Logo jaguar mobile

XF PURE

Srž XF-a.Jaguar performanse fokusirane na vozača kombinirane s učinkovitošću.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 104 s manualnim mjenjačem
niskih 109 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA l/100km

od 4.0 s manualnim mjenjačem
od 4.1 s automatskim mjenjačem

XF PURE

Upečatljiva aerodinamička vanjština sa suvremenim interijerom.Da bi vožnja bila zabavnija XF Pure nudi comfort i stavlja na raspolaganje Jaguar-ov novi InControl informatički sustav sa 8 inčnim zaslonom na dodir.Široka paleta motora na raspolaganju daje vam izbora bilo da želite naglasiti performanse ili ekonomičnost.

Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

ČISTA UGLAĐENOST

U XF Pure pronaći ćete suvremenu tehnologiju i izradu. Podesiva sjedala u 8x8 smjerova i obrađeni sjajni crni umetci nude comfot i stil.Svaku vožnju poboljšava informatički sustav i 80W Jaguar Sound System s 8 zvučnika.

ŠIRINA PERFORMANSI

ŠIRINA PERFORMANSI

XF nudi široku paletu motora, od motora 2.0 litara s 4 cilindara E-Performance (163KS) s niskom emisijom CO2 od samo 104g/km, sve do motora 3.0 litara V6 (340KS) s ubrzanjem od 0-100km/h za 5.4 sekundi.Ovisno želite li Jaguar-ovu učinkovitost ili performanse, tu je jedan XF za vas.

IZBOR TRANSMISIJE

IZBOR TRANSMISIJE

U ponudi je XF bilo sa 6 brzinskim manualnim mjenjačem ili 8 brzinskim elektronskim automatskim mjenjačem.Ručni mjenjač ima glatke i precizne izmjene i izvrstan komfort, dok automatski je uglađen sa brzim izmjenama za postizanje ubrzanja bez napora.

KOMPLETNI TROŠAK POSJEDOVANJA

KOMPLETNI TROŠAK POSJEDOVANJA

Dizajnirali smo XF imajući u vidu nizak trošak posjedovanja.Može isporučiti zavidnu učinkovitost sa odličnom potrošnjom od 4.0l/100km i CO2 emisijom od samo 104g/km. Uštede ne završavaju ovdje.XF nudi dulje periode održavanja, tako da ne trebate pomišljati na servis prije 34000km ili dvije godine.

PRILAGODITE XF VAMA

PRILAGODITE XF VAMA

Sa širokom paletom raspoložive unutarnje i vanjske dodatne opreme, XF je spreman odgovoriti vašem stilu i načinu života.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU