F‑TYPE SVR RIDE AND DRIVE - ŠPANJOLSKA

Trkaće staze i otvorene ceste Španjolske savršeno su mjesto za testiranje snage i performansi F-TYPEa SVR.

Pogledajte film
PLANIRANJE VAŠEG PUTOVANJA

Niže ćete naći objašnjenja svake destinacije koja se nalazi pored ture. Možda ćete željeti pratiti vlastite smjerove, ali da biste lako pronašli svaku lokaciju, dodali smo koordinate na kraju svakog opisa. Možete planirati vašu vožnju jednostavno stavljajući ih u vašu navigaciju ili kopiranjem i ljepljenjem u vašu aplikaciju navigacije.

MEQUINENZA DO ALCAÑIZ

Mequinenza je mali gradić, dom brane duge 79 m koja stvara Mequinenza Reservoir, dugačak 110 km. Ruta koja se proteže jugoistočno od Mequinenze prema Alcañizu je zavojita, sa pogledom amfiteatra i prolazi kroz planinski vinski kraj Serra de Montsant.

Mequinenza koordinate:
41°22'19"N 0°18'03"E

POGLEDAJTE GALERIJU
MOTORLAND ARAGÓN

Motorland Aragón je trkaća staza duga 5.3 km koja se nalazi u blizini Alcañiza u Španjolskoj. Staza je projektirana od strane poznatog njemačkog arhitekte Hermanna Tilkea i otvorena 2009 godine. Bila je domaćin natjecanjima poput Renault World Series, MotoGP i Superbike World Championship i redovito organizira track days za zaljubljenike motorsporta.

Motorland koordinate:
41°04'49"N 0°12'46"W

ALCAÑIZ DO POBLET MANASTIR

Vaša satelitska navigacija će vam vjerojatno preporučiti da slijedite glavnu cestu kroz grad Reus kao najbrži put od Alcañiza do Poblet manastira. Međutim, puno ugodniju vožnju ćete imati ako napustite N-420 i uputite se prema Ulldemolinsa, onda istočno preko sela VIlanova de Prades prije nego što stignete do manastira.

Alcañiz koordinate:
41°03'04"N 0°08'01"W

POBLET MANASTIR

Smješten u podnožju planine Prades, kraljevska opatovina Santa Maria de Poblet je Cistercianski manastir, osnovan 1151 godine. Manastir je bio zapušten tijekom 19 stoljeća, ali bio je obnovljen 1940 godine i ponovno mu je vraćen njegov stari sjaj, postajući dio UNESCOve svjetske baštine 1991 godine.

Poblet manastir koordinate:
41°22'51"N 1°05'01"E

F‑TYPE SVR RIDE AND DRIVE - ŠPANJOLSKA

Trkaće staze i otvorene ceste Španjolske savršeno su mjesto za testiranje snage i performansi F-TYPEa SVR.

yt:gOIg84XhFQs
ISTRAŽITE F-TYPE
Kreirajte vlastiti automobil
REZERVIRAJTE EXPERIENCE VOŽNJU
Rezervirajte Jaguar Experience kako biste isprobali Jaguar u zahtjevnim uvjetima.
Pronađite prodavača
Potražite Jaguar prodavača u vašoj blizini.
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure.
Rezervirajte testnu vožnju
Dogovorite testnu vožnju preko vašeg lokalnog Jaguar prodavača.