CLASSIC DOŽIVLJAJI

Classic doživljaji daju šansu entuzijastima voziti veliki izbor Classic Jaguara na nekim uistinu spektakularnim i povjesnim lokacijama.

JAGUAR CLASSIC DOŽIVLJAJI VOŽNJE
Odaberite iz ponude Classic doživljaja i oživite prošlost. Cjelodnevni paketi uključuju obilazak iza scene našeg vrhunskog Classic Works odjela i još jedan na jedan obuku na stazi. Poludnevna i jednosatna sesija na stazi počinju na našem privatnom testnom poligonu i zaista vam daju mogućnost detaljno isprobati naše Classic automobile.
Rezervirajte odmah
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TURA
S našim potpuno novim objektom želimo pokazati sve ono što Jaguar čini i za što se zalaže, to je prirodno što bismo htjeli podjeliti s ostalima. Classic Works tura daje vam ekskluzivni pristup rijetkim Lightweight E‑typeu i XKSSu, servisnom odjelu našeg XJ220, E-typeu i Rebornu, kao i cjelokupnoj Classic zbirci. To je zaista jedinstven uvid, ne samo u nasljedstvo ovog povijesnog brenda nego i u njegovu budućnost i kako je bio očuvan.
Doznajte više
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE
Jaguar Classic Challenge je uzbudljiva nova trkaća serija za legendarne Jaguar modele, proizvedene prije 1966 godine.
Doznajte više
CLASSIC COLLECTION
Kupite iz naše nove kolekcije inspirirane dizajnom, osjećajem i uzbuđenjem legendarnog Jaguara XKSS.
Kupite domah
JAGUAR CLASSIC

U Jaguar Land Rover Classicu posvećeni smo očuvanju i obnavljanju našeg automobilskog naslijeđa za buduće generacije kako bi uživale i bile ispunjene. Mi smo također potpuno posvećeni stvaranju inicijativa za zaštitu, održavanje i očuvanje Classic Jaguara i Land Rovera za vaše uživanje u godinama koje dolaze, dajući ovim vozilima sa slavnom prošlošću najbolju moguću budućnost.

AUTENTIČNI AUTOMOBILI
Ponovno oživljavajući povijest detaljnim obnavljanjem ograničenih serija klasičnih Jaguara, uključujući seriju 1 E-type, i stvarajući New Originals, uključujući legendarni Lightweight E‑type i legendarni XKSS.
Doznajte više
USLUGE ZA VLASNIKE
Sa stručnim inženjerima i specijalistima za povijesna vozila, ovaj odjel želi omogućiti pravo servisiranje s garancijom, restauraciju i pomoć prilikom prodaje za sve klasične Jaguar modele, bez obzira koliko bili stari.
Doznajte više
ORIGINALNI DIJELOVI
Prodajući originalne dijelove za klasične Jaguare tisućama kupaca diljem svijeta, osnovni cilj Jaguar Genuine Parts odjela je omogućiti najvišu razinu usluge i kvalitetne orignalne proizvode kupcima koji se brinu o starijim vozilima.
Doznajte više
CLASSIC WORKS ODJEL
Ponosno predstavljamo novi Jaguar Land Rover Classic Works odjel. Pomoću stručnih inženjera i specijalista za povijesna vozila, želimo ponuditi najbolje od usluga za restauraciju.
Doznajte više
REZERVIRAJTE EXPERIENCE VOŽNJU
Rezervirajte Jaguar Experience kako biste isprobali Jaguar u zahtjevnim uvjetima.
PRONAĐITE PRODAVAČA
Potražite Jaguar prodavača u vašoj blizini.
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Jaguar brošure.
Rezervirajte testnu vožnju
Dogovorite testnu vožnju preko vašeg lokalnog Jaguar prodavača.