• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

IN‑CAR TEHNOLOGIJA

Radeći u harmoniji s njenom sportskom prirodom, F‑TYPE-ova napredna tehnologija omogućava vam da se osjećate sigurnim, stalno povezanim i uvijek zabavljenim.
CO2 EMISIJE g/km

od 99 s manualnim
od 106 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinirana (l/100km)

3.8 s manualnim
4.1 s automatskim mjenjačem

Opremljen vrhunskim Touch Pro informatičkim i preciznim audio sustavom, F‑TYPE spaja, informira i zabavlja s osebujnim stilom.

INTUITIVNE VIZUALNE KONTROLE

F‑TYPE-ov 8 inčni zaslon na dodir je vaša jedina interaktivna točka s InControl informatičkim sustavom. To vam daje mogućnost izravne kontrole sustava navigacije, glazbe, telefona, klimatizacije i puno drugih sustava za pomoć vozaču uključujući pomoć pri parkiranju i prilagodljivi sustav dinamike.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

F‑TYPE je sada opremljen Touch Pro informatičkim sustavom kao standardnom opremom. Nevjerojatno brz, s jako intuitivnim zaslonom i jasnom grafikom, Touch Pro je najnapredniji informatički sustav koji je Jaguar stvorio. Ovaj sustav čini posjedovanje i vožnju F‑TYPE-a lakšom i zabavnijom nego ikad.

CONNECT PRO

CONNECT PRO

Connect Pro tehnologije i aplikacije pružaju vam najbolje u povezivanju i udobnosti. One se sastoje od InControl Apps, InControl Remote app i Pro Services aplikacija, koje su podržane brzim 4G internetom.

INCONTROL REMOTE APLIKACIJA

INCONTROL REMOTE APLIKACIJA

InControl Remote aplikacija omogućava vam nadzor i interakciju s vašim F‑TYPE-om pomoću vašeg pametnog telefona. Ova aplikacija pruža vam informacije i statistiku o vašem automobilu, uključujući razinu goriva, detalje prethodnog putovanja i informaciju dali su neka vrata ili prozori otvoreni ili otključani. Aplikacija vam također omogućava paljenje motora kako bi se pripremila klimatizacija*, otključavanje i zaključavanje vozila i lociranje vašeg F‑TYPE-a na mapi ili pomoću zvučnog i svjetlosnog signala.

*Samo s automatskim mjenjačem

SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Praćenje vašeg F‑TYPE-a u slučaju krađe ili ilegalnog kretanja, sustav Secure Tracker skuplja informacije kako bi što prije otkrili i vratili vaše vozilo. Čak i da je vaše vozilo ukradeno s ključevima, možete aktivirati uzbunu pozivom centra za praćenje koristeći InControl Remote App aplikaciju.

INCONTROL APLIKACIJE

INCONTROL APLIKACIJE

InControl Apps omogućava vam kontrolu kompatibilnih aplikacija na vašem zaslonu na dodir, pružajući vam sigurno i udobno korištenje aplikacija koje su posebno optimizirane za korištenje u vašem autu. Opremljen sa sve većim brojem funkcija, InControl Apps vam pomaže u planiranju vašeg putovanja, organizaciji vašeg slijedećeg sastanka i otkrivanju svijeta oko vas.

MERIDIAN™ SOUND

MERIDIAN™ SOUND

U suradnji s britanskim audio stručnjacima Meridian, dizajnirali smo dva sustava visoke specifikacije specijalno za F‑TYPE. Tu je standardni 380W sustav s 10 zvučnika uključujući 2 subwoofer-a i opcijski 770W, s 12 zvučnika, Meridian Surround Sound System, koji omogućava akustiku koncertne dvorane koristeći ekskluzivnu Meridian Trifield™ tehnologiju.

SUSTAV ZA ZAŠTITU PJEŠAKA

SUSTAV ZA ZAŠTITU PJEŠAKA

Doprinosi zaštiti ljudi van vozila kao i onih unutra. U slučaju da vozilo ostvari kontakt s pješakom, naš vodeći u klasi sustav za zaštitu pješaka je dizajniran da automatski podigne poklopac motora kako bi ublažio potencijalni udarac.