ICE DRIVE

Iskusite vrhunsko uzbuđenje vožnje po ledu sjedeći za upravljačem najnovijih vozila Jaguar i Land Rover.

REZERVIRAJ SADA
ICE DRIVE CHALLENGE VAS ČEKA

Odvijat će se na posebno pripremljenim ledenim stazama, naši stručni instruktori će podići vaše vozačke vještine na sasvim novu razinu i omogućiti vam da iskusite što sve mogu neka od najsposobnijih vozila na svijetu.

PLAN PUTOVANJA
ICE DRIVE+ (4 DANA)
ICE DRIVE (3 DANA)
1. DAN
Nakon dolaska bit ćete prebačeni u Hotel Silverhatten koji nudi zadivljujući pogled na Lake Hornavan i okolne borove. Uživajte u piću i večeri s ostalim gostima.
2. DAN
Nakon doručka i kratkog sastanka, krenut ćete na smrznuto jezero radi prve vožnje. Tu počinje prava zabava jer ćete naučiti kako održavati stalni kut zanošenja vozila.​
3. DAN
Kratki jutarnji sastanak, a nakon toga povratak na led i suočavanje s novim izazovima. Nakon toga slijedi obilazak tajnog zimskog ispitnog centra.​
4. DAN
Nakon kratkog jutarnjeg sastanka slijedi zadnja prilika da pokažete koliko ste naučili dok, po zadnji put, prolazite kroz razne staze.​
1. DAN
Nakon dolaska bit ćete prebačeni u Hotel Silverhatten koji nudi zadivljujući pogled na Lake Hornavan i okolne borove. Uživajte u piću i večeri s ostalim gostima.
2. DAN
Nakon doručka i kratkog sastanka, krenut ćete na smrznuto jezero radi prve vožnje. Tu počinje prava zabava jer ćete naučiti kako održavati stalni kut zanošenja vozila.​
3. DAN
Kratki jutarnji sastanak, a nakon toga povratak na led i suočavanje s novim izazovima. Nakon toga slijedi obilazak tajnog zimskog ispitnog centra.
PREUZMI KATALOG
UPOZNAJTE SVOJ STRUČNI TIM

Profesionalci, posvećeni i vrlo iskusni. Naši stručni instruktori su odlučni izvući najbolje iz svakog vozila i svakog gosta.

IZVUCITE NAJVIŠE IZ SVOJE PUSTOLOVINE
HOT LAPS
HOT LAPS

Pruža vam se prilika iskusiti uzbuđenje najsnažnijih Jaguara dok za upravljačem sjedi jedan od naših stručnih instruktora i izvodi majstorije vozeći kroz našu najzahtjevniju ledenu stazu.​

ARCTIC CIRCLE DRIVE
ARCTIC CIRCLE DRIVE

Upotrijebite svoje novostečene vještine upravljanja vozilom dok istražujete arktički krajolik. Uspomene na svjetlo, mir i poglede će ostati s vama zauvijek.​

SNOW SAFARI
SNOW SAFARI

Preuzmite kontrolu nad snažnim snježnim saonicama i krenite na uzbudljivo putovanje kroz krajolike Arjeploga.

- Aktivnost za najmanje 4 osobe
- Osigurana je zamjenska odjeća i predavanje o sigurnosti

HUSKY TOUR
HUSKY TOUR

Zamijenite snagu Jaguara i Land Rovera snagom haskija i uživajte u uzbudljivom osjećaju upravljanja psećom zapregom dok juri kroz divljinu.

