Logo jaguar mobile

UNUTRAŠNJOST

XF-ova unutrašnjost nudi izvrstan izbor luksuza i obilje prostora.

U unutrašnjosti XF-a raznovrsni suvremeni materijali su detaljno izrađeni kako bi ponudili izvrstan komfor i osjećaj blagostanja. Centralno mjesto u unutrašnjosti je integrirani dizajn koji XF dijeli s ostalim modelima Jaguar-a. Ovaj dizajn proteže se iznad centralne konzole duž vozačkih i suvozačkih vratiju.

NA VOZAČKOM MJESTU

NA VOZAČKOM MJESTU

Pritisnite Start dugme i vaš XF će se probuditi. Sa izvrsnom koreografijom, otvori ventilacije se otvaraju okrećući, moderni Satin Black birač brzina* glatko se podiže, motor počinje režati-sve vas upućuje na vožnju koja slijedi. *samo s automatskim mjenjačem

Kreirajte vaš XF

NAJFINIJI MATERIJALI

Koža i detalji su odabrani s najvećom pažnjom da bi osigurali, u unutrašnjosti XF-a,osjećaj luksuza svega što se dodiruje. Bilo da volite karbonske ili drvene detalje koji nadopunjuju prekrasni izbor koža,vaš XF će vam uvijek nuditi poseban osjećaj.

DIZAJNERSKI DETALJI

DIZAJNERSKI DETALJI

XF kombinira ručnu izradu sa modernim materijalima da bi ponudio bogate mogućnosti unutrašnjosti. Dvojno prošivena, izrazito mekana koža, uključujući premijum Windsor Grain kožu, mogu biti kombinirane sa uglađenim detaljima i kvalitetnim tkaninama u više boja.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

Od uglađenih detalja, visoko kvalitetnih tkanina i koža do široke palete boja, možete kreirati XF koji će odgovarati vašem stilu. Možete čak dodati vaše riječi na osvetljenim pragovima vrata*. *Opcija

Kreirajte vaš XF
MJESTO ZA RELAKSACIJU

MJESTO ZA RELAKSACIJU

XF-ova unutrašnjost je mjesto luksuza, izbora i prostranosti. Mjesto za koljena straga je povećano za 15mm i zadnji prostor za glavu je povišen za 27mm, sve s ciljem povećane udobnosti i prostranosti za putnike. Unutarnje ambijetalno osvetljenje(Interior Mood Lighting) također naglašava ozračje XF-a, dok LED svjetla za čitanje nude čisto, osobno osvetljenje.