Logo jaguar mobile

PERFORMANSE VOŽNJE

Otkrijte uzbuđenje vožnje F-PACE-a, s agilnim upravljanjem i tehnološki naprednim motorima koji omogućavaju performanse i učinkovitost.

F-PACE je kreiran preko snage njegovih motora, kombinirani sa Jaguar laganom aluminijskom arhitekturom i naprednim tehnlogijama za dinamične performanse. Skupa, oni omogućavaju uzbudljive performanse i impresivnu potrošnju goriva.

Kreirajte Vaš Vlastiti

POTPUNO POVJERENJE

Odabrali zadnji pogon (Rear Wheel Drive RWD) ili pogon na sve kotače (All Wheel Drive AWD), F-PACE se uvijek doima i ponaša kao Jaguar.

LAGANA ALUMINIJSKA ARHITEKTURA

LAGANA ALUMINIJSKA ARHITEKTURA

Lightweight Aluminium Architecture-lagana struktura od aluminija F-PACE-a je kruta i jaka, pružajući izvrsnu zaštitu svim putnicima, dok njena smanjena težina poboljšava učinkovitost, upravljanje i kočenje. F-PACE je jedan od najlakših automobila u svojoj klasi, omogućavajući skoro idealni raspored težine od 50:50, raspored za sportske performanse i besprijekornu vožnju.

*Ovisi o modelu i motoru

INGENIUM MOTORI

INGENIUM MOTORI

Ingenium je nova paleta Jaguar Land Rover motora dizajniranih za performanse, rafiniranost i učinkovitost. S naprednom tehnologijom i cijelosnom aluminijskom konstrukcijom Ingenium motori omogućavaju impresivnu nisku potrošnju goriva i CO2 emisija.

INGENIUM PETROL

INGENIUM PETROL

Novi F-PACE 2.0 litarski, 4-cilindrični, Turbocharged Ingenium Petrol motor razvija izvanredno iskoristivu snagu i okretni moment. S njegovim laganim dizajnom i širokom primjenom ležajeva s niskim koeficijentom trenja, izgrađeni su za glatke, visoko učinkovite performanse.

INGENIUM DIESEL

INGENIUM DIESEL

Ingenium tehnologija je osnova za dva diesel motora iz F-PACE palete motora. Ovi motori, kompletno izrađeni od aluminija i s malim otporima trenja, imaju čvrst blok i vratila za uravnotežavanje kako bi osigurali male vibracije za svakodnevne performanse. Svi motori su opremljeni sa Stop/Start tehnologijom* i pametnim regenerativnim punjenjem-skupljajući kinetičku energiju prilikom kočenja za punjenje akumulatora-za maksimalnu ekonomičnost, osobito prilikom gradske vožnje.

*Ovisno o tržištu

INSPIRIRAN F-TYPE-OM

INSPIRIRAN F-TYPE-OM

F-PACE-ovi benziski motori nude snagu i poletnost s poboljšanom učinkovitošću. Korišten i u F-TYPE-u, 3.0 litarski V6 Supercharged benziski motor dostupan je u verzijama sa 340KS i 380KS. U verziji sa 380KS automobil ubrzava 0-100km/h za 5.5 sekundi. Ovi kompletno aluminijski motori omogućavaju trenutni pristup visokim performansama i obrtnim momentima u svim režimima rada, kao i jedinstveni zvuk ispuha.

3.0 LITARSKI V6 300KS TWIN TURBOCHARGED DIESEL

3.0 LITARSKI V6 300KS TWIN TURBOCHARGED DIESEL

3.0 litarski, V6 300KS, Twin Turbocharged Diesel motor, razvija svoju snagu rafinirano i učinkovito, razvijajući impresivnih 700Nm okretnog momenta za dinamičnu vožnju. Opremljen je piezo common rail sustavom od 2000 bara za upravljanje gorivom, omogućavajući učinkovito sagorijevanje i manje emisija.

PODVOZJE I OVJES

PODVOZJE I OVJES

F-PACE-ovo podvozje i ovjes nude jedinstvenu ravnotežu između agilnosti i udobne vožnje.

MANUALNI ILI AUTOMATSKI MJENJAČ

MANUALNI ILI AUTOMATSKI MJENJAČ

F-PACE-ov automatski mjenjač s osam brzina je brz, ulgađen i učinkovit.Omogućava brze izmjene za postizanje ubrzanja i pretjecanja bez opterećenja. Možete također kontrolirati izmjene brzina preko ručica na upravljaču. Manualni mjenjač sa šest brzina* omogućava glatke, kratke izmjene.Ovaj lagani, visoko napredni mjenjač doprinosi F-PACE-ovoj izvrsnoj učinkovitosti.

*Dostupan samo sa 2.0 litarskim, 4 cilindričnim Turbocharged dizelskim motorom(ovisno o tržištu)

KONTROLA UPRAVLJANJA NA SVIM POVRŠINAMA I PRILAGODLJIVA REAKCIJA PODLOGE(ALL SURFACE PROGRESS CONTROL AND ADAPTIVE SURFACE RESPONSE)

KONTROLA UPRAVLJANJA NA SVIM POVRŠINAMA I PRILAGODLJIVA REAKCIJA PODLOGE(ALL SURFACE PROGRESS CONTROL AND ADAPTIVE SURFACE RESPONSE)

All Surface Progress Control (ASPC)* sustav Jaguar-a je tempomat za niske brzine koji vam omogućava optimalnu upravljivost u uvjetima niskog prianjanja. Kod vozila opremljena s pogonom na sve kotače i Adaptive Dynamics sustavom, opcijski Adaptive Surface Response (AdSR) sustav prepoznaje razlike u podlozi i omogućava iskorištavanje raspoloživog prianjanja podešavanjem parametara motora i kočnica.

*Samo s automatskim mjenjačem

SUSTAV JAGUARDRIVE CONTROL

SUSTAV JAGUARDRIVE CONTROL

Jedinstveni JaguarDrive Control sustav omogućava brže izmjene brzina i sportskiji kickdown u Dynamic Mode načinu vožnje i ranije izmjene brzina u Eco Mode načinu za poboljšanu učinkovitost, dok Rain Ice Snow Mode način pomaže u uvjetima malog prianjanja. Ovaj sustav omogućava vam izbor iskorištavanja kompletnih dinamičkih performansi F-PACE-a i smanjene potrošnje goriva.

TORQUE VECTORING-USMJERAVANJE MOMENTA

TORQUE VECTORING-USMJERAVANJE MOMENTA

Sustav za usmjeravanje momenta omogućava neovisno kontrolirano kočenje pojedinačnog unutarnjeg prednjeg i zadnjeg kotača kako bi poboljšao upravljivost i u najužim zavojima, smanjujući podupravljivost i omogućavajući izvrsnu sportsku agilnost i povećavanje povjerenja vozača.

ELEKTRIČNI SERVO UPRAVLJAČ

ELEKTRIČNI SERVO UPRAVLJAČ

Električni servo upravljač (Electric Power Assisted Steering EPAS) nudi izvanredan osjećaj i preciznu kontrolu. Akitivira se prema potrebi-čuvajući snagu za tamo gdje je zbilja trebate, štedeći gorivo. EPA-ovo sofisticirano kompjutersko upravljanje mijenja pomoć prema potrebi-povećavajući je za manevre na malim brzinama i poboljšavajući osjećaj na velikim brzinama.

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Bilo da ubrzavate na autocesti, prolazite kroz zavoje na lokalnim cestama ili kružite gradom, Adaptive Dynamics* sustav mijenja reakciju F-PACE-a sukladno uvjetima na cesti i vašeg stila vožnje. Sustav kontinuirano podešava ovjes kako bi u pružio optimalnu ravnotežu između stabilnosti i udobnosti.

*Standard kod F-PACE-a S, nije dostupan s 2.0 litarskim 4 cilindričnim 163KS Diesel motorom.

PODESIVA DINAMIKA-CONFIGURABLE DYNAMICS

PODESIVA DINAMIKA-CONFIGURABLE DYNAMICS

Inspiriran F-TYPE sportskim automobilom, opcijski Configurable Dynamics* sustav omogućava vam podešavanje F-PACE dinamike podešavanja gasa, točke izmjene brzina i upravljača kako bi odgovorali vašem sportskom načinu vožnje. Aktivira se odabirom Dynamic Mode načina koristeći JaguarDrive Control sustav. Dynamic Mode sustav oživljava sportski karakter F-PACE-a, izoštravajući reakciju gasa, povećavajući težinu upravljača i ubrzavajući izmjene brzina pri višim brojevima okretaja motora.

*Samo s automatskim mjenjačem. Standard kod F-PACE-a S, nije dostupan s 2.0 litarskim 4 cilindričnim 163KS Diesel motorom.