JAKNA ICE ACADEMY
JAKNA ICE ACADEMY

Dovoljno lagana da se može nositi u vožnji, dovoljno topla da zaustavlja vjetar, kišu i snijeg, ova blago označena Land Rover jakna će vas uvijek podsjećati na vaše arktičko iskustvo.​

Dostupno u muškim i ženskim veličinama. Jednostavno odaberite potrebnu količinu u obrascu za rezervaciju​

POVEDITE NEVOZAČA SA SOBOM

Povrh naših uzbudljivih iskustava Ice Drivea, nudimo i paket za dodatnu osobu koji nevozaču u vašem društvu pruža priliku uživanja u izboru dnevnih arktičkih aktivnosti, obroke i zajednički smještaj.​ ​

Cijene i dostupnost možete pronaći na stranici za rezervaciju događanja Ice Drive koje odaberete.​

POGLEDAJTE KOMENTARE NAŠIH GOSTIJU
Pogledajte što naši zadnji neustrašivi gosti misle o svojem iskustvu u Ice Academy s Jaguarom.

PREUZMITE KNJIGU GOSTIJU

"Fantastično od početka do kraja. Živite život punim plućima i dajte nam još ovakvih iskustava!"


GRAHAM, UK

REZERVIRAJTE ICE DRIVE SADA
ICE DRIVE+
Iskusite ekstremnu zimsku vožnju na Jaguar Land Rover Ice Academy na rubu polarnog kruga. Zadivljujuća 3 dana vožnje pune akcije na našem smrznutom jezeru i snježnim stazama gdje ćete naučiti umjetnost proklizavanja uz zadržavanje pune kontrole. 4 noćenja u hotelu, najmanje 3 dana vožnje.​REZERVIRAJ SADA
ICE DRIVE
Iskusite ekstremnu zimsku vožnju na Jaguar Land Rover Ice Academy na rubu polarnog kruga. Zadivljujući dugi vikend vožnje pune akcije na našem smrznutom jezeru i snježnim stazama gdje ćete naučiti umjetnost proklizavanja uz zadržavanje pune kontrole. 3 noćenja u hotelu, najmanje 2 dana vožnje.​REZERVIRAJ SADA
OBRATITE NAM SE

Ovaj program se odvija na engleskom. Naši uredi rade od 9:00 do 17:30 (GMT), od ponedjeljka do petka; zatvoreni smo praznicima.
(mogu vrijediti posebne cijene poziva)​

Telefon: +44 207 291 5253
E-pošta: iceacademy@quintessentially.com

UČESTALA PITANJA
COVID-19

Koje mjere opreza su poduzete u pogledu COVID-19?

Molimo vas da provjerite na sljedećoj poveznici naš pristup u vezi s COVID-19. Molimo vas da imate na umu da se smjernice vlade često mijenjaju te da neprekidno nadziremo situaciju i usklađujemo se sa zahtjevima. Molimo vas da često provjeravate ovu poveznicu tijekom dana koji prethode vašem polasku na Jaguar Land Rover Ice Academy.

OPĆENITO

Tko vodi Jaguarovu i Land Roverovu Ice Academy?

Quintessentially Travel upravlja Jaguar Land Rover Ice Academy zajedno s Jaguar Land Roverom, koji osigurava vozila i stručne instruktore vožnje za Jaguar Land Rover Experience. Program vožnje i ledene staze je osmislio Jaguar Land Rover, a na licu mjesta će biti ekipa koja će vam biti na raspolaganju za sve vaše potrebe prije ili tijekom vremena koje ćete provesti s nama u Švedskoj.

Na kojem jeziku će se odvijati program u Jaguar i Land Rover Ice Academy?

Program će se odvijati na engleskom.

Mogu li sudjelovati u Ice Academy i ne voziti?

Naši programi su osmišljeni za pružanje jedinstvenog iskustva vožnje. Ništa se ne može usporediti s vožnjom po ledu, pa preporučujemo sudjelovanje kao vozača. Međutim, shvaćamo da neki gosti žele pratiti svoje partnere bez želje za sudjelovanjem u vožnji po ledu. U ponudi će biti alternativni program iako je ključno imati na umu da neće uvijek biti moguće osmisliti program koji će cijeli dan popuniti aktivnostima. Ako gosti budu željeli gledati svoje partnere tijekom vožnje po ledu, to je moguće organizirati isključivo od slučaja do slučaja, sukladno kapacitetima lokacije i nije zajamčeno.

