• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Pokreni

F-PACE SVR PERFORMANSE VOŽNJE

Kod F-PACE-a SVR, odjel Special Vehicle Operations (SVO) kreirao je SUV koji postiže 100km/h za nevjerojatnih 4.3 sekundi.
F-PACE SVR
F-PACE
Pokreni

PERFORMANSE VOŽNJE

Otkrijte uzbudljivu vožnju F-PACE-om s agilnim upravljanjem i tehnološki naprednim motorima koji nude performanse i učinkovitost.
F-PACE SVR
F-PACE

Vozila prikazana u filmovima ne moraju biti primjer nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom Jaguar zastupniku.

TEHNOLOGIJE PERFORMANSI

F-PACE oživljen je snagom svojih motora u kombinaciji s Jaguarovom laganom aluminijskom arhitekturom i naprednim dinamičnim tehnologijama. Zajedno pružaju uzbudljive performanse i učinkovitost.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

Play

POTPUNO POVJERENJE

Odabrali stražnji pogon (Rear Wheel Drive RWD) ili pogon na sve kotače (All Wheel Drive AWD), F‑PACE se uvijek osjeća i upravlja kao Jaguar.

1 Dostupnost ovisi o tržištu.

LAGANA ALUMINIJSKA ARHITEKTURA

Lagana struktura od aluminija F‑PACE-a je čvrsta i jaka, pružajući izvrsnu zaštitu svim putnicima, dok njena smanjena težina poboljšava učinkovitost, upravljanje i kočenje. F‑PACE je jedan od najlakših automobila u svojoj klasi2, omogućavajući skoro idealni raspored težine od 50:502, raspored za sportske performanse i besprijekornu vožnju.image 1
image2


Tagline

Lorem ipsum dolor si.

Pokreni

Vozila prikazana u filmovima možda nisu točna reprezentacija nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Za najnovije specifikacije obratite se lokalnom distributeru Jaguara.

THE INGENIUM RANGE

Ingenium je nova paleta Jaguar Land Rover motora dizajniranih za performanse bez napora, rafiniranost i učinkovitost. S naprednom tehnologijom i cjelosnom aluminijskom konstrukcijom Ingenium motori omogućavaju nisku potrošnju goriva uz impresivnu snagu.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

INGENIUM PETROL

Novi 2.0 litarski, 4 cilindarski, 250KS, Turbocharged Ingenium Petrol motor F-PACE-a razvija izvanredno iskoristivu snagu i okretni moment. S njegovim laganim dizajnom i širokom primjenom ležajeva s niskim koeficijentom trenja postižete glatke, visoko učinkovite performanse.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

INGENIUM DIESEL

Ingenium tehnologija je osnova triju Diesel motora iz F-PACE palete modela. Ovi motori, kompletno izrađeni od aluminija i s niskim otporima trenja, imaju čvrst blok i dvostruka vratila za uravnotežavanje kako bi osigurali male vibracije za svakodnevne performanse. Svi motori su opremljeni Stop/Start tehnologijom i pametnim regenerativnim punjenjem - skupljajući kinetičku energiju prilikom kočenja za punjenje akumulatora - za maksimalnu ekonomičnost, osobito prilikom gradske vožnje.

Pogledajte specifikacije

MOTORI INSPIRIRANI F‑TYPE-OM

Svi F-PACE-ovi benziski motori nude snagu i poletnost s poboljšanom učinkovitošću. Ugrađen i u F-TYPE-u, 3.0 litarski V6 Supercharged Petrol motor razvija snagu od 380KS i okretni moment od 450 Nm. Dostupan za model F-PACE SVR, 5.0 litarski V8 550KS motor nudi nevjerovatnih 680Nm okretnog momenta. Ovi kompletno aluminijski motori omogućavaju trenutne visoke performanse i okretne momente u svim režimima rada kao i jedinstveni zvuk ispuha.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE

3.0 LITARSKI V6 300KS TWIN TURBOCHARGED DIESEL

3.0 litarski V6 300KS Twin Turbocharged Diesel motor razvija svoju snagu s rafiniranošću i učinkovitošću, postižući impresivni okretni moment od 700Nm za jako dinamičnu vožnju. Opremljen je piezo common rail sustavom ubrizgavanja goriva od 2,000 bari koji omogućava učinkovito izgaranje i manje emisije.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
MANUALNI ILI AUTOMATSKI MJENJAČ

MANUALNI ILI AUTOMATSKI MJENJAČ

Automatski mjenjač F-PACE-a s 8 brzina i Automatic Quickshift mjenjač s 8 brzina F-PACE-a SVR su jako dinamični, uglađeni i učinkoviti. Omogućavaju brze izmjene za ubrzanje i pretecanje bez napora. Također možete manulano konotrlirati izmjene brzina pomoću ručica na upravljaču. Ručni mjenjač sa 6 brzina 3 omogućava glatke, kratke izmjene. Ovaj lagani, visoko napredni mjenjač doprinosi izvanrednoj učinkovitosti F-PACE-a.

3Dostupan samo kod 2.0 litarskog, 4 cilindričnog 163KS Diesel motora (ovisno o tržištu).

F-PACE je SUV performansi koji kombinira izvrsnu vožnju sa praktičnošću i učinkovitošću. Kreirajte vaš savršeni F-PACE s našim konfiguratorom.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
1Dostupnost ovisi o tržištu.
2Ovisno o modelu i motoru.
3Dostupno samo kod 2.0 litarskih 4‑cilindarskih 163KS Diesel motora.
4Samo uz automatski mjenjač.
5Standardna oprema kod modela F-PACE S i SVR, nije dostupno kod 2.0 litrarskih 4‑cilindarskih 163KS Diesel motora.
6Samo uz automatski mjenjač. Standardna oprema kod modela F-PACE S i SVR, nije dostupno kod 2.0 litrarskih 4‑cilindarskih 163KS Diesel motora.
‡Svi podatci su rezultati proizvođača i podliježu finalnoj potvrdi prije proizvodnje. Molimo uzmite u obzir da podatci o CO2 emisiji i potrošnji goriva mogu varirati ovisno o ugrađenim kotačima, najniže vrijednosti možda neće biti dostižne uz standardne kotače.
‡‡Podatci o motorima nisu certificirani za 2018 godinu. Prikazani podatci zadovoljavaju certifikaciju za 2017 godinu .