NOVI JAGUAR F‑PACE SVR

Dobro došli u naš ultimativni SUV, s motorom V8 s kompresorom i najboljim voznim svojstvima u klasi.

ISTRAŽI PERFORMANSE

MJEŠOVITA EMISIJA CO2 g/km
Od 260

MJEŠOVITA POTROŠNJA GORIVA l/100km
Od 11,4

IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar F-PACE.
PREUZMI KATALOG
Pregledaj i preuzmi najnovije kataloge za Jaguar
PRONAĐI PRODAVAČA
Potraži Jaguar prodavača u svojoj blizini.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Luksuz, performanse i vozna svojstva na sasvim novoj razini
PERFORMANCE
SVE ZA BOLJE PERFORMANSE

Pružajući bolje performanse, okretnost i dinamičnost nego ikada prije, F-PACE SVR je vrhunac naše nagrađivane palete modela.

F-PACE SVR SPECIFIKACIJE
PREGLED SPECIFIKACIJA
<b>MOTOR</b>

5,0 litara


U srcu modela F‑PACE SVR leži Jaguarov snažni 5,0-litarski motor V8 s kompresorom.
<b>NAJVEĆA SNAGA</b>

550 KS (405 kW)


550 KS (405 kW) snage jamči uzbudljivo iskustvo vožnje svaki put kada sjednete za upravljač.
<b>NAJVEĆI MOMENT</b>

700 Nm


F‑PACE SVR ima povećan okretni moment, i do 700 Nm.
<b>0-100 km/h</b>

4,0 sekunde


Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji – uključujući funkciju Dynamic Launch – F‑PACE SVR može ubrzati od 0 do 100 km/h za samo 4,0 sekunde.
VANJŠTINA
VANJŠTINA

Izgled modela F-PACE SVR uključuje veće usisnike zraka, otvore za zrak na poklopcu motora i na blatobranima te stražnji spojler - sve dodaci koji povećavaju downforce, a smanjuju otpor zraka. Ishod: bolje performanse i bolja upravljivost.

POGLEDAJ GALERIJU
UNUTRAŠNJOST
UNUTRAŠNJOST

Dojmljivi izgled F-PACE-a SVR je dopunjen uređenjem putničke kabine. Od prednjih i stražnjih sjedala Performance s presvlakama od umjetne kože, do novog obruča upravljača i sustava za informiranje i zabavu Pivi Pro* s intuitivnim upravljanjem. Praktičnost SUV-a spaja se s izgledom sportskog automobila.

POGLEDAJ GALERIJU
VEĆI USISNICI ZRAKA
Novi prednji branik pridonosi upečatljivom sportskom dojmu, dok veći usisnici zraka pomažu u hlađenju motora V8 Supercharged. Maska hladnjaka u sjajnoj crnoj boji s jedinstvenim okvirom u sivoj boji Satin Grey i logo SVR upotpunjuju izgled.
SJEDALA PERFORMANCE
Povežite se s F-PACE-om SVR od trenutka kada sjednete u njegova sjedala Performance presvučena mekanom kožom Windsor i brušenom kožom, ili umjetnom kožom. Na grijanim sjedalima, i sprijeda i straga, nalazi se oznaka SVR, kao i jedinstveni uzorak perforacije.
OBRUČ UPRAVLJAČA
Kožnati obruč upravljača SVR s osloncima za palčeve odaje dodatni sportski osjećaj, a tu su i jedinstveni šavovi u bojama Flame Red i Light Lunar, te svakako i logo SVR. Interaktivni vozački zaslon od 12,3“ sustava Pivi Pro pruža sve potrebne podatke na najbolji način.
PREMIUM PALETA SV

Da biste značajno naglasili individualnost i izgled svog Jaguara, odaberite neku od boja iz Premium palete SV: Ultra Gloss, Satin Matte ili Special Effect.

IZGRADI VLASTITI
Atacama Orange
British Racing Green
Velocity Blue
Petrolix Blue
Amethyst Grey-Purple
Flux Silver
Ionian Silver
Sorrento Yellow
IZGRADI VLASTITI

Poslužite se konfiguratorom kako biste istražili naše opcije dizajna i izradite svoj savršeni F‑PACE SVR.

IZGRADI VLASTITI
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Jaguar F-PACE.
PREUZMI KATALOG
Pregledaj i preuzmi najnovije kataloge za Jaguar
PRONAĐI PRODAVAČA
Potraži Jaguar prodavača u svojoj blizini.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Luksuz, performanse i vozna svojstva na sasvim novoj razini

Prikazane vrijednosti su prema propisu NEDC2 izračunate na temelju službenih proizvođačevih ispitivanja prema WLTP u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO2 i potrošnje goriva mogu se razlikovati u ovisnosti o ugrađenim kotačima i ugrađenoj opremi. NEDC2 su vrijednosti izračunate koristeći vladinu formulu iz vrijednosti prema WLTP te su jednake onima koje bi bile prema starom ispitivanju NEDC. Na temelju toga se primjenjuje odgovarajuća porezna stopa..

Pregled vrijednosti za WLTP
WLTP je novo službeno ispitivanje u EU koje se koristi za izračun standardiziranih vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 za putničke automobile. Ono mjeri potrošnju goriva, odnosno energije, doseg i emisiju. Osmišljeno je kako bi pružilo vrijednosti bliskije načinu vožnje u stvarnim okolnostima. Ispituje se vozilo s tvorničkim opcijama te prema zahtjevnijem postupku ispitivanja i profilu vožnje.

*Connected Navigation zahtijeva daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Jaguara.

Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) i tržišta, ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da dodatne pojedinosti potražite kod lokalnog Prodavača ili da konfigurirate svoje vozilo online.

Vozač bi trebao koristiti funkcionalnosti unutar vozila samo kada to može činiti na siguran način. Vozači moraju u svakom trenutku imati potpuni nadzor nad vozilom.

Funkcije sustava Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana te njihova dostupnost ovisi o tržištu – raspitajte se kod svog Jaguar Prodavača o raspoloživosti na lokalnom tržištu i svim uvjetima. Neke funkcionalnosti zahtijevaju pretplatu koju će biti potrebno obnoviti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg Prodavača. Pokrivenost mobilnih mreža nije moguće jamčiti posvuda. Informacije i slike prikazane u vezi s tehnologijom InControl, uključujući prikaze ili filmove, podložne su osvježavanju softvera, nadzoru verzija te drugim sistemskim odnosno vizualnim izmjenama, u ovisnosti o odabranim opcijama.