Koji je najveći broj osoba u skupini na svakom pojedinom događaju?

Radi osiguravanja ekskluzivnijeg i angažiranijeg iskustva, te u skladu s COVID-19 smanjili smo veličinu skupine na najviše 20 osoba (dvije osobe po vozilu). Svaka skupina od 20 osoba će biti podijeljena u dvije skupine od po 10, a svaka skupina od 10 (5 vozila) će uživati u svojem iskustvu u različito vrijeme dana kako bi se smanjio broj osoba na jednom mjestu u istom trenutku.

Trebam li biti u fizičkoj formi za sudjelovanje?

Za sudjelovanje u Iskustvu vožnje trebate voditi računa da ne postoje okolnosti koje bi vas isključile iz vožnje kao što su kronični problemi s leđima (ili slične poteškoće), mentalne poteškoće koje mogu ometati vašu sposobnost vožnje, slab vid koji ne zadovoljava zahtjeve vožnje, trudnoća, poteškoće s disanjem ili srčane poteškoće.

Koje su još aktivnosti na raspolaganju?

Na raspolaganju su Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive (vožnja po arktičkom krugu), Husky Rides (vožnja u psećoj zaprezi), Snowmobile tours (vožnja motornim saonicama)(uz nadoplatu), za koje je moguće predbilježiti se prilikom rezervacije za Jaguar Land Rover Ice Academy. Više pojedinosti o ovim i drugim aktivnostima u ponudi možete pronaći kod našeg partnera Quintessentially Travel:
Adresa e-pošte: iceacademy@quintessentially.com ili Telefon: +44 207 291 5253 (9:00 – 17:30 (GMT), od ponedjeljka do petka, praznicima zatvoreno. Mogu vrijediti posebne cijene poziva.

CIJENA

Kada se zatvara mogućnost rezervacije?

Skupine će biti određene 30 dana prije početka odvijanja aktivnosti po skupinama.

Moram li kupiti posebno osiguranje za sudjelovanje u vožnji?

Dodatno osiguranje vozila nije potrebno, ali je posjetitelji moraju obvezno kupiti sveobuhvatno putno osiguranje. U slučaju bilo kakvih pitanja, molimo vas da se obratite našem turoperatoru Quintessentially Travel:

Adresa e-pošte: iceacademy@quintessentially.com ili Telefon: +44 207 291 5253 (9:00 – 17:30 (GMT), od ponedjeljka do petka, praznicima zatvoreno. Mogu vrijediti posebne cijene poziva.

Što je uključeno u cijenu Jaguar i Land Rover Ice Academy?

Uključeno je sljedeće:

• Sve aktivnosti vožnje
• Hotelski smještaj (s bračnim krevetom)
• Doručak, ručak i večera
• Piće uz obroke
• Prijevoz do i od zračne luke Arvidsjaur.

Molimo vas da u svom planu putovanja potražite pojedinosti o uključenim stavkama. Molimo vas da imate na umu da će se, zbog vremena koje ćete provesti za upravljačem, alkohol posluživati samo uz večeru, i to u ograničenim količinama. Bezalkoholna pića, čaj i kava su uključeni u sve obroke.

Što nije uključeno u cijenu iskustva vožnje?

• Letovi, obroci i pića koji nisu izrijekom navedeni u programu
• Dodatne aktivnosti (na primjer: Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, Husky Rides i Snowmobile tours)
• Naknade za vizu (ako postoje)
• Putno osiguranje
• Bilo kakvi aranžmani prije i nakon putovanja koji odstupaju od plana putovanja.

VOŽNJA

Tko vozi?

Vi! Uz vas će biti ekipa instruktora iz Jaguara i Land Rovera koji će vam pružati stručno vodstvo i obuku, ali vi ste za upravljačem.

Nemam nimalo iskustva u vožnji po ledu; mogu li unatoč tome sudjelovati na Jaguar i Land Rover Ice Academy?

