremljen je piezo common rail sustavom od 2000 bara za upravljanje gorivom, omogućavajući učinkovito sagorijevanje i manje emisija.

PODVOZJE I OVJES

PODVOZJE I OVJES

F‑PACE-ovo podvozje i ovjes nude jedinstvenu ravnotežu između agilnosti i udobne vožnje.

MANUALNI ILI AUTOMATSKI MJENJAČ

MANUALNI ILI AUTOMATSKI MJENJAČ

F‑PACE-ov automatski mjenjač s osam brzina je brz, ulgađen i učinkovit.Omogućava brze izmjene za postizanje ubrzanja i pretjecanja bez opterećenja. Možete također kontrolirati izmjene brzina preko ručica na upravljaču. Manualni mjenjač sa šest brzina* omogućava glatke, kratke izmjene.Ovaj lagani, visoko napredni mjenjač doprinosi F‑PACE-ovoj izvrsnoj učinkovitosti.

*Dostupan samo sa 2.0 litarskim, 4 cilindričnim Turbocharged dizelskim motorom(ovisno o tržištu)

KONTROLA UPRAVLJANJA NA SVIM POVRŠINAMA I PRILAGODLJIVA REAKCIJA PODLOGE(ALL SURFACE PROGRESS CONTROL AND ADAPTIVE SURFACE RESPONSE)

KONTROLA UPRAVLJANJA NA SVIM POVRŠINAMA I PRILAGODLJIVA REAKCIJA PODLOGE(ALL SURFACE PROGRESS CONTROL AND ADAPTIVE SURFACE RESPONSE)

All Surface Progress Control (ASPC)* sustav Jaguar-a je tempomat za niske brzine koji vam omogućava optimalnu upravljivost u uvjetima niskog prianjanja. Kod vozila opremljena s pogonom na sve kotače i Adaptive Dynamics sustavom, opcijski Adaptive Surface Response (AdSR) sustav prepoznaje razlike u podlozi i omogućava iskorištavanje raspoloživog prianjanja podešavanjem parametara motora i kočnica.

*Samo s automatskim mjenjačem

SUSTAV JAGUARDRIVE CONTROL

SUSTAV JAGUARDRIVE CONTROL

Jedinstveni JaguarDrive Control sustav omogućava brže izmjene brzina i sportskiji kickdown u Dynamic Mode načinu vožnje i ranije izmjene brzina u Eco Mode načinu za poboljšanu učinkovitost, dok Rain Ice Snow Mode način pomaže u uvjetima malog prianjanja. Ovaj sustav omogućava vam izbor iskorištavanja kompletnih dinamičkih performansi F‑PACE-a i smanjene potrošnje goriva.

TORQUE VECTORING-USMJERAVANJE MOMENTA

TORQUE VECTORING-USMJERAVANJE MOMENTA

Sustav za usmjeravanje momenta omogućava neovisno kontrolirano kočenje pojedinačnog unutarnjeg prednjeg i zadnjeg kotača kako bi poboljšao upravljivost i u najužim zavojima, smanjujući podupravljivost i omogućavajući izvrsnu sportsku agilnost i povećavanje povjerenja vozača.

ELEKTRIČNI SERVO UPRAVLJAČ

ELEKTRIČNI SERVO UPRAVLJAČ

Električni servo upravljač (Electric Power Assisted Steering EPAS) nudi izvanredan osjećaj i preciznu kontrolu. Akitivira se prema potrebi-čuvajući snagu za tamo gdje je zbilja trebate, štedeći gorivo. EPA-ovo sofisticirano kompjutersko upravljanje mijenja pomoć prema potrebi-povećavajući je za manevre na malim brzinama i poboljšavajući osjećaj na velikim brzinama.

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Bilo da ubrzavate na autocesti, prolazite kroz zavoje na lokalnim cestama ili kružite gradom, Adaptive Dynamics* sustav mijenja reakciju F‑PACE-a sukladno uvjetima na cesti i vašeg stila vožnje. Sustav kontinuirano podešava ovjes kako bi u pružio optimalnu ravnotežu između stabilnosti i udobnosti.

*Standard kod F‑PACE-a S, nije dostupan s 2.0 litarskim 4 cilindričnim 163KS Diesel motorom.

PODESIVA DINAMIKA-CONFIGURABLE DYNAMICS

PODESIVA DINAMIKA-CONFIGURABLE DYNAMICS

Inspiriran F‑TYPE sportskim automobilom, opcijski Configurable Dynamics* sustav omogućava vam podešavanje F‑PACE dinamike podešavanja gasa, točke izmjene brzina i upravljača kako bi odgovorali vašem sportskom načinu vožnje. Aktivira se odabirom Dynamic Mode načina koristeći JaguarDrive Control sustav. Dynamic Mode sustav oživljava sportski karakter F‑PACE-a, izoštravajući reakciju gasa, povećavajući težinu upravljača i ubrzavajući izmjene brzina pri višim brojevima okretaja motora.

*Samo s automatskim mjenjačem. Standard kod F‑PACE-a S, nije dostupan s 2.0 litarskim 4 cilindričnim 163KS Diesel motorom.