Logo jaguar mobile

F-PACE PURE

Esencija F-PACE-a. Jaguarove performanse, agilno upravljanje i praktičnost.
KOMBINIRANE CO2 EMISIJE g/km

Od 126 Manual
Od 134 Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 4.8 Manual
Od 5.1 Automatic

F-PACE Pure spaja inovaciju i raznolikost s uzbudljivom agilnošću sportskog vozila. Nudeći izbor naprednih benzinskih i diesel* motora s automatskim ili manualnim* mjenjačem, na raspolaganju vam je F-PACE Pure za svaki životni stil.

*Ovisno o tržištu.

Konstruirajte vlastiti automobil

JAGUAR KVALITETA

Kombinirajući suvremen dizajn sa završnom obradom premium kvalitete, izuzetno prostrana unutrašnjost F-PACE-a PURE opremljena je sjedalima s podešavanjem u 8 smjerova kao standardnom opremom.

TAJNA JE U DETALJIMA

Čim sjednete u F-PACE PURE, primijetit ćete profinjeno obrađene detalje: od moderne elegancije metalnih obloga pragova s Jaguar natpisom i Gloss Black oblogama vrata do izdašno dimenzioniranog kokpita i udobnih sjedala.

Istražite unutrašnjost

VAŠ UPRAVLJAČKI CENTAR

U središtu F-PACE-a je Touch informatički sustav opremljen 8" zaslonom na dodir suvremenog grafičkog dizajna i intuitivnih kontrola. Funkcije kao što su audio, klimatizacija i satelitska navigacija* su vam nadohvat ruke.

*Opcijska funkcija (ovisno o tržištu).

Istražite In-Car tehnologiju

VANJSKI STIL

Od upečatljive uspravne prednje maske do mišićavog poklopca motora i naglašenih stražnjih stranica, F-PACE je SUV visokih performansi koji sadrži DNK sportskog automobila. Njegov osebujni izgled nadopunjen je 18" kotačima od lake legure, Satin Black obrubima prozora i upadljivim Chrome straničnim otvorima za ventilaciju.

Istražite vanjštinu

PURE: SPECIFIKACIJE

Saznajte više o PURE modelu

POGLEDAJTE specifikacije

UČINITE GA SVOJIM

Kreirajte F-PACE prema vašem životnom stilu. Izaberite praktičnu i stiliziranu dodatnu opremu iz naše široke ponude koja vam je na raspolaganju.

Istražite dodatnu opremu