• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Pokrenite

IN-CAR TEHNOLOGIJA

Napredna tehnologija Jaguara F-PACE pruža puno sustava koji naglašavaju iskustvo vožnje i poboljšavaju sigurnost svih putnika.

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

JAGUAR INOVACIJE

F-PACE je opremljen naprednim Touch Pro informatičkim sustavom koji je standardna oprema. S brzom reakcijom, intuitivan i neprimjetno integriran - Jaguar nudi rješenja koja inovativno poboljšavaju vašu vožnju.

Kreirajte vlastiti automobil
10” TOUCH PRO

10” TOUCH PRO

STANDARD KOD SVAKOG F-PACE-A

Najnovija generacija Touch Pro hardvera i softvera podižu povezanost i zabavu F-PACE-a do najviših razina.

 • 10” zaslon na dodir, s dodirom, brisanjem i štipanjem za zumiranjem pokretima i podesivim početnim zaslonom
 • Instrument ploča s 5” Central TFT zaslonom2
 • Jaguar Sound System2
 • AM/FM Radio, Bluetooth® i 2 x USB utičnice

DUAL VIEW

Dual View omogućava suvozaču i vozaču uživanje u različitim medijima na istom 10" zaslonu na dodir. Na primjer, suvozač može gledati film (slušajući zvuk s bežičnim slušalicama) dok vozač prati navigaciju.3

HEAD-UP DISPLAY

HEAD-UP DISPLAY

Opcijski Head-up Display (HUD)6 predstavlja ključne podatke vozila, uključujući brzinu, poziciju mjenjača i smjerove navigacije na vjetrobranskom staklu. Opremljen je kristalno jasnom grafikom u svim bojama i visokoj rezoluciji, omogućavajući vam da s lakoćom vidite sve zahtjeve vozača i informacije.

MERIDIAN™ AUDIO

Meridian audio sustavi i napredni algoritmi za digitalno procesuiranje signala osiguravaju da se ritam, udarac i vrijeme svakog glazbenog djela čuju točno onako kako je umjetnik želio. Odaberite između opcijskog Meridian™ Sound System7, 380W s 10 zvučnika i subwoofer-om ili Meridian™ Surround Sound System6, 825W s 16 zvučnika i subwoofer-om.

Istražite Meridian

Jaguar F-PACE je SUV performansi koji spaja uzbudljivu vožnju s praktičnošću i učinkovitošću. Kreirajte vaš savršeni F-PACE pomoću našeg konfiguratora.

Kreirajte vlastiti automobil

1Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog perioda predloženog sa strane vašeg Jaguar zastupnika. InControl značajke, opcije i njihova dostupnost ostaje ovisna o tržištu - provjerite s vašim Jaguar zastupnikom dostupnost na lokalnom tržištu i kompletne uvjete. Informacije i slike prikazane u svezi InControl tehnologije, uključujući ekrane ili sekvence, podložne su promjenama softvera, kontrolne verzije i ostalih promjena sustava ili grafike, ovisno o odabranim opcijama. Dostupnost mobilne mreže ne može se garantirati na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App trebaju biti preuzete iz Apple/Play Store. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom koji će zahtijevati dalju pretplatu nakon početnog perioda predloženog sa strane vašeg zastupnika. Sve funkcije u vozilu trebaju se koristiti sa strane vozača samo kada je to sigurno za njih. Vozači moraju osigurati da imaju potpunu kontrolu vozila u svako vrijeme.
2Funkcije i njihova dostupnost može se razlikovati sukladno specifikaciji vozila i tržišta.
3Opcijske funkcije, zahtijevaju ugradnju Navigation Pro, CD/DVD Player i MeridianTM Sound System/MeridianTM Surround Sound System.
4Connect Pro zahtijeva Navigation Pro. Gdje je odabran Navigation Pro, također morate odabrati sve funkcije Connect Pro. Molimo vas obratite se lokalnom Jaguar zastupniku za više detalja. Online funkcije i Wi-Fi povezanost ovise o instalaciji mikro SIM kartice s odgovarajućim podatkovnim ugovorom.
5Dostupnost i ugradnja ovise o tržištu. Dostupno samo kao dio Navigation Pro sustava.
6Zahtjeva ugradnju Solar vjetrobranskog stakla.
7Opcijska značajka.