• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Play

IN-CAR TEHNOLOGIJA

Pružajući široku raznolikost informacija i zabave, InControl je naša paleta naprednih tehnologija koje vas i vaš E‑PACE povezuju s vanjskim svijetom.

InControl sadrži intuitivne i napredno integrirane tehnologije kako bi osigurao da svatko maksimalno uživa u putovanju. 10" zaslon na dodir Pro, smješten u samom srcu središnje konzole, možete kontrolirati jednostavnim gestama, a on pruža bogat audio-vizualan doživljaj zabavnih sadržaja.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

TOUCH PRO

Kako bi iskustvo vožnje učinio još zabavnijim, sustav Touch Pro nudi do 4 podesiva početna zaslona i brzu reaktivnost funkcija te glasovnu kontrolu. Interaktivni stranični panel omogućava odabir iz velikog izbora panela - tako se prostor vašeg glavnog zaslona može koristiti za navigaciju dok stranični panel sadrži kontrole telefona. Birajte i mijenjajte panele jednostavnim klizanjem prsta po zaslonu.

INCONTROL ZNAČAJKE

CONNECT PRO PACK1

Kako bi se još više poboljšao Touch Pro, opcijski Connect Pro Pack2 sastoji se od Pro Services i 4G Wi-Fi Hotspot, Smart Settings i Navigation Pro. Slušajte vašu omiljenu glazbu, radio i podkaste dok ste u pokretu. Sve to bez vašeg pametnog telefona. Povežite vaše Deezer i TuneIn račune s InControl Portalom i vašim medija sadržajima možete pristupiti izravno preko vašeg zaslona na dodir.

INCONTROL APPS2

Opcijska InControl Apps tehnologija omogućava vam kontrolu aplikacija optimiziranih za vozilo na vašem Apple ili Android pametnom telefonu pomoću E-PACEovog zaslona na dodir, uključujući vaše kontakte, kalendar i glazbeni uređaj. Jednostavno povežite vaš pametni telefon pomoću USB kabela.

SMART SETTINGS3

Automatski prepoznavajući svakog vozača korištenjem njegovog ključa i telefona, opcijski Smart Settings sustav može odabrati željene pozicije sjedala i ogledala i svirati vašu omiljenu glazbu na početku svakog putovanja. Smart Settings može također naučiti i automatizirati ove postavke na osnovi vaših navika i prethodnih odabira.

REMOTE4

Remote pruža informacije o vašem vozilu i omogućava vam interakciju na daljinu. Ova usluga uključuje Optimised Assistance koja šalje vašu lokaciju i dijagnostičke podatke u slučaju kvara i SOS Emergency Call. Jaguar InControl Remote App također vam omogućava provjeru razine goriva na daljinu i čak da pronađete vaše vozilo na punom parkiralištu.

SECURE TRACKER5

Ako netko provali u vaš auto ili ga pokrene bez vašeg znanja, opcijski Secure Tracker vas automatski upozorava, kao i kontrolni centar, pomažući u njegovom lociranju i povratku, u najkraćem roku. Ukoliko je vaš auto ukraden s ključevima, možete upozoriti centar za praćenje pomoću Secure Tracker Smartphone App.

CLICK AND GO

S opcijskim Click and Go postavljenim držačem, putnici na stražnjim sjedalima mogu koristiti njihove tablete hands-free za vrijeme cijelog putovanja. S jednostavnim mehanizmom za postavljanje i stražnjim USB punjačem, putnici se mogu zabavljati dok njihovi uređaji ostaju napunjeni.

Play
Play

HEAD-UP DISPLAY

Opcijski Head-up Display (HUD) prikazuje ključne podatke o vozilu na vjetrobranskom staklu. Ova funkcija pruža kristalno čistu grafiku punih, živopisnih boja u visokoj rezoluciji, omogućavajući vam da s lakoćom steknete uvid u sve obavijesti i podatke potrebne vozaču.

INTERAKTIVNI ZASLON VOZAČA<sup>6</sup>

INTERAKTIVNI ZASLON VOZAČA6

Omogućavajući vam da ste uvijek povezani, informirani i da uživate u multimedijskoj zabavi, E‑PACE sadrži opcijski 12.3" Interaktivni zaslon vozača u visokoj rezoluciji. Ovaj sustav može obrađivati i prikazivati informacije o vašoj vožnji, zabavne sadržaje i aktivne podatke o sigurnosti uključujući navigaciju, sadržaje telefona i multimedije.

MERIDIAN™ AUDIO7

Oživite vašu glazbu dvama opcijskim zvučnim sustavima od britanskih audio stručnjaka MeridianTM. Izvanredni Meridian Surround Sound System s TrifieldTM tehnologijom pruža svu punoću i jasnoću žive izvedbe. Sa 14 zvučnika i 1 subwooferom, ova kombinacija pruža najbolje zvučno iskustvo.

ISTRAŽITE MERIDIAN AUDIO

Jaguarov prvi kompaktni SUV jedinstvena je kombinacija dojmljivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte vaš savršeni E‑PACE pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

1 Connect Pro Pack sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog razdoblja preporučenog sa strane vašeg Jaguar/Land Rover prodavača. Povezanost s mobilnom mrežom se ne može garantirati na svim lokacijama. Online funkcije i Wi-Fi povezanost ovise o instaliranoj micro SIM kartici s odgovarajućim podatkovnim ugovorom.
2 Standard kod S, SE i HSE specifikacija.
3 Dostupan samo s Connect Pro Pack.
4 Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog razdoblja preporučenog sa strane vašeg Jaguar prodavača.
5 Secure tracker je usluga pretplate koja se može produljiti nakon početnog razdoblja preporučenog sa strane vašeg Jaguar prodavača.
6 Standard kod HSE specifikacija.
7 Meridian Sound System 380W ja standard kod SE i HSE specifikacija.

Meridian je registrirana marka Meridian Audio Ltd. Trifield i “three fields” uređaj je registrirana marka Trifield Productions Ltd.

InControl sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog razdoblja preporučenog sa strane vašeg Jaguar prodavača. InControl značajke, opcije i njihova dostupnost ostaje ovisna o tržištu - provjerite s vašim Jaguar prodavačem za lokalnu dostupnost i cjelosne uvjete. Prikazane informacije i slike u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući prikaze ili sekvence, predmet su obnavljanja softvera, kontrole verzije i ostalih promjena sustava/izgleda, ovisno o odabranim opcijama. Povezanost s mobilnom mrežom se ne može garantirati na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App trebaju se preuzeti s Apple/Play Store. Sve unutrašnje značajke trebaju se koristiti sa strane vozača samo kada je to sigurno. Vozači moraju osigurati da imaju potpunu kontrolu vozila u svako vrijeme.