• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Pokreni

UNUTRAŠNJOST F-PACE-A SVR

Unutrašnjost F-PACE-a SVR, s Performance sjedalima, postavlja vozača i putnike u središtu pozornosti.
F‑PACE SVR
F-PACE
Pokreni

UNUTRAŠNJOST

Unutrašnjost F-PACE-a spaja eleganciju i sportske značajke da bi kreirali najmoderniji suvremeni dizajn.
F‑PACE SVR
F-PACE

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

U VOZAČKOM SJEDALU

Odaberite opcijska Performance sjedala obložena perforiranom zrnatom kožom1 kako bi naglasili osjećaj sportskog automobila. Opremljen podesivim bočnim podupiračima da bi vas čvrsto držali na mjestu, oni pružaju još više bočnog držanja. Kod F-PACE-a SVR, Performance sjedala obložena su perforiranom Windsor kožom, uzorkom romba i utisnutim SVR logotipom na naslonima za glavu.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

PERFORMANSE

Light Oyster/Ebony, s uzorkom romba, perforirana Windsor koža Performance sjedala2.

LUKSUZ

Siena Tan perforirana Windsor kožna sjedala dostupna su kod Portfolio modela.

SPORT

Ebony/Pimento sportska sjedala od zrnate kože dostupna su kod modela R-Sport.

KVALITETA I IZRADA

F-PACE posjeduje jedan od najsveobuhvatnijih izbora unutrašnjosti u svojoj klasi. Opremljen je suvremenom britanskom izradom, ručno odabranim materijalima, mekanim kožama i sofisticiranim obradama - uključuje nove opcijske karbonske obloge.

KREIRAJTE VAŠ VLASTITI F-PACE

Dizajnirajte i kreirajte vaš savršeni F-PACE kako bi bili sigurni da vaš automobil uistinu odgovara vašem životnom stilu. Možete odabrati vaš model, možete odabrati vaš motor i pretraživati našu ponudu boja, kotača i ostalo.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

CONFIGURABLE AMBIENT INTERIOR LIGHTING

CONFIGURABLE AMBIENT INTERIOR LIGHTING

Podignite personalizaciju do sljedeće razine opcijskim Configurable Ambient Interior Lighting3 sustavom koji stvara bogati vizualni učinak i ugodnu, opuštajuću atmosferu za sve putnike. Sustav naglašava najfinije unutrašnje dizajnerske detalje s nježnim svjetlom u pomoću deset različitih boja na raspolaganju. F-PACE može stvoriti ambijent koji odgovara svakom vašem raspoloženju.

STRAŽNJI PROSTOR

Otraga, prostor za noge i koljena je odgovarajuće 945mm i 65mm. Na raspolaganju je dovoljno prostora za troje odraslih da skupa udobno sjede, dok stražnja sjedala su također opremljena električnim nagibom naslona4 - savršena pozicija sjedala je samo dodir dugmeta od vas.

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku

Više
PANORAMSKI KROV

PANORAMSKI KROV

Odaberite jedan od naših opcijskih panoramskih staklenih krovova5, nepomičnog ili kliznog, kako bi ispunio unutrašnjost vašeg F-PACE-a svjetlošću i naglasio osjećaj prostornosti. Za veću privatnost i kako bi smanjio prekomjerno grijanje na jakom suncu, svaki panoramski krov je opremljen sa standardnim električnim zastorom

Jaguar F-PACE je SUV performansi koji spaja uzbudljivu vožnju s praktičnošću i učinkovitošću. Kreirajte vaš savršeni F-PACE pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

1 Samo uz model F-PACE R-Sport, F-PACE S.
2 Samo uz model F-PACE SVR.
3 Dostupnost i ugradnja ovise o tržištu.
4 Opcijska funkcija. Nije dostupno kod F-PACE SVR modela.
5 Fitment of panoramic glass roof is market and model dependent.