• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

JAGUAR GEAR - DODATNA OPREMA

Završni detalji koji čine F‑TYPE vašim

Jaguar Gear – Dodatna oprema omogućavaju vam personaliziranje vašeg F‑TYPE-a prema vašem ukusu, vašem životnom stilu i vašim interesima. Pogledajte i kreirajte vaš F‑TYPE iz snova ili pregledajte naš online katalog dodatne opreme da biste vidjeli cjelokupnu ponudu.

Kreirajte Vaš F‑TYPE Katalog dodatne opreme

SILVER WEAVE CARBON FIBRE ACCESSORIES

Dodajte još više intenziteta dinamičnom karakteru vašeg F‑TYPE-a s ovim laganim dodacima, inspirirani preformansama. Paleta Silver Weave Carbon Fibre dodatne opreme uključuje obloge bočnih otvora za ventilaciju, obloge otvora za zrak na poklopcu motora, obloge bočnih retrovizora i zaštite od prevrtanja.

Kreirajte Vaš F‑TYPE

UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA

Naglasite unutrašnjost F‑TYPE-a i izrazite vašu osobnost pomoću ove premium dodatne opreme. Odaberite iz palete koja uključuje osvjetljenje dobrodošlice personaliziranih osvjetljenih obloga pragova, hladne aluminijske ručice iza upravljača za brzu izmjenu brzina i karbonske obloge vrha ručice mjenjača s osjećajem performansi, s High Gloss lakiranom obradom.

Kreirajte Vaš F‑TYPE

VANJSKA DODATNA OPREMA

F‑TYPE je pravi sportski auto performansi. Također je lako urediti F‑TYPE u praktičan sportski auto s paletom premium dodatne opreme dizajnirane da poboljša kapacitet, udobnost i raznovrsnost. Proizvedena da bi se savršeno uklopila u F‑TYPE i pružila maksimalnu rafiniranost, paleta uključuje pregradu za vjetar* kako bi smanjili vrtloge i turbulenciju u unutrašnjosti F‑TYPE-a Convertible. Praktični stražnji nosač za skije je sigurni Jaguar brendiran sustav za prijevoz zimske opreme. Gloss Black cijevi zaštite od prevrtanja su također na raspolaganju kao dodatni detalj uglađenog stila.

*Standard kod F‑TYPE R i F‑TYPE SVR Convertible

Kreirajte Vaš F‑TYPE

Možete odabrati vaš F‑TYPE model i dodati opcije i dodatnu opremu kada kreirate vaš F‑TYPE. Ukoliko želite pogledati iza naše gotove ponude i personalizirati vaš F‑TYPE još više, zašto ne pregledate naš online katalog?

Kreirajte Vaš F‑TYPE Katalog dodatne opreme