Apsolutno – vožnje su osmišljene za vozače svih razina vještine. Dobit ćete temeljite upute, a naša ekipa instruktora Jaguar Land Rover Experience će vam biti pri ruci kako biste dobili stručno vodstvo i upute na ledu putem radio uređaja ugrađenih u sva vozila. Za napredne programe preporučujemo prethodno sudjelovanje na Ice Driving ili samostalno iskustvo.

Koja ću vozila voziti?

• Ice Drive: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Uključujući pojedine vožnje u sljedećim modelima: Jaguar F-TYPE SVR (20MY) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rover novi Defender te suvozačko iskustvo na brzom krugu u Jaguaru I-PACE eTrophy

• Ice Drive Advanced +: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Uključujući pojedine vožnje u sljedećim modelima: Jaguar F-TYPE SVR (20MY) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rover novi Defender te suvozačko iskustvo na brzom krutu u Jaguaru I-PACE eTrophy

Može se dogoditi da moramo izmijeniti ili zamijeniti neka od navedenih vozila, uslijed okolnosti na koje ne možemo utjecati, te zadržavamo pravo na to.

Imaju li ova vozila ručni ili automatski mjenjač?

Sva vozila u ovom programu imaju automatski mjenjač.

Imaju li ova vozila upravljač na lijevoj ili na desnoj strani?

Među vozilima ima onih s upravljačem na lijevoj, kao i onih s upravljačem na desnoj strani. Stranke koje se ne osjećaju ugodno vozeći na jednoj ili drugoj strani vozila, mogu o tome obavijestiti instruktore koji će učiniti sve što mogu kako bi udovoljili vašim zahtjevima.

Koja je donja dobna granica za sudjelovanje?

Donja dobna granica za ispunjavanje kriterija za sudjelovanje na Ice Lake je 21 godina, uz 3 godine posjedovanja vozačke dozvole. Za aktivnosti koje uključuju vožnju na javnim prometnicama (na primjer dodatak Arctic Circle Drive) donja dobna granica je 25 godina, uz 3 godine posjedovanja vozačke dozvole.

Koju vrstu vozačke dozvole moram imati?

Svi vozači moraju imati važeću vozačku dozvolu za B kategoriju. Dobit ćete internetsku poveznicu na online obrazac koji morate popuniti unaprijed kako biste potvrdili status svoje dozvole.

Svi vozači moraju imati najmanje tri (3) godine neprekinutog vozačkog iskustva s kategorijom B, bez teške prometne nesreće ili sudske presude u zadnje dvije (2) godine. Svi vozači moraju biti stariji od 25 godina, ne smiju imati više od 6 važećih kaznenih bodova (tamo gdje je primjenljivo) kako bi mogli sudjelovati u cestovnim dionicama na ovom događanju. Morate nas obavijestiti ako imate više od 6 negativnih prekršajnih bodova.

Koliko će osoba biti u svakom vozilu?

U programima Ice Drive i Ice Drive+ dva gosta će dijeliti jedno vozilo. U naprednim programima će postojati dijelovi u kojima će gost biti jedan na jedan se jednim od instruktora Jaguar Land Rover. Molimo vas da pročitate poglavlje o COVID-19 na ovoj stranici, ako putujete sami.

PUTOVANJE

Ako putujem samostalno, hoću li imati vozilo samo za sebe?

Ne. Ako putujete sami, bit ćete u nekom vozilu u paru s još nekim gostom. Cijelo vrijeme ćete imati zasebnu hotelsku sobu. Molimo vas da pročitate dio o COVID-19 na ovoj stranici.

Smiju li djeca sudjelovati u Jaguar i Land Rover Ice Academy?

Jaguar i Land Rover Ice Academy nije prikladna za djecu zbog sigurnosnih razloga i ekstremnih klimatskih uvjeta na mjestu odvijanja.

Kakvi su kreveti dostupni?

