Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  Potpuno novi E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F‑PACE PORTFOLIO

Vrhunac F‑PACE luksuza - elegantan, profinjen i s mnoštvom vrhunske tehnologije.
KOMBINIRANE CO2 EMISIJE g/km

Od 126 Manual
Od 134 Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 4.8 Manual
Od 5.1 Automatic

F‑PACE Portfolio predstavlja sam vrhunac luksuza u raznovrsnoj paleti modela F‑PACE. Ovaj uistinu poseban automobil ujedinjuje najfinije materijale sa suvremenom britanskom ručnom izradom kako bi stvorio SUV prepoznatljivog dizajna, udobnosti i stila.
Konstruirajte vlastiti automobil

ELEGANCIJA I STIL

S materijalima i dizajnerskim detaljima koji imaju nepogrešiv izgled i pružaju osjećaj luksuza - prekrasna unutrašnjost F‑PACE-a mjesto je moderne elegancije.

SJEDALA PRVE KLASE

Luksuzna perforirana Windsor koža kojom su obložena F‑PACE Portfolio sjedala s električnim podešavanjem u 10 smjerova izrazito su mekana i imaju legendarni Jaguar logo utisnut u naslone za glavu. Kao i svaki drugi element unutrašnjosti modela F‑PACE Portfolio, ova sjedala su udobna, luksuzna i neprijeporno svjedoče trenutačno prepoznatljivom dizajnu brenda Jaguar.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

STVOREN ZA JOŠ VEĆU UDOBNOST

Unutrašnjost modela Portfolio odraz je Jaguarove suvremene završne obrade. Prepoznatljive Gloss Figured Ebony* obloge naglašavaju središnju konzolu^ i vrata. Fino prošivene kožne obloge pokrivaju stranice središnje konzole i gornji dio instrumentalne ploče.

*Slike prikazuju opcijsku opremu Satin Grey Figured Ebony.

^ Samo s automatskim mjenjačem.

Istražite unutrašnjost

PODESIVO UNUTRAŠNJE AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE

F‑PACE može stvoriti ugođaj koji odgovara vašem raspoloženju pomoću podesivog unutrašnjeg ambijentalnog osvjetljenja. Sustav naglašava najfinije unutrašnje stilizirane detalje, uključujući unutrašnje linije na vratima, unutrašnje kvake na vratima, pretince u vratima, konzolu i otvore za ventilaciju s nježnim zrakama svjetlosti u jednoj od deset boja na raspolaganju.

Istražite In-Car tehnologiju

PORTFOLIO: Specifikacije

Saznajte više o PORTFOLIO modelu

POGLEDAJTE specifikacije

UČINITE GA SVOJIM

Prilagodite F‑PACE prema vašem životnom stilu. Obaberite praktičnu i stilsku dodatnu opremu iz široke palete koja vam je na raspolaganju.

Istražite dodatnu opremu