• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F-PACE R-SPORT

Pouzdan stil s vanjskim sportskim izgledom i sportskim sjedalima.

KOMBINIRANA CO2 EMISIJA g/km

Od niskih 147‡ Manual
Od niskih 151‡ Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 5.6‡ Manual
Od 5.7‡ Automatic

Kombinirajući moćan izgled i odličnu dinamiku vožnje, Jaguar-ova sportska loza je nepogrešivo prisutna kod F-PACE-a R-Sport. Izborom motora1 i transmisija1 na raspolaganju, možete kreirati R-Sport koji vam odgovara.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

SPORTSKA UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost R-Sport-a naglašava sportski stil s dizajnom koji obuhvaća brojne jedinstvene stilske detalje.

ODVAŽNO LIJEP

Unutrašnjost R-Sport-a spaja sportski izgled i praktičnost kako bi kreirali najnoviji suvremeni dizajn. Oblikovana sportska sjedala posjeduju kontrastne obrube obloga kako bi približili izgled vozila performansi. Satin Chrome ručice mjenjača iza upravljača i R-Sport upravljač naglašavaju dinamičan stil.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

MOĆAN IZGLED

Osebujan stil karoserije R-Sport-a uključuje jedinstveni prednji branik sa širim otvorima za zrak, Satin Chrome obrube prednje maske i bočnih otvora za ventilaciju. Obloge vrata u boji karoserije sa Satin Black detaljima, Gloss Black obrubi prozora i paleta kotača od lake legure dodatno naglašavaju F-PACE-ovu pouzdanu pojavu.

ISTRAŽITE VANJŠTINU

AMBIENT INTERIOR LIGHTING

Nježne zrake Phosphor Blue svjetla Ambient Interior Lighting osvjetljenja naglašavaju središnju konzolu, unutrašnje linije na vratima, unutrašnje kvake na vratima i pretince u vratima-poboljšavajući ambijent unutrašnjosti.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

R-SPORT SPECIFIKACIJE

Saznajte više o R-Sportu

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

UČINITE GA SVOJIM

Kreirajte F-PACE prema vašem životnom stilu. Izaberite praktičnu i stiliziranu dodatnu opremu iz naše široke ponude koja vam je na raspolaganju.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU

* Slike prikazuju opcijsku opremu.
1Ovisno o tržištu.
2Samo s automatskim mjenjačem.
‡Svi podaci su ciljevi proizvođaća i podložni su završnoj potvrdi prije proizvodnje. Zabilježite da podaci o CO2 i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o ugrađenim kotačima i najniže vrijednosti ne moraju biti postignuti sa standardnim kotačima.