Nudimo bračne krevete u svim sobama. Jednokrevetne niti dvokrevetne sobe nisu dostupne.

Trebam li imati vizu?

Za većinu zemalja izvan EU potrebna je viza za ulazak u Švedsku i EU. Molimo vas da se obratite svojem konzulatu kako biste provjerili zahtjeve. Ako vam je potreban poziv za dobivanje vize, molimo vas da se obratite našem turoperatoru Quintessentially Travel koji će vam ga poslati:
Adresa e-pošte: iceacademy@quintessentially.com ili Telefon: +44 207 291 5253 (9:00 – 17:30 (GMT), od ponedjeljka do petka, praznicima zatvoreno. Mogu vrijediti posebne cijene poziva.

Koja je novčana valuta u Švedskoj?

Lokalna valuta su švedske krune (SEK).

Kome se trebam obratiti ako zatrebam pomoć s letovima ili oko produženja mog boravka?

Quintessentially Travel, naš turoperator, će vam rado pomoći oko rezervacije letova i produženja vašeg boravka. Kao putnička agencija koja pruža punu uslugu, vrlo rado će učiniti sve kako bi vaše iskustvo Ice Academy bilo nezaboravno. Možete ih kontaktirati kroz sljedeće kanale:
Adresa e-pošte: iceacademy@quintessentially.com ili Telefon: +44 207 291 5253 (9:00 – 17:30 (GMT), od ponedjeljka do petka, praznicima zatvoreno. Mogu vrijediti posebne cijene poziva.

Treba li mi posebna odjeća?

Temperature tijekom vožnji se mogu spustiti na -30°C ili niže, zbog toga vas molimo da svakako sa sobom ponesete odgovarajuću toplu, vodonepropusnu odjeću i obuću. Mi ne osiguravamo odjeću, pa preporučujemo svim sudionicima da ponesu sljedeće:

• toplu kapu
• tople rukavice
• vuneni šal
• toplinski donji sloj (dugi rukavi / duge nogavice)
• dobru, izoliranu jaknu
• vuneni džemper ili jaknu od flisa
• neke dodatne lagane slojeve koje možete po potrebi dodavati
• izdržljivu, udobnu obuću (pogodnu za vožnju)
• sunčane naočale

Ako gosti rezerviraju neke dodatne aktivnosti (uključujući, ali ne ograničavajući se na vožnju motornim saonicama i pseću zapregu), zaštitna odjeća je osigurana. Molimo vas da s Quintessentially Travelom provjerite sve pojedinosti prilikom rezervacije.

Koja su pravila odijevanja za večeri?

Za večeri vrijedi ležerno odijevanje.

Što se događa ako vrijeme ne bude idealno za vožnju po ledu?

Ukoliko vremenske prilike ne budu dozvoljavale vožnju po ledenoj stazi zbog sigurnosnih razloga, ponudit ćemo alternativni program.

Smijem li ponijeti fotoaparat ili video kameru?

Da, naravno, ali molimo vas da vodite računa da se Jaguar Land Rover Ice Academy odvija na tajnoj lokaciji na kojoj Jaguar Land Rover obavljaju svoja ispitivanja u hladnim uvjetima, pa će vrijediti neka ograničenja u pogledu snimanja. Dronovi nisu dopušteni.

ICE DRIVE ADVANCED

Osmišljeno za goste koji ponovno dolaze ili one koji imaju prethodnog iskustva u vožnji po ledu.​

SAZNAJ VIŠE
OBRATITE NAM SE
Razgovarajte s članom naše specijalističke ekipe na +44 207 291 5253
OBAVJEŠTAVAJ ME
Prijavi se za primanje svih najnovijih vijesti o Jaguar Travel
PREUZMI KATALOG
Pregledaj i preuzmi najnovije kataloge za Ice Academy
REZERVIRAJTE EXPERIENCE DRIVE
Rezervirajte Jaguar Experience i izložite Jaguar pravim izazovima