• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F-PACE S

F-PACE S pokazuje svoj nepogrješivi sportski karakter izvana i iznutra.

KOMBINIRANA CO2 EMISIJA g/km

Od niskih 171‡ Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 6.5‡ Automatic

Snaga, napredna dinamika vožnje i sportski luksuz spojeni su u F-PACE-u kako bi kreirali Jaguar s neodoljivim stilom i sadržajem. Njegov unutrašnji dizajn naglašava značajke performansi ovog Jaguar-a istovremenu pružajući izvanrednu raznovrsnost. Inovativne tehnologije Jaguar koje poboljšavaju svaku vožnju upotpunjavaju ovaj SUV luksuznih performansi.

Kreirajte vlastiti automobil

DINAMIČNA UNUTRAŠNJOST

Svaki element u unutrašnjosti F-PACE-a S - od izbora materijala do jedinstvenog S označavanja-ukazuje da je ovo F-PACE s performansama u srcu.

MOTORI VISOKIH PERFORMANSI

F-PACE S nudi izbor od 2 snažna motora. 3.0 litarski, V6 Supercharged Petrol motor1 razvija 380KS i 450Nm momenta-postižući 0-100km/h za 5.5 sekundi. Snažni 3.0 litarski, V6 Turbocharged Diesel motor1 razvija snagu od 300KS i izuzetan moment od 700Nm. Postiže 0-100km/h za 6.2 sekundi.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJIE

ADAPTIVE AND CONFIGURABLE DYNAMICS

Adaptive Dynamics mijenja reakciju F-PACE-a kako bi se uskladili uvjeti na cesti i vaš stil vožnje. Sustav kontinuirano podešava amortizere kako bi osigurao optimalnu ravnotežu između stabilnosti i udobnosti u svako vrijeme. Inspiriran od F-TYPE sportskog automobila, sustav prilagodljive dinamike F-PACE-a omogućava vam podešavanje dinamike ovjesa, pedale gasa, izmjena stupnjeva prijenosa i upravljanja kako bi odgovarali vašim vozačkim potrebama.

ISTRAŽITE PERFORMANSE

SNAŽAN STIL

F-PACE je nepogrešiv na cesti. Njegov vanjski dizajn naglašava mišićave proporcije F-PACE-a kako bi kreirao oblik koji je izrazito dinamičan, kao i njegova vožnja. Kotači od lake legure od 20", crvena kliješta kočnica i jedinstvena S oznaka uvjeravaju vas da se radi o SUV vozilu sa snagom u svom srcu.

Istražite vanjštinu

S MODEL SPECIFIKACIJE

Saznajte više o S.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

UČINITE GA SVOJIM

Kreirajte F-PACE prema vašem životnom stilu. Izaberite praktičnu i stiliziranu dodatnu opremu iz naše široke ponude koja vam je na raspolaganju.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU

* Slike prikazuju opcijsku opremu.
1Ovisno o tržištu.
2Samo s automatskim mjenjačem.
‡Svi podaci su ciljevi proizvođaća i podložni su završnoj potvrdi prije proizvodnje. Zabilježite da podaci o CO2 i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o ugrađenim kotačima i najniže vrijednosti ne moraju biti postignuti sa standardnim kotačima.