Logo jaguar mobile

TEHNOLOGIJA MOTORA

XF nudi paletu rafiniranih i učinkovitih dizelskih i benziskih motora-koji omogućavaju dinamičko iskustvo vožnje i aktivne Jaguar performanse.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 99 s manualnim mjenjačem
niskih 106 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinirana (l/100km)

od 3.8 s ručnim mjenjačem
od 4.1 s automatskim mjenjačem

Svi XF-ovi motori koriste Stop/Start tehnologiju* i pametno regenerativno punjenje-prikupljajući kinetičku energiju za vreme kočenja da bi napunili akumulator-za vrhunsku ekonomičnost, osobito tijekom gradske vožnje.

*Ovisi o tržištu

Linija oznake

Lorem ipsum dolor si.

INGENIUM DIZELSKI MOTORI

INGENIUM DIZELSKI MOTORI

XF je dostupan sa dva dizelska motora od naše Ingenium game: 2.0 litarski dizel motor sa 4 cilindara, s turbopunjenjem (163KS)* i 2.0 litarski dizel motor, sa 4 cilindara, s turbopunjenjem (180KS)*. Sa naprednom tehnologijom i potpuno izrađeni od aluminija, Ingenium motori imaju impresivnu potrošnju goriva i CO2 emisije.

*Ovisi o tržištu.

RAFINIRANI BENZISKI MOTORI

RAFINIRANI BENZISKI MOTORI

XF-ovi benziski motori nude snagu i elastičnost u cijelom opsegu obrtaja motora, istovremeno nudeći poboljšanu učinkovitost. 2.0 litara benziski motor, s 4 cilindara, s turbopunjenjem, (240KS)postiže razinu performansi i rafiniranosti "6 cilindarskog motora", od kompaktnije i ekonomičnije strukture. Korišten i kod Jaguar-a F-TYPE, 3.0 litarski V6 benziski motor s turbopunjenjem je dostupan u varijantama sa 340KS i 380KS.

*Ovisno od tržišta.

MANUALNI MJENJAČ *

MANUALNI MJENJAČ *

Ovaj lagani,visoko napredni, manualni mjenjač s 6 brzina doprinosi XF-ovoj izvrsnoj učinkovitosti. Njegovo aluminijsko kućište, šuplja vratila i rupčasti zupčanici štede svaki mogući gram težine-čineći ga najlakšim u svojoj klasi. Specijalno dizajniran za performanse sportskog vozila-isporučuje glatke, kratke izmjene i odličnu udobnost.

*Manualni mjenjač je dostupan kod 2.0 litarskog 4-cilindarskog 163KS (E-Performance) i 2.0 litarskog 4-cilindarskog 180KS Turbocharged Ingenium Diesel motora (ovisno o tržištu).
Vozilo prikazano u filmskom sadržaju ne mora sadržati zadnje nadogradnje i poboljšanja. Molimo obratite se lokalnom Jaguar dileru za zadnje specifikacije.

AUTOMATSKI MJENJAČ

AUTOMATSKI MJENJAČ

Omogućavajući brze izmjene za ubrzanje bez napora, XF-ov automatski mjenjač s 8 brzina je jako osjetljiv, uglađen i učinkovit. Koristeći moderni Satin Black kružni izbornik brzina-ova transmisija nudi još brže izmjene i sportskiji kick-down u Dynamic Mode-u vožnje i ranije izmjene viših stupnjeva u Eco Mode-u. Također možete izabrati manualni način rada preko ručica na upravljaču, na dohvat prstiju.

INŽENJERSKA IZVRSNOST

INŽENJERSKA IZVRSNOST

Kako bi omogućio vrhunsku inženjersku izvrsnost, XF je sazdan koristeći neke od najmodernijih tehnologija u automobilskoj industriji. Konstruiran je na potpuno novoj laganoj aluminijskoj arhitekturi karoserije i ovjesa. Ova zadnja generacija XF-a koristi vrhunske Ingenium motore proizvedene u novom 500 miliona funti naprednom centru za proizvodnju motora u Velikoj Britaniji.