• Jaguar F‑PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE prvi je Jaguarov kompaktan SUV. Ovaj automobil predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.

 • Jaguar I‑PACE

  Predstavljanje Jaguarovog prvog potpuno električnog SUV-vozila visokih performansi.

 • Jaguar F‑TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi sportski automobil Jaguar.

 • JAGUAR XE

  Najnaprednija, najučinkovitija i najprofinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikad stvorio.

 • Jaguar XF

  Naglašeno Jaguar. XF uvjerljiv dizajn odvaja ga od gomile.

 • Jaguar XJ

  XJ je Jaguar-ova vrhunska limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

Play

VOZNE PERFORMANSE

Uz naprednu dinamiku vožnje i izvanrednu profinjenost, u modelu E‑PACE svako je putovanje zadovoljstvo.

Vozila prikazana u filmskom sadržaju ove stranice ne moraju biti točan prikaz nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Neke opisane značajke mogu biti ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavaču za najnovije specifikacije.

Uravnotežen i reaktivan, E‑PACE reagira brzo i precizno sukladno vašim naredbama vožnje.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Play

JAGUAR VOŽNJA I UPRAVLJANJE

Karoserija modela E‑PACE stvorena je kako bi pružila agilnu i profinjenu dinamiku na cesti. Aluminijske komponente karoserije korištene su s namjerom da dodatno poboljšaju performanse ovjesa još većom čvrstoćom. Kako bi poboljšao udobnost vožnje, E‑PACE ima potpuno nezavisan ovjes građen na osnovi multi-link dizajna stražnjeg ovjesa.


Vozila prikazana u filmskom sadržaju ove stranice ne moraju biti točan prikaz nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Neke opisane značajke mogu biti ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavaču za najnovije specifikacije.

ALL WHEEL DRIVE

Za postizanje vrhunskih performansi u svim uvjetima, All Wheel Drive (AWD) sustav inteligentno kontrolira raspodjelu momenta između prednje i stražnje osi. Moment je ujednačeno raspoređen na dvije osi kako bi se u potpunosti iskoristilo trenutačno prianjanje svakog od četvero kotača.

ACTIVE DRIVELINE1

Za povišenu agilnost, sustav Active Driveline optimizira pogon i osigurava karakteristike stražnjeg pogona prilikom upravljanja. Sustav dopušta podjelu do 100 posto momenta stražnje osi na ikoji od stražnjih kotača sukladno trenutačnom prianjanju.

Prikazani model je E-PACE S u Borasco Grey boji. Neke opisane značajke mogu biti ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavaču za više infromacija.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL2

All Surface Progress Control (ASPC) pruža dodatnu pouzdanost i sigurnost u skliskim uvjetima. Ovaj sustav, koji nudi kontrolu pri niskim brzinama, pomaže modelu E‑PACE da svlada uvjete niskog prianjanja bez obzira na vremenske uvjete - omogućavajući vam da se u potpunosti koncentrirate na upravljanje.

Vozila prikazana u filmskom sadržaju ove stranice ne moraju biti točan prikaz nedavnih nadogradnji i poboljšanja. Neke opisane značajke mogu biti ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Jaguar prodavaču za najnovije specifikacije.

MOTOR I TRANSMISIJE

Od snage i finog užitka vožnje sve do potrošnje goriva i profinjenosti, u ponudi je širok raspon Ingenium motora dostupnih za Jaguar E‑PACE. Osiguravajući da ste uvijek u optimalnom stupnju prijenosa, snizujući potrošnju goriva i povećavajući ubrzanje, 9-stupanjski automatski mjenjač modela E‑PACE brzo reagira i maksimalno je uglađen. Za još veću involviranost vozača i učinkovitiju potrošnju goriva, izaberite 6-brzinsku Manual transmisiju.

INGENIUM OBITELJ

INGENIUM OBITELJ

Naši Ingenium motori s malim trenjem i cjelosno izrađeni od aluminija imaju čvrste blokove cilindara i dvostruka vratila za uravnoteženje kako bi uvijek osigurali niske razine vibracija, za uglađene svakodnevne performanse. Svi motori opremljeni su Stop/Start tehnologijom* i pametnim regenerativnim punjenjem - skupljajući kinetičku energiju za vrijeme kočenja kako bi napunili bateriju - za maksimalnu ekonomičnost, osobito za vrijeme gradske vožnje.

*Ovisno o tržištu

INGENIUM BENZINSKI MOTORI

INGENIUM BENZINSKI MOTORI

Ingenium benzinski motori modela E‑PACE koriste vrhunske inovacije poput sustava Continuous Inlet Variable Valve Lift kako bi unaprijedili svaki aspekt performansi, potrošnje goriva te snižavanja CO2 emisija.

INGENIUM DIZELSKI MOTORI

INGENIUM DIZELSKI MOTORI

Za uglađene performanse svakog dana, aluminijski dizelski Ingenium motori niskog trenja modela E‑PACE sadrže turbopunjače s naprednom tehnologijom za visoki moment u svim režimima rada motora koristeći reaktivnost koja je ravnomjerna, progresivna i skraćuje vrijeme reakcije.

VOZNA DINAMIKA

CONFIGURABLE DYNAMICS3

Kako bi se poboljšala profinjenost ili udobnost performansi automobila, opcijska funkcija Configurable Dynamics omogućava vam da personalizirate podešavanje motora, točke izmjene stupnjeva prijenosa mjenjača te postavke upravljanja i ovjesa vašeg modela E‑PACE kako bi se automobil u potpunosti prilagodio vašim vozačkim potrebama.

ADAPTIVE DYNAMICS4

Opcijski Adaptive Dynamics sustav omogućava preciznu dinamiku i mekanu vožnju nadgledajući poziciju kotača i kretnje karoserije. Elektronski kontrolirani amortizeri podešavaju se kako bi optimizirali postavke ovjesa i pružili optimalni balans između udobnosti, rafiniranosti i agilnosti u svako doba.

JAGUARDRIVE CONTROL

Za prilagođeno iskustvo vožnje, JaguarDrive Control omogućava vam odabir Normal, Eco, Dynamic ili Winter načina - svaki od njih suptilno mijenja podešavanje upravljača i gasa.

MANUAL OR AUTOMATIC TRANSMISSIONS

9-stupanjski automatski mjenjač modela E‑PACE nudi brzu reakciju, uglađen je i učinkovit - omogućavajući brze izmjene stupnjeva prijenosa za ubrzanje bez napora. Za još bolju involviranost vozača i još učinkovitiju potrošnju goriva, laki, napredni 6-brzinski ručni mjenjač pruža glatke, kratke izmjene stupnja brzine.

Jaguarov prvi kompaktni SUV jedinstvena je kombinacija dojmljivog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Kreirajte vaš savršeni E‑PACE pomoću našeg konfiguratora.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
1 Dostupno samo s D240 i P300 motorima.
2 Samo s automatskim mjenjačem.
3 Nije dostupno kod D150 ili s ručnim mjenjačem.
4 Nije dostupno kod D150, kod ručnog mjenjača ili 17" kotača od lake legure.