• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

F-PACE PRESTIGE

Dodatan luksuz uz prekrasno izrađenu unutrašnjost uključuje i kožne obloge.

KOMBINIRANA CO2 EMISIJA g/km

Od niskih 147‡ Manual
Od niskih 151‡ Automatic

KOMBINIRANA POTROŠNJA GORIVA l/100km

Od 5.6‡ Manual
Od 5.7‡ Automatic

Jaguar F-PACE Prestige spaja zamjetljivu prisutnost na cesti sa stilski rafiniranom i praktičnom unutrašnjošću. Na raspolaganju vam je izbor motora i mjenjača s AWD i RWD opcijom. Koji god bio vaš stil, svako putovanje je poboljšano paletom naprednih InControl1 tehnologija.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

LUKSUZAN PROSTOR

Usklađena sa zadivljujućim vanjskim dizajnom, unutrašnjost F-PACE Prestige-a nudi premium materijale s vrhunskom izradom i elegantnim završnim detaljima.

DODATAN LUKSUZ

Uživajte u udobnosti prednjih sjedala, podesivih u 8 smjerova, s prekrasnim i luksuznim kontrastnim šavovima navlaka od zrnate kože. Upravljač obložen mekanom zrnatom kožom i instrument ploča obložena fino obrubljenom kožnatom oblogom naglašavaju premium osjećaj. Odaberite jednu od triju kombinacija boja kako biste vašem vozilu pružili još bolji osobni doživljaj.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

AMBIENT INTERIOR LIGHTING

Nježne zrake Phosphor Blue svjetla Ambient Interior Lighting osvjetljenja naglašavaju središnju konzolu, unutrašnje linije na vratima, unutrašnje kvake na vratima i pretince u vratima poboljšavajući ugođaj unutrašnjosti.

ISTRAŽITE UNUTRAŠNJOST

XENON PREDNJA SVJETLA

Za jednostavniju i sigurniju noćnu vožnju, Jaguarova bifunkcijska Xenon prednja svjetla s pranjem svjetala omogućuju izvrsno osvjetljenje ceste dugim i kratkim svjetlima. Integralni ‘J’ oblik LED dnevnih svjetala također pružaju osebujan vizualan potpis.

ISTRAŽITE VANJŠTINU

OSNOVNE ZNAČAJKE DODATNO NA F-PACE PRESTIGE

PRESTIGE SPECIFIKACIJE

Saznajte više o PRESTIGE modelu

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

UČINITE GA SVOJIM

Kreirajte F-PACE prema vašem životnom stilu. Izaberite praktičnu i stiliziranu dodatnu opremu iz naše široke ponude koja vam je na raspolaganju.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU

1Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog perioda predloženog sa strane vašeg Jaguar zastupnika. InControl značajke, opcije i njihova dostupnost ostaje ovisna o tržištu - provjerite s vašim Jaguar zastupnikom dostupnost na lokalnom tržištu i kompletne uvjete. Informacije i slike prikazane u svezi InControl tehnologije, uključujući ekrane ili sekvence, podložne su promjenama softvera, kontrolne verzije i ostalih promjena sustava ili grafike, ovisno o odabranim opcijama. Dostupnost mobilne mreže ne može se garantirati na svim lokacijama.
2Samo s automatskim mjenjačem.
‡Svi podaci su ciljevi proizvođaća i podložni su završnoj potvrdi prije proizvodnje. Zabilježite da podaci o CO2 i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o ugrađenim kotačima i najniže vrijednosti ne moraju biti postignuti sa standardnim kotačima.