• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F-PACE PURE

Srž F-PACE-a. Jaguar performance, agilno upravljanje i praktičnost.

KOMBINIRANA CO2 EMISIJA g/km

Od niskih 147‡ Manual
Od niskih 151‡ Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 5.6‡ Manual
Od 5.7‡ Automatic

Jaguar F-PACE Pure spaja inovaciju i raznolikost s uzbudljivom agilnošću sportskog vozila. Nudeći izbor naprednih benzinskih i diesel1 motora s automatskim ili manualnim1 mjenjačem, na raspolaganju vam je F-PACE Pure za svaki životni stil.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

JAGUAR KVALITETA

Kombinirajući suvremeni dizajn sa završnom obradom premium kvalitete, izuzetno prostorna unutrašnjost F-PACE-a Pure opremljena je prednjim sjedalima s podešavanjem u 8 smjerova kao standardnom opremom.

TAJNA JE U DETALJIMA

Čim sjednete u F-PACE-u Pure primjetiti ćete fino izrađene detalje. Od moderne elegancije osvjetljenih obloga pragova s Jaguar natpisom i Gloss Black oblogama na vratima do izdašno kreiranog kokpita i udobnih sjedala.

Istražite unutrašnjost

VAŠ KOMANDNI CENTAR

U središtu F-PACE-a je Touch Pro informatički sustav opremljen 10" zaslonom na dodir sa suvremenim grafičkim dizajnom i intuitivnim kontrolama. Postavlja funkcije, kao što su audio, kontrola klimatizacije i satelitske navigacije2 na dohvat vaših prstiju.

Istražite In-Car tehnologiju

VANJSKI STIL

Od pouzdane ispravljene prednje maske do mišićavog poklopca motora i nagalšenih stražnjih bokova, F-PACE je SUV performansi koji ima DNK sportskog automobila. Njegov osebujan izgled nadopunjen je 18" kotačima od lake legure i zamjetnim Chrome bočnim otvorima za ventilaciju.

Istražite vanjštinu

PURE SPECIFIKACIJE

Saznajte više o PURE modelu

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

UČINITE GA SVOJIM

Kreirajte F-PACE prema vašem životnom stilu. Izaberite praktičnu i stiliziranu dodatnu opremu iz naše široke ponude koja vam je na raspolaganju.

POGLEDAJTE DODATNU OPREMU

1Ovisno o tržištu.
2Opcijska značajka (Ovisno o tržištu).
3Samo s automatskim mjenjačem.
‡Svi podaci su ciljevi proizvođaća i podložni su završnoj potvrdi prije proizvodnje. Zabilježite da podaci o CO2 i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o ugrađenim kotačima i najniže vrijednosti ne moraju biti postignuti sa standardnim kotačima.