Logo jaguar mobile

Unutrašnjost

F-PACE-ova unutrašnjost spaja eleganciju i sportski izgled kako bi kreirali najsuvremeniji moderni dizajn.

U VOZAČKOM SJEDALU

F-PACE ima široku paletu ručno šivane kože i sofisticiranih završnih obrada. Ovi premium materijali daju F-PACE-u jedan od najopsežnijih izbora interijera u klasi. Ovo je vaša savršena prilika da kreirate prostor koji odražava vaš osobni stil.

Kreirajte Vaš Vlastiti

SPORTSKI LUKSUZ

F-PACE-ova unutrašnjost vas pozdravlja sofisticiranošću i naglašenim sportskim stilom. Izaberite od palete luksuznih boja i materijala.

KVALITETA I IZRADA

F-PACE ima jedan od najopsežnijih izbora interijera u svojoj klasi. Interijeri se sastoje od moderne britanske izrade, ručno izabranih premium materijala, mekane kože i sofisticiranih završnih obrada.

AMBIENTALNO UNUTARNJE OSVETLJENJE

AMBIENTALNO UNUTARNJE OSVETLJENJE

Možete dovesti personalizaciju do slijedeće razine koristeći opciju podesivog ambietalnog osvetljenja** koje stvara bogati vizalni učinak i srdačno, opuštajuće ozračje za sve putnike. Sustav naglašava najfinije unutarnje dizajnerske detalje sa mekanim snopovima svjetlosti u deset različitih boja. F-PACE može stvoriti ambient koji odgovara svakom vašem raspoloženju.

**Dostupnost i ugradnja ovisi o tržištu

PROSTOR ODOSTRAGA

PROSTOR ODOSTRAGA

U stražnjem dijelu, prostor za noge i koljena je 945mm i 65mm. Ima mjesta za komforno sjedenje troje odraslih ljudi, dok zadnja sjedala posjeduju električno podešavanje nagiba-savršena pozicija sjedala je samo na dodir dugmeta daleko.

PANORAMSKI KROV

PANORAMSKI KROV

Odaberite jedan od naših opcijskih panoramskih kliznih krovova*, nepomičnog ili kliznog, da bi napunili vašu unutrašnjost F-PACE-a svjetlom i osjećajem prostornosti. Za veću privatnost i da bi smanjili prekomjerno grijanje na jakom suncu, svaki panoramski krov je snabdeven električnim zastorom kao standardnom opcijom.

*Ugradnja panoramskog krova ovisi o tržištu i modelu