POVIJEST U NASTAJANJU

U 2016. godini Jaguar je bio prvi proizvođač premium automobila koji se pridružio Formuli E. Sada iznova stvaramo povijest s prvim u svijetu međunarodnim serijama trkačih automobila s potpuno električnim pogonom. Kao serija koja je glavna podrška ABB FIA Formula E Championshipu, Jaguar I‑PACE eTROPHY Championship naglašava našu posvećenost električnim vozilima.

21 I‑PACE<span style="text-transform: lowercase">s</span>. 10 GRADOVA. 1 POBJEDNIK.

S 20 standardnih trkaćih automobila Jaguar I‑PACE SV koji se utrkuju s identičnim specifikacijama, sve ovisi o sposobnostima vozača i taktike tima što će odlučiti okrunjenog prvaka. S preko deset utrka koje se održavaju u nekima od najpoznatijih gradova svijeta, Jaguar I‑PACE eTROPHY serija obećava da će biti sljedeće uzbudljivo poglavlje u našoj promociji Race To Innovate.

"INOVACIJA JE SASTAVNI DIO MOTORSPORTA I UTRKE ELEKTRIČNIM VOZILIMA SU VAŽAN DIO BUDUĆNOSTI TAKO DA JE OVA MOGUĆNOST DOŠLA U SAVRŠENO VRIJEME"

BOBBY RAHAL
Team Principal, Rahal Letterman Lanigan Racing

"BILI SMO PARTNERI FORMULI E OD SAMOG POČETKA I VESELIMO SE PROŠIRENJU NAŠE PRISUTNOSTI U ELEKTRIČNOM MOTORSPORTU PUTEM JAGUAR I‑PACE eTROPHY CHAMPIONSHIP SERIJE."

PASCAL COUASNON
Michelin Motorsport Director

O VOZILIMA

Osmišljeni, konstruirani i izrađeni sa strane Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations tima, ovi potpuno električni I‑PACE trkaći automobili će uistinu ostaviti dojam.

SAZNAJTE VIŠE
BUDUĆNOST IZGLEDA ELEKTRIČNO

Od dizajna, do koncepta pa sve do proizvodnje, I‑PACE je Battery Electric Vehicle (BEV) koje je nepogrešivo Jaguar. Uzbudljiv za gledati i stimulirajući za voziti, on je najpametnije vozilo s pet sjedala na svijetu.

SAZNAJTE VIŠE
JAGUAR RACING MERCHANDISE

Ne morate biti vozač utrka da biste tako izgledali. Pretražite našu internet trgovinu i pronađite savršeni poklon za vas ili vaše najdraže.

ISTRAŽITE ONLINE TRGOVINU
PRATITE NAS

Ne morate imati tim da biste sudjelovali. Ukoliko ste ljubitelj električnih utrka preuzmite najnovije fotografije, videa i novosti na našim društvenim mrežama.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM
JOIN US