• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F-PACE

Naš SUV luksuznih performansi objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

KOMBINIRANE CO2 EMISIJE (g/km)

niskih 147 s manualnim mjenjačem
niskih 151 s automatskim mjenjačem

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA (l/100km)

Od 5.6‡ s manualnim mjenjačem
Od 5.7‡ s automatskim mjenjačem

Jaguar F-PACE je SUV performansi koji kombinira maksimalno uzbudljivu vožnju s efikasnošću. Tehnološki napredan do srži, F-PACE vas čuva, povezuje i zabavlja. Sposoban je za svaku cestu i ima kapacitet za svaki dan. F-PACE je Jaguar za vas, Jaguar za vašu obitelj.

Kreirajte vlastiti automobil

SVE ZA BOLJE PERFORMANSE

Odjel Special Vehicle Operations (SVO) je preoblikovao F-PACE-ov dizajn vanjštine u potrazi za iznimnim, uzbudljivim performansama. F-PACE SVR je najznačajnija evolucija do sada nagrađivanog dizajna F-PACE-a.

ISTRAŽITE F-PACE SVR

DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA

F-PACE je SUV performansi koji ima DNK sportskog automobila. Od izbočenja na poklopcu motora do naglašenih stražnjih bokova, njegov snažni izgled čini ga prepoznatljivim i zamjetnim na cesti. Sada možete iskusiti F-PACE onako kako ga je zamislio SVO. F-PACE-ove poboljšane SVR aerodinamičke značajke kao što su novi prednji branik i otvori za ventilaciju na poklopcu motora nagoviještaju njegovu ogromnu snagu.

Istražite vanjštinu

PRAKTIČNOST I PROSTRANOST

F-PACE je vodeći u klasi sa zapremninom prtljažnika od 650 litara i prilagodljivim preklopnim stražnjim sjedalima u omjeru 40:20:40.

Istražite unutrašnjost

SNAGA I UČINKOVITOST

F-PACE-ov raspon motora, uključujući novi 5.0 litarski, 550 KS V8 Supercharged Petrol2 motor i laku aluminijsku arhitekturu, nude profinjenost, učinkovitost i izazovne performanse.

ISTRAŽITE PERFORMANSE

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

IN-CAR TEHNOLOGIJA

F-PACE nudi vam vrhunsku tehnologiju kao što su opcijski Head-up Display i Activity Key, kao i napredne sustave za pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo lakše i opuštenije. Tu pripada napredni InControl multimedijski sustav Touch Pro koji vas zabavlja i koji vam omogućava stalnu vezu s vanjskim svijetom.

ISTRAŽITE IN-CAR TEHNOLOGIJU
F-PACE ZA POSAO

F-PACE ZA POSAO

F-PACE vozaču nudi jedinstvenu kombinaciju svakodnevne praktičnosti, impresivnu učinkovitost i osebujan, sportski stil.

F-PACE-ove tehnologije malog trenja, lagana karoserija i vrhunska aerodinamika pomažu u postizanju ušteda u potrošnji goriva i CO2 emisija - doprinoseći konkurentnim ukupnim troškovima posjedovanja.

Kad ovome dodate i sav prostor koji trebate za svaki aspekt vašeg poslovnog i privatnog života, potpuno novi F-PACE je savršeni dodatak svakoj floti vozila.

GAMA F-PACE MODELA

Pregledajte F-PACE modele i otkrijte vašu savršenu kombinaciju performansi, stila i praktičnosti.

ODABERITE VAŠ F-PACE MODEL

F-PACE PURE

Suština F-PACE-a. Produhovljene performanse, agilno upravljanje i praktičnost.

F-PACE PRESTIGE

Dodatni luksuz s lijepo izrađenom unutrašnjošću, uključujući kožni interijer.

F-PACE PORTFOLIO

Vrhunac luksuza F-PACE-a - elegantan, profinjen, s bezbroj najsuvremenijih tehnologija.

F-PACE R-SPORT

Uvjerljiv sportski stil s vanjskim sportskim paketom i posebnim sportskim sjedalima.

F-PACE S

Za upečatljive performanse izaberite između 3.0 litarskog V6 300 KS Turbocharged Diesel motora ili 3.0 litarskog V6 380 KS Supercharged Petrol motora.3

F-PACE SVR

S motorom od 550 KS i 0-100 km/h za vrijeme od 4.3 s, F‑PACE SVR je konstruiran za potpunu snagu i uzbuđenje.

Svi in-car sadržaji trebaju se koristiti samo pri sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu vozila.
1Ispod polica za pakiranje i kada je ugrađen sustav popravka guma. 508 litara s malim rezervnim kotačem za uštedu prostora. 463 litara s rezervnim kotačem u punoj veličini.
2Samo uz model F-PACE SVR.
3Ovisno o tržištu.
‡Svi brojčani podatci nastali su na temelju procjene proizvođača i podliježu finalnoj potvrdi prije proizvodnje. Molimo uzmite u obzir da podatci o CO2 emisiji i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o varijanti kotača, tako da najniža vrijednost možda neće biti dostižna uz standardne kotače.