Logo jaguar mobile

XF PORTFOLIO SPORTBRAKE

Vrhunac XF luksuza i izrade.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 118 s manualnim mjenjačem
niskih 119 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.5 s manualnim mjenjačem
od 4.5 s automatskim mjenjačem

Portfolio je najluksuznija verzija XF-a.XF-ova uglađena vanjština je naglašena sa standardnim* 18 inčnim kotačima od lake legure. Unutra, materijali od najbolje moguće kvalitete su obrađeni sa velikom posvečenošću detaljima kreirajući unutrašnjost vrhunskog stila i udobnosti.

ISTRAŽITE XF PORTFOLIO Saloon KREIRAJTE VAŠ VLASTITI

UNUTARNJA ELEGANCIJA

Izrazite svoj stil sa najvećim izborom na raspolaganju u XF-u. Smjestite se u vašem perfektnom interijeru u sjedalima sa premijum luksuznom Windsor kožom.

WINDSOR KOŽNI INTERIJER

WINDSOR KOŽNI INTERIJER

Windsor koža je korištena za XF Portfolio sjedala i završnu obradu centralne konzole.Ovaj mekani, finoznrasti premijum materijal nudi najbolju odobnost. Na raspolaganju je paleta od pet boja sjedala.

PODESIVA SJEDALA U 10X10 SMJERA

PODESIVA SJEDALA U 10X10 SMJERA

Kao dodatni luksuz i udobnost, XF Portfolio nudi elekrična podesiva sjedala u 10x10 smjera.Memorijska funkcija* može vratiti sjedalo vozača,vanjska zrcala i upravljač prema osobnim postavkama vozača.

*Memorija vozača dostupna je samo sa sjedalima podesivima u 10x10 smjerova.

LUKSUZNI IZBOR

LUKSUZNI IZBOR

Izaberite između fino obrađenih drvenih umetaka, suvremenog aluminija ili sportskog karbona, obloga krova od antilopa i Windsor kože. Slika prikazuje InControl Touch Pro screen kao opciju.

Image shows an optional InControl Touch Pro screen

PRILAGODITE XF VAMA

Sa širokom paletom raspoložive unutarnje i vanjske dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU